Elon Musk kontra Kanye West — Ki lesz az USA következő elnöke?

Elon Musk kontra Kanye West — Ki lesz az USA következő elnöke?

A címadás talán picit túlzó, hiszen nem ők az első számú esélyesek. Online sportfogadás oldalakon,mint a LibraBeten azonban rájuk is tudsz fogadni. Ezen posztunkban a legutóbbi választás legfőbb eseményeit, illetve a következő választás realisztikus, és nem annyira realisztikus jelöltjeit szeretnénk bemutatni.


Bevezető — A 2020-as választás rövid története

donald trump
Donald Trump (2018, Evan El-Amin / Shutterstock.com)

2016-ban óriási felháborodást váltott ki Donald Trump győzelme. A világ egyik fele az új világrend megvalósulását vette biztosra, míg a másik fele a demokrácia, és bolygónk halálát vélte felfedezni az új amerikai elnök hatalomra jutásában.

Donald Trump elnökségének négy éve alatt szinte minden döntésével a címlapokra került. Hatalmas kérdés volt, hogy 2020-ban meg tudja-e ismételni négy évvel ezelőtti sikerét. Ez végül nem sikerült neki — sokáig vezetett, de a demokrata jelölt, Joe Biden a levélszavazatoknak köszönhetően végül is viszonylag simán nyert.

Ezt követően a hatalomban lévő Donald Trump nem volt hajlandó elfogadni a vereséget. Feltüzelte híveit, a Twitteren folyamatosan azt sugalmazta — nem túl rejtélyes üzenetekkel ë hogy itt bizony választási csalás történt. Mindez addig fajult, hogy a felbőszült tömeg bejutott a Capitoliumba. A forradalomnak hitt utcai harcok halálos áldozatot is követeltek.

Végül Biden megkapta az ovális irodát, és már hónapok óta ő a világ első számú embere, 2024-ig — ha csak tragédia nem történik — biztosan ő is marad az. Viszont az utódjára már most fogadhatunk a LibraBet oldalán.


Ismertető — Hogyan fogadj a következő amerikai elnökre

Ahhoz, hogy fogadni tudj a következő amerikai elnökre, először is kattints ide, és regisztrálj a LibraBet oldalán. Hogyha regisztráltál, lépj be a fiókodba, és tölts fel egy kis pénzt, amit majd megsokszorozhatsz. A menüben a sportok alatt válaszd ki a sportfogadást, majd a sportok közül keresd ki a “Speciálisak” szűrőt.

Itt találhatod a különleges fogadási ajánlatokat zenei eseményekre, Oscar gálára, szórakozásra, stb. Válaszd a Politikát, azon belül pedig az “US Presidential Election” fület, amit még nem sikerült magyarra fordítani az oldalon.

Ekkor betölt az összes jelölt (vagy ha nem, akkor kattints rá a “Megtekinteni az összes résztvevőt” gombra). Neked már csak válogatni kell a fantasztikusabbnál fantasztikusabb elnökjelölt-jelöltek között. Kattints a választottadra, a játék kedvéért mondjuk Donald Trumpra. Írd be, hogy hány forinttal szeretnél fogadni, itt kiírja azt is, hogy mennyi a várható nyeremény. Ha elégedett vagy, kattints a “Megtenni a tétet” gombra, erősítsd meg a kérelmet, és már fel is adtad a tippmix szelvényedet, csak most az online térben, lévén hogy ez online sportfogadás. Sok sikert, reméljük nyerni fogsz!

88/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
Libra Bet Ismertető

Fogadj Joe Biden újabb elnöki ciklusára

joe biden
Joe Biden (2020, Stratos Brilakis / Shutterstock.com)

Joe Biden már évtizedek óta politizál, itthon talán mégis inkább a Városfejlesztési osztály című sorozatból ismerhetik a nevét a kevésbé jártasabbak. Politikai pályafutása szép lassan, viszont annál biztosabban ívelt felfelé — és 2021-re a csúcsra jutott. 1973 óta amerikai szenátor, majd 2009-től két cikluson keresztül volt Barack Obama alatt alelnök, egészen 2017-ig.

