Horvátország - Brazília Fogadási Tipp és odds-ok (22.12.09)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2022 december 09-i Horvátország-Brazília Világbajnokság meccsre. Vajon a Brazilok itt is könnyen nyernek?
Team 1 Logo WDWDW
09.12.2022 Education City Stadium (Al Rayyan) 16:00
Team 2 Logo WLWWW
Legjobb tipp: Brazília győzelem 1,36 Látogatás bet365

Horvátország-Brazília Fogadási Tipp (2022.12.09)

A VB első negyeddöntő napján esőként fog játszani az F csoport második, Horvátország. Ellenfelük pedig nem más lesz, mint az egyik VB favorit, Brazília, akik a G csoportot könnyedén megnyerve értek el idáig. Egy izgalmas mérkőzés lesz, mint ezen a szinten már mindegyik.

Az egyik oldalon a gyengébb fél az európaiak lesznek, akik Marokkó mögött tudtak csak továbbjutni. Viszont őket még egy csapat sem verte meg. Elsőként Marokkó ellen játszottak egy unalmasnak mondható 0:0-t, majd Kanadát egy tökéletes játékkal 4:1-re megverték. Itt játszottak eddig a legjobban és minden oldalról tökéletes volt a felállásuk. Belgium ellen már nem volt olyan könnyű, de itt is kihúztak egy döntetlent, ezzel továbbjuttatva magukat a legjobb 16 közé. Na, de a bizonyos nyolcaddöntőről beszélve… Erre az összecsapásra érkezve Japán, két világbajnok válogatottat legyőzve érkezett. Németországot és Spanyolországot egyaránt 2:1-re megverve itt is nagyon látszott rajtuk az akarat. Horvátországnak nagyon nehezére esett áttörni egy ilyen magabiztos csapaton. Az első félidőben Japán uralta a pályát kétségkívül és a gyengébb labdatartást meg is szenvedték az európaiak, amikor Daizen Maeda (Celtic csatár) egy szép gólpasszal ellőtte a labdát és betalált kapujukba. Persze erre muszáj volt nekik válaszolniuk és egy agresszívabb stratégiát alkalmazni a második félidőben. A sztár csatárjuk Ivan Perisic (Tottenham) kiegyenlítette a játékot az 55-ik percben és ezzel megszerezte idei első VB gólját. A 90 perc alatt egy nagy huza-vona kerekedett ebből és nagyobbnál-nagyobb támadások sorozata jött. Egy hosszabbítást is ráhúztak a mérkőzésre, de 120 perc alatt sem tudták eldönteni. A büntetőknél viszont elbukott Japán. Szörnyen csúnya lövésekkel próbálkoztak, amiket a horvát kapus simán kivédett és így 3:1-re megnyerték a párbajt.

Brazília pedig eddig még nem igazán erőltette meg magát. Szerbia ellen 2:0-ra nyitották a 2022-es VB pályafutásukat, majd Svájc ellen is sikerült egy 2:0-t összehozni. Kamerun ellen már nem volt szükségük a győzelemre, ezért a második csapatukkal álltak fel. Itt is jobbnak tűntek, de egy szerencsés góllal az afrikaiak megszerezték a vezetést és nyertek. Amit már komolyabban vett az edző, az a nyolcaddöntő meccs volt Dél-Korea ellen, akik Portugáliát megverték és Uruguay ellen játszottak döntetlent. Könnyedén megverték az ázsiai válogatottat. Tulajdonképpen az első félidőben egy show-t rakott össze a csapat és egymást váltogatva, mintha edzettek volna, sorra lőtték be a gólokat. Vinicius, Neymar, Richarlison és Paqueta 4:0-val zárták csak az első félidőt. A másodikban már óvatosabb volt a játék és inkább egy defenzívebb felállást választottak. Szép lassan le lettek cserélve a gólszerző játékosok és a 76-ik percben még Seung-Ho Paik szerzett egy szépítő gólt, de már sok mindent nem tudtak tenni.

A bukmékerek természetesen Brazíliát választják és itt már nem szokott ilyen egyértelmű lenni, de 1,36-os odds-ot kapnak.

Horvátország-Brazília Összecsapás: A felállás

A felállásban a Japánok ellen is magabiztos volt Dalic. A középpálya játékukra most sokkal jobban fognak hagyatkozni, mint a nyolcaddöntőben. Brazília ellen a legnagyobb esélyük akkor lesz, ha minél tovább maguknál tudják tartani a labdát. Modric-nak most is lesz nagyon sok dolga.

Brazília most már Neymar-ral együtt léphet fel, aki a Dél-Korea elleni meccsen is már bravúrozott. Nem csak a csatárok, de a középpályások is nagyon gyakran gólhelyzetben voltak és eszméletlen támadásokat tudtak véghez vinni.

Horvátország-Brazília Egymás Elleni Eredmények

Egymás ellen a két válogatott két barátságost játszott, 2005-ben döntetlent, 2018-ban pedig 2:0-s győzelmet szerzett Brazília. 2006-ban a VB-n csoportkörben 1:0-ra nyert a dél-amerikai fél és 2014-ben újra összekerültek, ekkor 3:1-re nyert a zöld-sárga csapat ezzel kiejtve a horvátokat.

Horvátország Csapat Hírek

Horvátország keretéből a középpályás Marcelo Brozovic volt kérdéses, de eddig mindegyik meccset vágig tudta játszani, tehát meggyógyult sérüléséből szerencsére. Nikola Vlasic (Torino középpályás) lesérült Marokkó ellen, ezért nem tudott végig játszani, de 22 percre bekerült a pályára.

Jelenlegi teljesítmény: 80% 9,00 győzelem Látogatás 22Bet

Brazília Csapat Hírek

Brazília keretéből hiányolnak jó pár embert, de szerencsére a boka sérült Neymar mostanra jobban tudott lenni és pályára tudott állni a Dél-Korea elleni sorsdöntő összecsapáson. Hamar már neki kellett lőnie egy büntetőt is. Gabriel Jesus pedig sajnos a Kamerun elleni mérkőzésen sérült le, ezért egy hónapig nem tud majd játszani.

Jelenlegi teljesítmény: 80% 1,36 győzelem Látogatás FEZbet

Fogadási Tipp és Előrejelzés Horvátország-Brazília (2022.12.09)

Véleményünk szerint Brazília ismét egy sokgólos meccsel fog továbbjutni a VB-n és könnyedén megverik majd Horvátországot. A Brazil nyereség lenne a legbiztosabb tippünk, de a „2,5 gól felett” is használható erre a mérkőzésre.

Legjobb tipp: Brazília győzelem 1,36 Látogatás bet365