100% első befizetés bónusz a 20Bet online sportfogadás oldalon

Most éri meg igazán új fiókot nyitni a 20Bet sportfogadás oldalán, főleg ha a mi oldalunkon keresztül teszed azt! Hogy miért? Azért, mert most 35 000 forinttal többet kereshetsz az első befizetéseden, amivel alaposan feltornázhatod majd a számládon az összeget. Foci, kosárlabda, kézilabda, hoki, tenisz… Mire szeretnél fogadni a bónuszoddal? A választék hatalmas, az ajánlatról lemaradni pedig nem érdemes! Nézzük hát a részleteket!


Lépésről lépésre – Segítünk, hogy könnyebben duplázd meg az első befizetésed

Ahhoz, hogy igénybe vehesd az új játékosoknak szóló 20Bet Sportfogadás bónuszt, az első teendő, hogy ide kattintasz. Miután átirányítottunk a fogadóiroda honlapjára, kattints a sárga „Regisztráció” feliratú gombra, és hozd létre a felhasználói fiókodat. Add meg a tartózkodási országodat (ez jó eséllyel Magyarország), az email címedet és egy jelszót. Kattints a zöld „Folytasd a 2. lépéssel” gombra.

Ezen az oldalon add meg a valutát (a Magyar Forint is elérhető!), a keresztnevedet, a vezetéknevedet, a születési dátumodat (nap – hónap – év) és a nemedet. Folytasd a 3. lépéssel, és add meg a pontos lakcímed mellett a telefonszámodat is. Jelöld be, hogy szeretnél-e promóciós ajánlatokat kapni, és kattints a Küldés gombra. Ezzel regisztráltál, és indíthatod az első befizetésedet a narancssárga Befizetés gombra kattintva. Itt válaszd ki a preferált fizetési módot, és add meg a banki adataidat.

Kattints az Összeg beállítása gombra, erősítsd meg a befizetést, és a pénz máris a számládra kerül! Olvasd el a szerződési feltételeket, a bónuszt ugyanis nem kapod meg azonnal.

20bet 20bet Ismertető 98/100
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata

A bónusz szerződési feltételei

Csak 18 éven felüli játékosok részére. Ahhoz, hogy részt vehess a promóciós ajánlatban, új felhasználói fiókot kell regisztrálnod. Az első befizetési bónusz a forgatási követelmény teljesítését követően kerül jóváírásra. A befizetett összeg 100 százalékát kapod meg ingyenes fogadásként. Ehhez minimum 3 500 forintot kell befizetni. A bónusz maximális értéke 35 000 forint. Gyűjtő fogadás esetén a minimum szorzó 1.70 (7/10), egyszeri fogadás esetén pedig 1.50 (1/2). A forgatási követelmény a befizetés értékének ötszöröse. A forgatási követelményt 14 napon belül teljesíteni kell, egyéb esetben lejár. Más promóciós ajánlatokkal nem vonható össze. Kriptovalutákra nem vonatkozik. A 20Bet általános szerződési feltételei érvényesek.


20Bet online sportfogadás bónusz új játékosoknak – 35 000 Forint extra az első befizetésedre

Hogyha elolvastad az új játékos bónuszra érvényes szerződési feltételeket fentebb, akkor tudhatod, hogy csak a forgatási követelmény teljesítését követően fogod megkapni a bónuszt. A bónusz összege megegyezik az első befizetésed összegével. Ahhoz, hogy teljesíthesd a forgatási követelményt, az első befizetésed értékének minimum ötszörösét kell megforgatnod 14 napon belül. Ez egy 35 000 forintos befizetés mellett azt jelenti, hogy összesen minimum 175 000 forintnak megfelelő összeget kell fogadni. Ahhoz, hogy a forgatás beszámítson, az egyszeri esemény szorzója minimum 1.50 kell legyen, a gyűjtő fogadás pedig minimum 1.70.

Hiába fogadsz tehát 35 000 forinttal egy 1.49-es eseményre, ez nem fog beszámítani a forgatási követelménybe. Ugyanígy, egy hármas gyűjtő összesen 1.69-es szorzóval még nem elég, kell egy negyedik esemény is, ami 1.70 fölé emeli a szelvényt. Hogyha fogadtál 35 000 forinttal egy 1.50-es eseményre, akkor egyszer már megforgattad az összeget. Ezt még négyszer megteszed, és már jóvá is írja a számládra a 35 000 ingyenes fogadást az online fogadóiroda.

20bet bonusz


Egyéb 20Bet ajánlatok – Havi hűségbónusz sportfogadáshoz

Megeshet, hogy te már régebben regisztráltál, így az első befizetési bónusz rád már nem vonatkozik. Csüggedni azonban ekkor sem érdemes, hiszen további ajánlatok várnak rád. Ilyen például a VIP program, amivel havonta akár 1,7 millió forint bónuszt is összegyűjthetsz. A dolog lényege, hogy minden egyes fogadásoddal  versenypontokat (CP) gyűjthetsz. Minél több pontot szerzel, annál feljebb lépkedhetsz a ranglétrán. Végezetül pedig pénzre tudod váltani a pontjaidat, amivel akár 1,7 millió forintot is bezsebelhetsz – havonta! Készen állsz? Kattints ide és játssz a 20Beten!

A VIP Program szerződési feltételei

Minden ügyfél automatikusan csatlakozik. Pontgyűjtéssel lehet szintet lépni. Minden hónapban nullázódnak a szintek. 100 versenypontot lehet beváltani egy 350 forint értékű ingyenes fogadásra. Az ingyenes fogadás 5 napig érvényes. A VIP Program 2021. december 31-ig érvényes.

98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük