Labdarúgás: Bundesliga – Borussia Dortmund vs Bayer 04 Leverkusen tippek és szorzók! – 2022.08.06.

bundesliga 4

Borussia Dortmund vs Bayer 04 Leverkusen

A mérkőzésre augusztus 6.-án kerül sor, 16:30-perckor a Bundesliga részeként, és nagyszerű szorzókkal vár. Ha nem szeretnél lemaradni te sem a legjobb ajánlatokról, a legjobb sportfogadási irodáról és a legmagasabb szorzókról olvass tovább és tudj meg mindent cikkünkből. Akár új akár meglévő játékos vagy nagyszerű ajánlat vár ezen a meccsen.

Olvass tovább és tudj meg mindent a csapatokról és az esélyekről itt és válaszd a legmagasabb szorzókat!


Borussia Dortmund

A német foci egyik legsikeresebb csapataként említhetjük a Borussia Dortmund csapatát. Mindeközben pedig ők voltak az elsők, akik nemzetközi kupát is hazavihettek a német csapatok közül. Amíg viszont egy óriási eredménylistával bíró csapatról volt szó a megalapítás után, addig napjainkban nem ezt mondhatjuk a csapatról. A csúcs valahol a 2000-es évek elején volt, azóta pedig lassú de biztos gyengülés tapasztalható tőlük.

Mindezek mellett viszont mégis azt mondhatjuk, hogy erős csapatnak bizonyulnak, mert pár óriási nemzetközi bajnokságokat nem, addig nagyszerű eredményeket még hoznak a német foci életébe. Ráadásul az első osztály tagjai között szerepelnek.

Az elmúlt időszakokban ezzel szemben eléggé változó eredményeket produkálnak. Mondhatjuk akár úgy is, hogy fele fele arányban sikerül nyerniük a mérkőzések alatt. Döntetlent viszont ritkán játszanak, általában eldől így vagy úgy a meccs eredménye ha a Borussia Dortmund csapatáról van szó.

Ezen a meccsen pedig főként őket érdemes előtérbe helyezned, mert általuk kaphatod meg a legmagasabb szorzókat. Átlagosan 40-50%-os esélyt jósolnak a csapatnak a sportfogadási irodák is, így ha fogadásokat szeretnél rögzíteni, neked is rájuk érdemes tenned a hangsúlyt.

Borussia Dortmund


Bayer 04 Leverkusen

Az 1904-ben alapított csapat 1974óta a legjobbak között játszik. A klub színük a vörös és a fekete. A csapat eddigiekben öt alkalommal végzett dobogósként a német bajnokságban, miközben a kilencvenes években FA Kupát is nyertek. Nemzetközi sikerek között említhetünk egy UEFA Kupa / EL győzelmet, nemzeti szinten pedig egy alkalommal egy Kupagyőzelmet.

Az elmúlt időszakok eredményeit vizsgálva, azt láthatjuk, hogy nagyon változó eredményeket produkál a csapat. Mindezek mellett viszont összességében azt is, hogy többször sikerül győzedelmeskedniük mint vereséget szenvedniük a játékaik alatt. A döntetlenek száma is elenyésző, és bár nagyon változó eredményeik vannak, összességében egy erős csapatnak számítanak.

Ha viszont szeretnél sportfogadást is kötni erre mérkőzésre, érdemes inkább a másik csapatot előtérbe helyezned. Ebben az esetben sokkal nagyobb esélyed lehet nyerni, tekintve hogy a Bayer 04 Leverkusen csapatának alig 25-28%-os esélyt jósolnak a sportfogadási irodák.

Épp ezért, bár biztos hogy nagyszerű összjáték jellemzi majd a csapatot, és eredményes meccset zárhatnak majd, végezetül valószínűleg a másik csapat fog győzedelmeskedni. Épp ezért kell neked is inkább rájuk fogadásokat tenned.

Bayer 04 Leverkusen


Sportfogadási ajánlatunk

Ha tehát a fenti mérkőzés érdekel, érdemes inkább a Borussia Dortmund csapatára fogadásokat kötnöd. Ebben az esetben pedig, ha a Megapari sportfogadási irodát választod óriási szorzókban lehet részed. Ennél a bukinál kaphatod meg a legmagasabb szorzókat a magyar piacon, ami szám szerint 2.13-ra került ennél a sportfogadási irodánál előre rögzített teljes meccs fogadások esetén.

Ezen kívül pedig érdemes lehet megfontolnod – egy gólok száma 3.5 alatt fogadást is, mert ebben az esetben is 1.8-as szorzót kaphatsz cserébe a meccs alatt.

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról, és válaszd sportfogadásra a Megapari bukmékert.

Megapari Bónuszfeltételek 85/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari