A legjobb NBA fogadási tippek 2021-ben

A legjobb NBA fogadási tippek 2021-ben

Mindent elmond az NBA népszerűségéről az, hogy nemrégiben a 12 legnagyobb futball klub előállt azzal a tervezettel, hogy létrehozzák a kosárlabdán belüli NBA-t is. Gyakorlatilag erről szólt az Európai Szuperliga ötlete, amit 48 óra alatt kaszáltak el. Az NBA-t szerencsére nem fenyegeti ez a veszély. Sőt, idén is felmehetünk a kedvenc online sportfogadás oldalainkra, és megtehetjük tétjeinket. Melyik csapatok az idény legjobbjai, és kik a húzóembereik? Figyelem, fogadási tippek következnek!


NBA fogadási tippek — Ki nyeri a Keleti főcsoportot?

Tavaly óriási magabiztossággal húzta be a Keleti Főcsoportot a Milwaukee Bucks 56 – 17-es rekorddal. Idén is hasonlóra készülnek, viszont ez a szezon tartogat számukra nem várt fordulatokat.  Eddig ugyan jól állnak, azonban még jobban teljesít náluk jelen állás szerint a Brooklyn Nets, és a Philadelphia 76ers is. Hogyha ránézel a kínálatra a legjobb online sportfogadás oldalakon, szintén ez a hármas rajzolódik ki a keleti szárnyról. A fogadóirodák a Brooklyn Nets csapatát tartják a legnagyobb esélyesnek, rájuk 1.84-es szorzón tudsz fogadni.

nba Gyoztes
NBA Győztes (Rabona)
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
 • Cashout / Cashback funkció
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
 • Cashout / Cashback funkció
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
Rabona Ismertető

NBA fogadási tippek — Ki nyeri a Nyugati főcsoportot?

A Nyugati főcsoportot tavaly is a Los Angeles Lakers csapata nyerte, és idén is ők fogják – legalábbis az online fogadási tippek alapján. A Lakers szorzója 2.75, amivel ők a legnagyobb favoritok. A LAL-t követő a városi rivális Clippers 3.35-tel, illetve a Utah Jazz 4.40-nel. Érdemes azonban megemlíteni, hogy a Phoenix Suns és a Denver Nuggets is a Lakers előtt áll jelen pillanatban. Van még visszaút, vagy idén kénytelen-kelletlen de átadják a Nyugat trónját? Hamarosan kiderül, addig is érdemes lehet az esélytelenebbnek tartottakra fogadni, ha már ilyen jól állnak!

Los Angeles Lakers 2.75
LA Clippers 3.35
Utah Jazz 4.40
Phoenix Suns 7.40
Denver Nuggets 12.00

A legjobb csapat — Fogadj az NBA győztesre!

A Rájátszásba a Keleti és a Nyugati főcsoportból is 8-8 csapat fog bejutni. Így még május közepéig óriási küzdelem várható ezen helyek megszerzéséért. Az, hogy a Los Angeles Lakers meg tudja-e nyerni a Nyugati csoportot, releváns kérdés, de az hogy a Rájátszásba bejut-e, az már a szezon kezdetekor lefutottnak tűnik. Érthető hát, hogy az NBA címvédő bajnoka idén is az egyik legnagyobb esélyes 4.20-as szorzójával. Méltó ellenfelük azonban a Brooklyn Nets, a fogadóirodák szerint ők az idei NBA szezon legjobb csapata.

A kalandvágyóbbaknak érdemes lehet fogadást kötni a Utah Jazz idei sikerére. Rájuk 8.20 az odds, ami viszonylag magas ugyan, de így is ők a negyedik számú favoritok a sportfogadás oldalak szerint. Hogyha a tavalyi ezüstérmes Miami Heatre szeretnél fogadni, arra például 35x pénzt lenne hajlandó kifizetni a Rabona. Ez azonban kockázatosabb fogadás lenne természetesen, idén nem valószínű hogy ismét döntőzni tudnának. Mi a Utah Jazz-t tudjuk figyelmedbe ajánlani, remek játékosok játszanak kiváló formában. Mi kell még?

