Élő fogadási bónusz a LibraBet oldalán – Hetente szerezhetsz €150 értékű ingyenes fogadást

Hamarosan véget érnek az öt nagy bajnokság küzdelmei, az izgalmak pedig ezzel együtt fokozatosan növekednek. A spanyol bajnoki címért észveszejtő versenyt fut egymás mellett az Atletico Madrid, a Real Madrid és a Barcelona. A Premier League picit lefutottabb a bajnoki serleg szempontjából, de a BL helyekért ott is hatalmas a harc. 

Franciaországban és Németországban a megszokotthoz képest sem a Bayern, sem pedig a PSG sikere nem biztos, Olaszországban pedig szinte már garantált a Juventus trónfosztása. Bőven van még hátra azonban ezekből a bajnokságokból, ráadásul a következő szezonra is érvényes lesz ez a mostani ajánlat.

Fogadj tehát élőben a hátralévő mérkőzésekre, és keress extra pénzt. Ezzel pedig még többet fogadhatsz, és így még többet nyerhetsz. Kattints ide, hogy regisztrálj és fogadj!


Lépésről lépésre – Így szerezd meg a €150 értékű élő fogadási bónuszt a LibraBeten

Hogyha az előbb rákattintottál a linkre, és regisztráltál, akkor most minden bizonnyal be vagy jelentkezve. Nagyon helyes! Ezt követően pedig nincs más hátra, mint fogadni. Minimum 15 000 forint értékben fogadj élőben az öt top bajnokság (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue1) mérkőzéseire hétfőtől vasárnap éjfélig. Hogyha összejön a minimum 15 000 forint legalább 5 különböző élő fogadásból, és az ajánlat többi követelményét is teljesítetted, akkor számodra is elérhetővé válik a bónusz. Az összes fogadási téted 10 százalékát fogod visszakapni – akkor is, ha nyersz, és akkor is, ha vesztesz. Egyszerűbben fogalmazva: csak nyerhetsz! Hogy megkapd a bónuszodat, élő chaten, vagy emailen keresztül kapcsolatba kell lépned az ügyfélszolgálattal a [email protected] címen.

Libra Bet Libra Bet Ismertető 87/100
  • Élőben történő fogadás lehetősége
  • Virtuális sportok és e-sportok
  • Hasznos statisztikák tömkelege

A bónusz szerződési feltételei

Minden 18 éven felüli, regisztrált LibraBet játékos részére elérhető ez az ajánlat. A bónusz minimum 15 000 forintos (€50) befizetést követően vehető igénybe. A bónusz maximális összege €150. Az online sportfogadás bónusz minden héten igénybe vehető. A kvalifikációs időszak minden héten hétfő 00:01 perctől vasárnap este 23:59-ig tart. Minimum 5 élő fogadás, legalább 1.80-as szorzóval. Csak az alábbi bajnokságokra érvényes: La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue1. A fogadott tétek 10 százaléka jár vissza ingyenes fogadásként. A forgatási követelmény háromszoros. A bónusz harminc napig érvényes. Hogy megszerezd a bónuszt, kapcsolatba kell lépned az ügyfélszolgálattal. A LibraBet általános szerződési feltételei érvényesek.


Fizess be 35 000 forintot, és kezdj játszani 70 000 forinttal – LibraBet üdvözlő bónusz

Új játékosoknak most éri meg igazán létrehozni egy új profilt a LibraBet oldalán, hiszen 35 000 forint befizetését követően 70 000 forinttal kezdhetsz majd játszani! Az első befizetést forgasd meg egyszer, ezzel élesíted a bónuszt, és máris elérhető lesz számodra az első befizetésed 100 százaléka. Ezt pedig havonta több tízezer fogadási eseményre használhatod fel. Ráadásul a későbbiekben sem fogsz bónusz nélkül maradni. Szóval kattints ide bátran, és regisztrálj a LibraBeten!

A LibraBet üdvözlő bónuszának szerződési feltételei

Csak új játékosok számára elérhető. Legalább 18 évesek regisztrálhatnak az oldalon. Az első befizetésedre 100% bónusz jár 35 000 forint értékben. Legalább 6 000 forintos befizetés szükséges a részvételhez. Skrill és Neteller befizetésekre nem érvényes. A forgatási követelmény a befizetés és a bónusz összegének hatszorosa. A minimum odds gyűjtő fogadásban 1.50 (1/2), egyéni fogadásban 2.00 (1/1). A bónusz 30 napig érvényes. A LibraBet általános szerződési feltételei érvényesek.

87/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
  • Élőben történő fogadás lehetősége
  • Virtuális sportok és e-sportok
  • Hasznos statisztikák tömkelege
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
  • Élőben történő fogadás lehetősége
  • Virtuális sportok és e-sportok
  • Hasznos statisztikák tömkelege
Libra Bet Ismertető

Vélemény, hozzászólás?