Betinia üdvözlő bónusz — 100% befizetési bónusz 35 000 forintig

Online sportfogadás bónuszokat szerezni mindig jó, de főleg akkor, hogyha az első befizetésed után máris megkaphatod azt. A Betinia oldalán regisztrálva 35 000 forintos befizetésedet követően 70 000 forinttal kezdhetsz játszani. Fogadj a soron következő legjobb mérkőzésekre, és sokszorozd meg a számládon lévő összeget — amit aztán persze utalhatsz a bankszámládra is!


Lépésről lépésre — Így szerezd meg a Betinia online sportfogadás bónuszát

Az első lépés ezen online sportfogadás bónusz megszerzéséhez az, hogy ide kattintasz, és regisztrálsz a Betinia oldalán. A regisztráció során választhatsz, hogy sportfogadáshoz, kaszinóhoz, vagy egyáltalán semmihez nem is kérsz bónuszt. Értelemszerűen, válaszd a sportfogadást, ha ahhoz kéred. Add meg az adataidat és fogadd el az oldal általános szerződési feltételeit. Ezt követően még személyes adataidat is meg kell majd adnod. Miután a regisztrációd elkészült, lépj be, és kattints a Befizetés gombra a jobb felső sarokban.

Itt választhatod ki a befizetés módját. A Skrill és a Neteller befizetés nem összeegyeztethető ezzel az ajánlattal, szóval ezeket nem ajánljuk. A pénzügyi mód kiválasztását követően add meg a feltölteni kívánt összeget, kattints a Befizetés gombra, és add meg a bankkártyád vagy a számlád adatait. A pénz azonnal jóváírásra kerül a számládon.

Ahhoz, hogy a bónuszt is megkapd, a feltöltött összeget legalább egyszer meg kell forgatnod minimum 1.50-es szorzóval, kötésben, vagy minimum kettes szorzóval egyéni fogadásban. Ahogy  teljesítetted ezeket az alapvető követelményeket, a bónusz máris megjelenik a számládon, és szabadon fogadhatsz ezzel a pénzzel is.

Betinia Betinia Ismertető 86/100
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat
  • Több, mint 10.000 esemény havonta
  • ‘Cash Out’ funkció

Az üdvözlő bónusz szerződési feltételei

Csak 18 éven felüliek vehetnek részt az ajánlatban. Az üdvözlő bónusz csak a frissen regisztrált tagok számára elérhető. Az első befizetésed 100 százalékát kapod meg bónusz gyanánt. A bónusz maximális értéke 35 000 forint. A minimum befizetés 6 000 forint. A Skrill és Neteller befizetések nem érvényesek. A forgatási követelmény: minimum hatszoros. Egyéni téten a minimuális szorzó 2.00 (1/1), gyűjtő fogadásban pedig 1.50 (1/2). A bónusz 30 napig érvényes. A Betinia általános szerződési feltételei érvényesek.


A forgatási követelmények teljesítése — Hogyan használd fel a befizetési bónuszt

Azt tehát elmondtuk, hogyan tudod megszerezni a bónuszt. Most azt szeretnénk megmutatni, mire használhatod, és hogyan veheted ki a bónuszból származó nyereményedet. Mint már mondtuk, a befizetés összegét legalább egyszer meg kell forgatnod, hogy megkapd a bónuszt. Hogy kivehesd a nyereményedet, legalább hatszor meg kell forgatnod a bónusz, és a befizetés közös összegét. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk 35 000 forintot töltöttél a számládra, akkor legalább 420 000 forintnak megfelelő összeggel kell fogadnod, mielőtt kivehetnéd a nyereményedet.

Egy-egy fogadásnak kombinált kötésben minimum 1.50-es, vagy egyéni fogadásban minimum kettes szorzón kell lennie ahhoz, hogy beszámítson a forgatási követelménybe. Egy fogadás maximum 50 euró értékben számítható be a forgatási követelménybe. A bónuszod 30 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ennyi idő áll rendelkezésedre a forgatási követelmény teljesítésére, különben a bónuszod elveszik.


Totó jackpot — Nyerd meg a 15 000 eurós fődíjat tökéletes tippjeiddel!

A Betinia oldalán nem csak üdvözlő bónusz vár rád. Bár új játékosok számára természetesen ez lehet a legvonzóbb, azért a többi ajánlatot is érdemes átnézni. Mi most a Sport Jackpot ajánlatot szeretnénk kiemelni, ami egy folyamatosan visszatérő tippjáték. A főnyeremény pedig – kapaszkodj meg – 15 000 euró!

Ahhoz, hogy a tiéd lehessen ez az elképesztő összeg, mindössze fogadnod kell. Egy kombinált fogadással tudsz játszani, az ajánlatban szereplő összes eseménnyel. Hogyha mindegyiket eltaláltad, akkor nem csak az alap fogadást nyered meg – hanem a 15 000 eurós fődíjat is. Hogyha több nyertes van, az összeg értelemszerűen megosztásra kerül. Mivel nincs limitálva a maximálisan megtehető fogadások száma, így akárhányszor fogadhatsz.

Minél többet fogadsz a jackpotban szereplő eseményekre, annál jobban növeled az esélyeidet a 15 000 eurós főnyereményre. Mire vársz hát? Kattints és kezdj játszani a fődíjért!

A (promo) szerződési feltételei

Minden regisztrált Betinia felhasználó részt vehet az ajánlatban. Minden tippnek tökéletes találatnak kell lennie a győzelemhez. Több győztes esetén a jackpot összege megosztódik. Egy kombinált fogadást kell tenni a jackpotban szereplő eseményekre. Korlátlan számú fogadást tehetsz a jackpotért. Bónusz pénzzel tett fogadások nem érvényesek. A Betinia általános szerződési feltételei érvényesek.

86/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Betinia
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat
  • Több, mint 10.000 esemény havonta
  • ‘Cash Out’ funkció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Betinia
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat
  • Több, mint 10.000 esemény havonta
  • ‘Cash Out’ funkció
Betinia Ismertető

Vélemény, hozzászólás?