Tavaly sikeresen megnyerte a választásokat egy szoros küzdelemben, ahol a levélszavazatok jelentették a különbséget, és óriási tömeg hisztériával ért véget. Hogy a következő választáson is jó esélyekkel fog-e indulni a hatalmon lévő elnök, az csak a saját teljesítményétől függ. Fogadási tippek szerint egyelőre jól áll: a fogadóirodáknál 5.00 a szorzó Biden újabb választási győzelmére!


Amerikai elnökválasztás fogadási tippek — Kicsoda Kamala Harris?

Kamala Harris indult Joe Biden alelnök jelöltjeként a tavalyi választáson. Mint ismeretes, meg is nyerték a választást, így jelen pillanatban ő az Amerikai Egyesült Államok alelnöke. Számos rekordot döntött meg ezzel a sikerével, ő az amerikai történelem első női alelnöke, ő a valaha létező legmagasabb rangú női köztisztviselő, továbbá szintén ő az első afroamerikai, illetve ázsiai-amerikai gyökerekkel rendelkező alelnök. Rengeteg első.

Vajon ő lesz az első női elnöke az USA-nak? A fogadóirodák szerint legalább a kérdés biztosan reális. Hogyha hiszel benne, akkor regisztrálj a LibraBet-en, és fogadj Kamala Harrisre 4.20-as oddson!

next president librabet
LibraBet US Presidential Election 2024 – Next President

Következő amerikai elnök tippek — Donald Trump visszatér?

Derült égből villámcsapásként sújtott le az amerikai politika állóvizére 2015-ben Donald Trump. Az iparmágnás multimilliárdos rendszerellenességével állította maga mellé a tömeget, ezzel a retorikával sikerült legyőzni annak idején a Clinton dinasztiát építeni kívánó ellenfelét. Ez akkor elég volt, ám az amerikai népnek mára elege lett a folyamatos káosz kormányzással, és Twitter kommunikációval.

2020-ban nyugalomra vágytak a szavazók. Kérdés, mit fog hozni 2024? Változik-e az általános elégedettség, és ha igen, milyen irányban?

Ha úgy alakul, Donald Trump biztosan szívesen indulna még egyszer, hiszen nagyon kényelmes székek vannak ám abban a Fehér Házban. Hogy jogilag indulhat-e, az azonban kétséges. Kamala Harris, és Donald Trump között sok közös vonást nem lehet találni, de talán mindkettőjükre igaz a sok rekord. Trump például az első elnök, akit kétszer is alkotmányjogi felelősségrevonással sújthatnak. Amennyiben elítélik, soha többet nem indulhat politikai pozícióért. Érdemes figyelni a híreket. Ha ez bekövetkezik, ne fogadj Trumpra, hiába kapott 6.60-as szorzót a LibraBeten!


Amerikai elnökválasztás 2024 — A “Futottak még” kategória jelöltjei

A fentebbiekben az igazán komolyan vehető, esélyes amerikai elnökjelölteket taglaltuk. Rájuk adtunk a legjobb tudásunknak megfelelő fogadási tippeket. Azonban a fogadóirodák tudják jól, bármi megtörténhet. Ami pedig megtörténhet, az meg is történik, ez Murphy első törvénye. Ami pedig megtörténik, abból pénzt lehet csinálni — ez az online sportfogadás legfontosabb szabálya.

Nézzük tehát néhány ismert figurát, akik még nem léptek ugyan politikai pályára, de az online sportfogadással foglalkozó oldalak szerint hamarosan megtehetik. Akár már 2024-ben, elnökjelöltként!


Celeb elnök — Dwayne Johnson, George Clooney & Kanye West

Donald Trump is a filmiparban kezdte, mielőtt a világ leghatalmasabb emberévé vált volna. Inspirációt azonban Ronald Reagantől nyerhetett, aki konkrétan színészként dolgozott, majd az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett. Szép kis pályaút! Miért ne játhatna be hasonló utat napjaink valamelyik hollywoodi csillaga?

Online sportfogadás oldalak szerint erre a legnagyobb esélye Dwayne “The Rock” Johnsonnak, vagy mindenki kedvencének, George Clooney-nak lehet. Hogy bármelyikük indul-e végül a posztért, azt nem tudjuk. Az biztos, hogy várjuk azokat a filmeket, amikben eljátsszák, milyen lenne ha.