Brooklyn Nets 3.25
Los Angeles Lakers 4.20
LA Clippers 6.20
Utah Jazz 8.20
Milwaukee Bucks 8.40

Különleges NBA fogadási ajánlatok — Figyelemreméltó játékosok

A fentebb felsorolt csapatok a liga legjobbjai. Jelen állás szerint nekik van a legjobb esélyük nem csak a Rájátszásba kerülni, de a torna győzelmére is ők az első számú jelöltek. Ez persze nem zárja ki az esélyét annak, hogy felmenjünk a Rabona oldalára fogadni a kedvenc csapatinkra. Még akkor sem, ha a kevésbé esélyes csapatokért dobban a szívünk. Ebben az esetben érdemes lehet a különleges fogadási tippekre tekinteni. Ilyenek például a következők:

 • A Golden State Warrior eléri a Rájátszást 1.74
 • A New York Knicks nem éri el a Rájátszást 4.90
 • A Charlotte Hornets eléri a Rájátszást 1.98
 • A Washington Wizards nem éri el a Rájátszást 1.20
 • A San Antonio Spurs eléri a Rájátszást 3.70

Fontos azonban tudni, hogy nem csak csapatokra, hanem egyéni játékosok teljesítményeire is fogadhatsz a Rabona oldalán. Online sportfogadásra tehát fel, nézzük a fogadási kínálatot!


NBA MVP fogadás — Ki lesz a Szezon Legértékesebb Játékosa?

Az idei MVP fogadási tippek királya nem meglepő módon Nikola Jokic. A 26 éves szerb a Denver Nuggets csapatát erősíti. Mondanám, hogy tripla — duplát átlagol, de hazudnék, hiszen asszisztokból “csak” 8.8 jött neki össze, ezzel pedig csak a dupla — dupla van meg a szerbnek. Legnagyobb kihívója Joel Embiid lehetne, aki a kameruni sérülés miatt kihagyni kényszerült egy teljes hónapot. Említésre méltó még a tavalyi MVP: a címvédő a “Greek Freak”, amit Görög Szörnyre lehete fordítani. Giannis Antetokounmpo azonban már az oddsok alapján is kiesett a pixisből idénre. A Rabona mindenesetre megnevezte a maga favoritjait:

Nikola Jokic 1.26
Joel Embiid 4.30
Giannis Antetokounmpo 19.00
Stephen Curry 20.00
James Harden 25.00

Csodagyerekek — Fogadj az Év Felfedezettjére!

Ha egy laikus ember ránéz a fogadási kínálatra, azt látja, hogy Lamelo Ball-ra csak 1.30-as szorzó van, tehát biztosan ő a legesélyesebb a díjra. Nem is téved olyan nagyot aki így gondolkodik, de a dolog azért ennyire nem egyszerű, tény, hogy remek szezont futott Lamelo Ball idén. Átlagosan 6.1 asszisztot ad meccsenként, ami egy újonctól egyáltalán nem rossz teljesítmény. Érdemes azonban tisztában lenni a tényekkel: a 19 éves amerikai kosarasnak március 20-án eltört a csuklója. Ezzel sokak szerint véget is ért számára a szezon, bár az optimistább hangulatúak szerint akár két héten belül visszatérhet.

Az esélyeit azonban alapjaiban rengeti meg a sérülése, ezért talán érdemes más jelöltet választani magunknak. Ezzel akár még jobban is járhatunk, hiszen a legnagyobb favoritra a legkisebb a szorzó, sikeres fogadás esetén nagyobb pénzt akaszthatunk le a fogadóirodáról! Itt jön a képbe Tyrese Haliburton és Anthony Edwards. Előbbi asszistokban jelentkezik meccsenként 5-tel, utóbbi pedig pontszerzésben: Edwards átlaga 18.3,  így ezeket a versenyzőket talán érdemes lehet előtérbe helyezni. Nézzük a Rabona egyéb kínálatát:

Lamelo Ball 1.30
Anthony Edwards 2.60
Tyrese Haliburton 7.40
Immanuel Quickley 45.00
Patrick Williams 120.00

Az Év Védekező Játékosa

Tavaly az MVP vitte el ezt a címet is, így tehát Giannis Antetokounmpo lehetne a laikusok számára idén is a legnagyobb esélyes. Azonban a Milwaukee Bucks játékosainak formája visszaesett idénre — bár még így is a legnagyobb esélyesek között vannak. Az Év Védekező Játékosa posztra azonban ismét csak egy Utah Jazz játékos pályázik, a hatalmas szezont futó csapat játékosai mindenki mást beárnyékolnak idén.

Minden fogadási tipp szerint Rudy Gobert viheti el a díjat, Ben Simmons tűnik az egyetlen reális kihívónak. A 24 éves ausztrál egyébként a Philadelphia 76ers játékosa, és mellesleg ő volt 2018-ban az Év Felfedezettje. Rá 3.25-ös szorzón tudsz fogadni a Rabona oldalán. Nézd meg a többi ajánlatukat is:

Rudy Gobert 1.31
Ben Simmons 3.25
Myles Turner 6.80
Giannis Antetokounmpo 35.00
Joel Embiid 60.00
Rudy Gobert
Rudy Gobert (2019, Romain Biard / Shutterstock.com)


Ki lesz az Év Legjobb Hatodik Játékosa?

Az utóbbi 5 évből négyszer az LA Clippers játékosai vitték el ezt a címet. 2016-ban James Crawford, 2018-ban és 2019-ben Lou Williams, 2020-ban pedig Montrezl Harrell. Utóbbi idén is a legesélyesebbek között van, ám lehet hogy lemondani kényszerül a trónról. A Utah Jazz csere embere, Jordan Clarkson ugyanis igen kiemelkedő szezont fut. Kicsi az esély arra, hogy ne ő kapja a díjat, de persze semmi sem lehetetlen. Clarkson csapattársa, Joe Ingles szintén esélyes a díjra, így idén valószínűleg őrségváltás lesz: az LA Clippers helyett minden valószínűség szerint a 2020-21-es szezonban a Utah Jazz csapata szerzi meg ezt a kitüntetést.

Jordan Clarkson 1.12
Joe Ingles 5.60
Montrezl Harrell 13.00
Jalen Brunson 14.00
Terrence Ross 50.00

Az Év Edzője fogadási tippek — Quin Snyder kontra Monty Williams

Már említettük, hogy óriási szezont fut idén a Utah Jazz. Természetesen remek játékosokat is sikerült összeszedni, és a csillagok is tökéletesen összeálltak, DE mindez természetesen nem jöhetett volna létre egy kiemelkedő edző hathatós hozzájárulása nélkül, márpedig Quin Snyder pontosan ezt tette hozzá. Az 54 éves szakember révbe érhet az idei alapszakasz végeztével. Nem csoda hogy az online sportfogadás oldalak is őt tartják a legnagyobb esélyesnek.

A Rabona oldalán fogadhatsz rá, vagy legnagyobb kihívójára, a Phoenix Suns edzőjére, Monty Williamsre. Ő 2019 májusa óta irányítja a csapatot. A legnagyobb figyelmet a tavalyi NBA Buborék idején kapta, amikor 8-0-val hozta le a meccseit. Az utóbbi 10 meccsükből is nyolcat megnyertek, szorosan követik a Utah Jazz-t. Sok van még hátra, talán még előzhetnek is. A Rabona oldalán mindenesetre megteheted a tétjeidet:

Quin Snyder 1.67
Monty Williams 2.02
Tom Thibodeau 6.20
Doc Rivers 11.00
Nate Mcmillian 22.00
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
 • Cashout / Cashback funkció
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
 • Cashout / Cashback funkció
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
Rabona Ismertető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük