AS Róma vs Feyenoord – UEFA Európa Konferencia Liga – Magas szorzókkal – 2022.05.25.

uefa 9

AS Roma vs Feyenoord

A mérkőzésre az UEFA Európa Konferencia Liga részeként 2022.-ben, még májusban, 25.-én kerül sor, és óriási izgalmakat ígér. Na és persze nagyszerű szorzókat is. Ha tehát úgy is néznéd a szerda este 9-től lejátszott meccset jó helyen jársz. Természetesen ez igaz akkor is, ha csak a legmagasabb szorzókat keresed. Cikkünkben átbeszéljük a két csapat eredményeit, eddigi teljesítményét és esélyeit.

Ezután pedig eláruljuk melyik sportfogadási iroda biztosítja a legmagasabb szorzókat a mérkőzésre, és hogy pontosan mekkora az a legmagasabb.

Ne maradj le!


AS Róma régen és most

Az olasz foci csapat alapítása 1927-re tehető. Székhelyük pedig Rómában található. A 2019-es 2020-as szezon alkalmával jogot szereztek az Európa Ligába, azzal, hogy az ötödik helyen sikerült végezniük. Jelenleg egyébként az első osztály tagjai között találhatjuk meg őket.

Az előző mérkőzéseket vizsgálva feltűnő lehet, hogy gyakran végeznek döntetlen eredménnyel. De, természetesen vesztes és nyertes mérkőzésekből sincs hiány ennél a csapatnál. A csapat összejátéka, és az elmúlt meccsek eredményei alapján egyre jobb. Ez pedig megspékelve azzal hogy a szerencse melléjük szegődik szinte biztos győzelmet jelent számukra. Nem csoda, hogy minden sportfogadási iroda egyetért abban, hogy az AS Roma csapatának nagyobb eséllyel szurkolhatunk, ha a győztes csapatnak szeretnénk szorítani.

Épp ezért, ha sportfogadásokat szeretnél kötni a mérkőzésre, érdemes ez AS Roma csapatára fogadnod, ha magas szorzókat és nagyszerű izgalmakat szeretnél, miközben nyereményre is igényt tartasz.

shutterstock 2104265855


Feyenoord

A holland első osztályú focicsapat alapítása 1908-ra tehető. Székhelyük pedig Rotterdamban található. Eddigiekben 15x -ös Bajnoknak, 13x -os Kupagyőztesnek  és 4x -es Szuperkupa győztesnek mondhatják magukat, így azt mondhatjuk évről évre szilárd talajon állnak a saját bajnokságukban. Mindezek mellett természetesen egyéb nagyszerű bajnoki győzelmet és kupa győzelmet is produkált már a csapat, így kicsit sem meglepő, hogy szerte a világon ismerik már a nevüket.

A csapat előző meccseit vizsgálva azt láthatjuk, hogy nem túl erős mostanság az összjáték. Több alkalommal szenvedtek vereséget, és a döntetlenek száma is magasnak mondható az eddigi eredményeiket és az átlag döntetlenek számát vizsgálva. De ez persze nem azt jelenti, hogy győztes meccsből hiány lenne. Több alkalommal produkáltak kiemelkedő eredményeket akár olyan csapatok ellen is, ahol jó eséllyel kevesen vették számításba, hogy végül ők fognak győzedelmeskedni.

Épp ezért, bár egy kifejezetten erős csapatként említhetjük őket, az alábbi mérkőzésen sokkal kevesebb eséllyel indulhatnak a másik csapat ellen. Így tehát ha biztosabb sportfogadási ajánlatokat keresel, nem érdemes erre a csapatra fogadnod.

shutterstock 652653166


A legjobb sportfogadási iroda a mérkőzésre

Amennyiben érdekel a sportfogadás világa, első és fő szabályként az alábbira kell figyelned: érdemes a legmagasabb szorzókat keresned. Az AS Roma vs Feyenoord összecsapásra érdemes épp ezért az 1Bet sportfogadási irodát választanod. Ebben az esetben zsebelheted be a piacon elérhető legmagasabb szorzókat, és mindezt egy biztonságos sportfogadási irodától.

Ha pedig már arra jársz érdemes megnézned a többi sportágat is, mert nagyszerű ajánlatokat biztosít ez a sportfogadási iroda mindenkinek, aki magas szorzókat keres. Legyen szó hagyományos sportokról vagy épp különleges ajánlatokról, az 1Bet minden sportfogadói igényt képes kielégíteni.


Sportfogadási ajánlatunk

Így tehát, a mérkőzés alatt érdemes az 1Bet sportfogadási irodánál fogadásokat kötnöd. Ebben az esetben – ha az esélyesebb – AS Róma csapatára fogadsz, a teljes meccs erejére 2.20-as szorzók mellett indulhatsz el a sportfogadás adta izgalmak útján.

1Bet Bónuszfeltételek 95/100
  • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
  • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
  • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 1Bet