Szintén celeb jelölt a rap ikon, Kanye West. Az ő neve igazából évek óta folyton felmerül, mint a következő amerikai elnök. Annyira, hogy 2020-ban be is jelentette az indulását – ám az egész csak egy médiahekknek bizonyult, és csak új albumának csinált promót ilyetén módon. Kreatív stratéga, az már biztos. Nem kérdés, hogy egy nap őszintén is indulni fog. Ami kérdés, az az, hogy szavazóbázist fel tud-e állítani maga mögé. Az amerikai nép érdekében, reméljük nem. Fogadj rájuk a LibraBet-en!

Dwayne Johnson 24.00
George Clooney 90.00
Kanye West 90.00

Ex elnökök dinasztiát építenének — Ivanka Trump, Michelle Obama, Donald Trump Jr.

A színészeknél és zenészeknél eggyel talán reálisabb esélye lehet annak, hogy az egykori elnökök családtagjai, hozzátartozói is indulnak. Miért is ne tehetnék? Hillary Clinton is volt elnökjelölt férje elnökségét követően, de a Bush család is tudna mit mesélni. Miért ne törhetne hasonló babérokra Donald Trump gyermekei révén? Politikai dinasztiát létrehozni valódi örökség, éppen ezért tudsz fogadni Ivanka Trump, és Donald Trump Jr. elnöki posztjára is.

A LibraBet ráadásul Obamáékra is gondolt. Nemrég új könyvével került minden újság címlapjára Michelle Obama aki lehet, hogy ezzel alapozta meg a majdani indulását?

Az mindenesetre biztos, hogy ha ő is úgy döntene, hogy elindul, óriási előnyből indulna. Obama annyira népszerű az amerikaiak körében mind a mai napig, hogy már pusztán az elég lehetne a sikeres szerepléshez, hogy ismeri őt. Az egykori First Lady azonban nyilvánosan egyelőre még semmi jelét nem adta annak, hogy politikai pályára adná a fejét.

Ivanka Trump 29.00
Donald Trump Jr. 60.00
Michelle Obama 40.00

Milliárdos tech guruk a Fehér Házban — Jeff Bezos, Elon Musk or Mark Zuckerberg

Akik a LibraBeten regisztráltak, tudhatják, hogy itt aztán tényleg mindenre, és mindennek az ellenkezőjére is lehet fogadni. Ilyen elsőre elvetemültnek tűnő ötlet lehet az is, ha az alábbi neveket képzeljük a Fehér Házba.

Azonban ha logikusan végiggondoljuk, miért is ne vehetné át a hatalmat Jeff Bezos az Egyesült Államokban? Nem tette már meg így is? Ő az Amazon tulajdonosa, és a világ leggazdagabb embere. A tavalyi előválasztáson kampányolt már hozzá hasonló figura, Mike Bloomberg azonban csúnyán belebukott. Vásárolhat elnöki széket pusztán a pénz?

A válasz valószínűleg igen, és ha igen, akkor van még két kiváló jelölt, akik a jövőben futhatnak esetleg az elnökségért, mint például Elon Musk, a Tesla megalapítója és megalkotója, őrült zsenije. A 49 éves mérnök most minden erejét, és vagyonát az űrkutatásba fekteti épp, de az elektromos autóknak is ő ágyazott meg. Hogy mennyire sikeres, azt az is mutatja, hogy a LibraBeten fogadhatsz rá, mint a következő amerikai elnökre.

Hozzá hasonló jelölt a Facebook alapítója, megalkotója és tulajdonosa, Mark Zuckerberg. A Facebooknak köszönhetően már most hatalmas adathalmaz birtokában van. Ép ésszel fel sem fogható, mi mindent tudnak rólunk a Facebook adatelemzői ennek az adathalmaznak köszönhetően. Egyrészt akár az is lehet, hogy simán befolyásolni tudná a választások kimenetelét, ha akarná, másrészt pedig folyamatosan — és ingyenesen — tudja mérni az állampolgárok hangulatát. Mit gondol a többség, mire vágynak az emberek, melyik törvénnyel mennyire elégedett a többség? Ilyen tudással gyakorlatilag az elnöki székbe teremtették. A LibraBeten fogadhatsz is rá, ha ide kattintasz!

Jeff Bezos 40.00
Elon Musk 120.00
Mark Zuckerberg 130.00
88/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
Libra Bet Ismertető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük