2022 FIFA Labdarúgó VB fogadás – A legjobb online fogadóirodák és fogadási ajánlatok egy helyen

VB fogadas

Közeleg a 2022-es Labdarúgó Világbajnokság nyitó mérkőzése, ami egyet jelent azzal, hogy szépen lassan megindulhatnak a Világbajnokság fogadások is. Mi már összegyűjtöttük számodra a legfontosabb útmutatókat, hogy mire lehet és főleg, hogy mire érdemes igazán fogadni. Olvasd végig ezen cikkünket, hogyha szeretnél mindent megtudni a legjobb Vb fogadásokról 2022-ben. Hol, melyik oldalakon érdemes fogadni, melyik csapatok hozhatják a legtöbb pénzt, milyen típusú fogadási piacok érhetőek el és hogy találhatjuk meg a legjobb oddsokat?

Számos egyéb, fontos kérdés mellett ezeket is megválaszoljuk majd. Tarts velünk a Vb fogadások rögös útjának részletes felfedezésén, és novemberre, az első meccs kezdésére tedd meg a nyertes tétjeidet, és tudj meg mindent arról, hogy hogyan kell majd a torna alatt is minél több nyertes szelvényt feladni. Figyelem, indulunk!


2022 Világbajnokság fogadások – A legjobb netes fogadóirodák

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
  • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
  • Online stream az élő fogadási felületen
  • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
  • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
  • Online stream az élő fogadási felületen
  • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
  • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
  • A legjobb kripto fogadási felület
  • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
  • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
  • A legjobb kripto fogadási felület
  • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

Kezdjük az alapoknál: melyik oldalakat érdemes nézegetni Vb fogadások előtt, illetve alatt? Azt fogjuk most bemutatni neked, hogy milyen szempontok alapján érdemes szemlélődni. Az magától értetődő, hogy Vb fogadásokat lehessen kötni az oldalon, de talán nincs is olyan, ahol pont a legnagyobb sporteseményre ne lehetne fogadni.

Ha ezt lefixáltuk, utána érdemes megnézni az oddsokat és az elérhető fogadási piacokat. Ha téged kifejezetten csak az 1X2 piac érdekel, akkor erre érdemes megnézni az oldalak kínálatait. Minden sportfogadás oldal más szorzókat használ, hiszen számos tényező befolyásolja azok alakulását.

Többségében azért hasonlóak persze a számok, de ha 1-2 tizedes eltérést találsz – ami azért nem olyan ritka, ha elég oldalt megnézel! – akkor már komoly különbségek lehetnek a lehetséges nyereményeid között. Érdemes több oldalra is beregisztrálni, hiszen csak így tudod kihasználni az oddsok közti különbségekből fakadó előnyödet.

Az oddsok mellett persze a fogadási piacokat is érdemes áttekinteni, főleg ha nem elégít ki a szokásos 1X2 piac, mint a nagy átlagot. Ha többre vágysz, akkor több oldalon is át kell nyálaznod magad. A legjobb online sportfogadás oldalakon mérkőzés előtti, élő- és hosszú távú Vb fogadások egyformán köthetőek.

Ezek mindegyikét felhasználhatod a pénztárcád bővítésére. Érdemes még olyan oldalt választani, ahol vannak jövedelmező bónuszok és fogadási ajánlatok. Ahol olyan fizetési módot használhatsz, amit kényelmesen és bizalommal használsz. Ahol mobilról is könnyedén fogadhatsz, mert ez sem akadály.

És persze csak olyan online szerencsejáték oldalra regisztrálj Vb fogadáshoz is, amely megbízható, rendelkezik értékelésekkel, érvényes szerencsejáték engedélye van és odafigyel játékosai biztonságára. A mi oldalunkon csak ilyen oldalakat fogsz találni.


VB fogadások – Mire fogadhatunk az idei Világbajnokság előtt?

VB fogadasok Mire fogadhatunk az idei Vilagbajnoksag elott

Röviden és tömören fogalmazva: bármire és mindenre! De tényleg. Már most fogadhatunk a Vb szinte összes csoportmeccsére, pedig még hónapok vannak hátra a kezdő sípszóig. Megtippelhetjük, hogy melyik csoportban ki hanyadik helyen fog végezni. Csinálhatunk pénzt abból, hogy ki fogja a legtöbb gólpasszt adni.

Nyerhetünk pénzt azzal is, hogy ki fogja a legtöbb gólt lőni, és persze végül, de nem utolsó sorban fogadhatunk a Világbajnokság végső győztesére is. Az oddsok már bent vannak, ezek most a legmagasabbak, úgyhogy érdemes addig kihasználni ezen ajánlatokat, amíg érvényesek. Ha túl sokáig vársz, később lehet, hogy már csak rosszabb ajánlatot fogsz tudni szerezni és kisebb lesz a nyereményed!


A FIFA Labdarúgó Vb legnépszerűbb fogadási piacai

Szó se róla, ha elkezdődik a torna, akkor a mérkőzés előtti- és az élő fogadások fogják leuralni a fogadási piacot. Addig azonban az előzetes tippjeiből akar meggazdagodni mindenki – ki lesz a gólkirály, ki nyeri a Vb-t, ki adja a legtöbb gólpasszt, kik nyerik meg a csoportjukat, stb. Ezek jelen pillanatban a legnépszerűbb sportfogadási Vb fogadások. Mutatjuk részleteiben is, ne aggódj!


2022 Világbajnokság fogadások – Ki fogja megnyerni a tornát?

Jelen pillanatban az online sportfogadás oldalak úgy gondolják, hogy Brazília a legnagyobb esélyese a Világbajnokságnak. Nem csoda, hisz van ott egy Neymar, egy Casemiro, és egy elképesztő formában focizó Vinicius Junior, na meg egy Rodrygo Goes, aki bárhonnan, bármikor be tud találni, ha nagyon kell. Ezt bizonyította már többször is. Ráadásul a Vb-ken amúgy is mindig Brazília a legesélyesebb.

Fő kihívójuk a címvédő francia válogatott. A brazilokra 6.00 a szorzó jelen pillanatban, míg a franciákra 7.50. A francia keret is egészen elképesztő, talán még a brazilnál is erősebb. Benzema, Mbappé, Kanté… Minden posztra jut nekik 2-3 világklasszis játékos. Kérdés, hogy Didier Deschamps képes lesz-e ismét tökéletes, győztes csapattá formálni őket.

A mindig hazavágyó Vb trófeára Anglia idén is esélyes, rájuk a szorzó 8.00. Megeshet, hogy a gólkirályt idén is ők adják majd, de persze Southgate csapatától óriási előrelépésre lesz szükség, ha a Maguire vezette védelemből Világbajnok együttest akar varázsolni.

Érdemes még megemlíteni Argentína csapatát (9.00 szorzó), akik Lionel Messi vezérletével nyilván esélyesek, főleg hogy a válogatottbeli trófea-képtelenség is megszakadt már. Spanyolország is 9.00-ával áll, Németország szorzója 11.00, rájuk érdemes lehet tenni pár forintot. Hollandia és Portugália VB sikere 15-szörös pénzt fizetne.


2022 FIFA Vb fogadások – Ki lesz a gólkirály?

2022 FIFA Vb fogadasok Ki lesz a golkiraly

A Világbajnokság gólkirályának lenni négyévente a legnagyobb megtiszteltetés a nemzetközi labdarúgásban. Idén is fogadhatunk már arra, hogy ki lövi a legtöbb gólt a 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokságon. Számos remek jelölt akad, és így a torna kezdete előtt még az oddsok is egészen magasak, érdemes lehet megtenni pár tippet.

Az egyik magától értetődő választás a Real Madridot BL győzelemre vezető, sokadvirágzását élő Karim Benzema. Rá a szorzó 15-szörös. Ő az idei spanyol bajnoki gólkirály, de a Bajnokok Ligájában is ő lőtte a legtöbb gólt. A PSG és a Chelsea ellen is mesterhármast lőtt, de a Man City kapuját is bevette két meccsen háromszor. Nagy meccseken brillírozik, a Vb meg a nagy meccsektől hemzseg.

Csapattársa, Kylian Mbappé szorzói jobbak, és a már a 2018-as Világbajnokságon sem volt rossz. Az ő szorzója 9.00. Kérdés, fog-e teremni az ifjú támadónak bármi babér a klasszis veteránnal az oldalán?

A két francia fő kihívója egy másik párizsi, a brazil Neymar lehet. Az ő szorzója 13.00. Az online sportfogadás oldalak szerint azonban a legesélyesebb gólkirály-jelölt az az angol válogatott csatára, Harry Kane. Neki is 9.00 a szorzója, akárcsak Mbappénak. Oroszországban is ő volt a gólkirály 5 góljával.

Érdemes még megemlíteni pár játékost, akiknek reális esélye lehet a dicsőségre: Lionel Messi (15.00), Cristiano Ronaldo (15.00), Vinícius Junior (26.00), Alvaro Morata (31.00), Robert Lewandowski (41.00) és Darwin Nunez (56.00) mind kiváló választás lehetnek. Esélyük van, jó csatárok, és jók a csapataik is. Persze könnyen lehet, hogy az idei Vb-n is felfedezünk majd egy új klasszis támadót magunknak.


Oddsok a Világbajnokságra – Fogadj a legnagyobb csapatok mérkőzéseire

Brazília, Franciaország, Németország, Anglia, Argentína, Portugália, Hollandia, Spanyolország… Mind ott lesznek a 2022-es Világbajnokságon, ez pedig azt jelenti, hogy te is fogadhatsz a mérkőzéseikre – természetesen a többi részt vevő csapat mérkőzéseivel egyetemben.

Számos online sportfogadás oldalon már most fogadhatsz ezen csapatok sikereire. Most még nagyon sok van hátra, úgyhogy még magasabbak az oddsok a jobb csapatokra is, mint amilyenek majd novemberben lesznek. Ha tervezel fogadni a meccseikre, most érdemes megtenni, felesleges tovább várni!


Vb fogadás 2022-ben – Fogadj a csoportok győzteseire és továbbjutóira

FIFA World Cup 2022 Groups and Teams

Minden csoportban már most külön fogadhatsz a győztesekre és a továbbjutókra. Elég egyértelműen megvannak a csoportok favoritjai. Az “A” csoportban Hollandia győzelmére 1.50 körül mozog a szorzó, a “B” csoportban Anglia még alacsonyabb, mindössze 1.30 már most. Mi lesz a szorzójuk az első győzelmüket követően?!

A “C” csoport esélyese Argentína szintén 1.50 körül, pedig a lengyelek vagy Mexikó könnyen megszoríthatja őket. A “D” csoport a franciáké kell, hogy legyen (1.40), az “E” viszont igazi csemege lesz. A spanyol csoport győzelem 2.00, a német pedig 2.10 körül fizet. Japán 12.00-n fut, Costa Rica pedig 61.00-án, ők talán nem játszanak.

Az “F” csoportban Belgium a nagy esélyes 1.55 körül, a horvátok szorzója 4.00. Brazília a legesélyesebb a csoportgyőzelemre, az ő szorzójuk mindössze 1.25. Izgalmasnak ígérkezik még a “H” jelű csoport is, ahol Portugália győzelme 1.80-szoros, Uruguay-é pedig 2.75-szörös pénzt fizet.


Világbajnoki fogadások 2022 – Kik fognak negyeddöntőbe jutni?

A legjobb online sportfogadás oldalakon fogadhatsz a továbbjutókra. A negyeddöntők a csoportmérkőzéseket követő második kieséses párharcban jönnek, azaz a 32 résztvevőből 8 marad bent már csak. Közülük a legnagyobb esélyes, hogy negyeddöntőt játsszon, az mindenképp Brazília és Anglia, akik jó eséllyel meg fogják nyerni a csoportjaikat. Egy jó sorsolással pedig az első kört is illő lenne, ha túlélnék.

Hasonlóan jó oddsai vannak még Franciaországnak is, illetve a spanyol – német duónak, akik jó eséllyel egymás ellen fognak harcolni az első helyért, míg a csoport másik két tagja majd megküzdhet a csoportbeli dobogó alsó fokáért. A sportfogadás oldalak szinte biztosra veszik Hollandia és Argentína továbbjutását is. Nem kis meglepetés lenne, ha már a negyeddöntők előtt búcsúznának ezek a csapatok, de persze a Vb-ken mindig van meglepetés csapat.

Ha Te is bízol egy meglepetés csapatban az idei tél folyamán, most lehet érdemes némi pénzt rászánni. Ha mondjuk szerinted Mexikó bejut a legjobb 8 közé, az 6.00-szoros pénzt fizet. Wales sikere 6.50-en áll, Japáné 10.00-án. Uruguay negyeddöntőzésére 3.40 a szorzó. A hazai csapatra (Katarra) 17.00 a szorzó.


Katar 2022 Vb fogadás – Fogadj az elődöntős csapatokra

Katar 2022 Vb fogadas Fogadj az elodontos csapatokra

Van aki már még egy körrel tovább menne, és az elődöntős csapatokra szeretne fogadni. Ezt is meg lehet ám tenni, akár már most is. Nincs akadálya, csak maximum a félelem! Persze, hiszen hónapokkal előre nem könnyű megjósolni mindezt, de vannak csapatok, akik a többiek felett állnak, és ha csak nem történik csoda, oda is fognak érni az elődöntőbe.

Igen, főként a címvédő francia válogatottra, és a hatalmas esélyesnek kikiáltott brazilokra célzunk. Mindkettejük elődöntős szereplésére 2.50 körül mozog az odds jelen pillanatban. Anglia is hasonló esélyekkel indul, Spanyolország és Argentína kicsit rosszabbakkal már, de még mindig hasonló kategóriában.


FIFA Labdarúgó Világbajnokság szorzók 2022 – A döntős csapatok megjövendölése

Téged már csak a Vb vége érdekel, és rögtön a döntős csapatokra fogadnál? Természetesen semmi akadálya sincs ennek, hiszen a legjobb online sportfogadás oldalak bármelyikén fogadhatsz már most erre a piacra. Nálunk is találhatsz több oldalt is, ahol ilyen szorzókat találhatsz.

A döntőre is Brazília a legesélyesebb idén a fogadóirodák szerint. Az ő oddsuk 3.50 körül mozog, hogy ők játsszák a 2022-es Világbajnokság utolsó mérkőzését. Franciaország szorzója 3.75, akárcsak Angliáé. Hogyha úgy tippelnél, hogy Luka Modric 2018 után 2022-ben is Vb döntőbe juttatja a horvát válogatottat, ezesetben 17-szeres pénzt zsebelhetnél be. Portugália hatszoros, Argentína pedig ötszörös pénzt fizet.


Különleges Vb fogadások – Milyen speciális fogadási piacok várnak ránk?

Az online sportfogadás oldalak már természetesen készülnek a legjobb Vb fogadási ajánlatokkal. Az alapvető hosszútávú fogadások szinte mindenhol megtalálhatók, azaz a ki nyeri a Vb-t, ki lesz a gólkirály, ki adja a legtöbb gólpasszt, ilyen fogadási piacok máris elérhetőek. Szerencsére vannak azért ennél kreatívabb online sportfogadás oldalak is, ahol mókásabb módokon nyerhetünk pénzt.

Ezek közül az egyik kedvencünk az volt, amivel a Vb győztesének csoportjára fogadhatunk – azaz arra, hogy melyik csoportban indul a Világbajnokság végső győztese. Az E csoportra a legkisebb a szorzó (4.75), itt játszik ugyanis Németország és Spanyolország mellett Costa Rica és Japán is. Előbbi kettőnek még reális esélye is lehet a bajnoki aranyra.

Ha az “A” jelű csoportból kerülne ki a győztes, az 11-szeres pénzt fizetne. Itt van a hazai csapat és Hollandia is, szóval ez sem egy elvetemült ötlet. Még a belga – horvát “F” csoport lehet érdekes, főleg 9.00-ás szorzóval. Szerintünk ezek eddig a legjobb különleges Vb fogadási ajánlatok.


Vb fogadási piacok – Mérkőzés előtti fogadás a Katari Világbajnokság mérkőzéseire

Vb fogadasi piacok Merkozes elotti fogadas a Katari Vilagbajnoksag merkozeseire

A Vliágbajnokság fogadások egyik nagy előnye – a sok közül – hogy már hónapokkal előre megteheted a tétjeidet. Ilyenkor magasabb oddsokat kaphatsz, persze a kockázat is jóval nagyobb, hiszen még sok víz lefolyik a Dunán (és a Perzsa öbölben), mire elkezdődik a torna. Az oddsokat azonban érdemes már most elkezdeni nézegetni.

Ezért vagyunk itt mi is. Igyekszünk összegyűjteni a legjobb online sportfogadás oldalakat, és a hozzájuk tartozó legjobb Vb fogadásokat. Segítségünkkel Te is könnyen ráérezhetsz majd hamarosan, hogy hol érdemes Vb fogadásokat kötni, melyik oldal kínál az átlagosnál jobb oddsokat, és melyiket érdemes inkább kerülni.

A mérkőzés előtti Világbajnokság fogadásokat akár már most megkezdheted. A csoportkör első fordulójának minden egyes mérkőzésére lehet fogadni már most. A legnépszerűbb piac természetesen a mindenki által közkedvelt 1X2, ahol a mérkőzés végeredményére (hazai csapat nyer, döntetlen, vendég csapat nyer) teszel fogadást.

A Vb fogadásoknak persze nem ez az egyetlen módja. Számos egyéb megoldás létezik, amelyek segítségével pénzt csinálhatsz a Világbajnokság ideje alatt. Népszerű Vb fogadási piac még a gólok számának megtippelése. Ez ugyanis kétesélyes fogadás, azaz jobbak a nyerési esélyeid.

Tehetsz pénzt például arra, hogy egy meccsen mondjuk születik minimum 3 gól. Ennek nagy előnye, hogy nem feltétlenül kell megvárni a mérkőzés végét. Ha a huszadik percben már 2-1 az állás, akkor már nyertél is, és a 25. percig kifizetésre is kerül a nyereményed. Ugyanígy lehet fogadni szögletekre és sárga lapokra is.

Ha például két védekezésről elhíresült csapat csap össze, akkor érdemes lehet 3 gól alá fogadni. Ha az alá piacra fogadsz, akkor mindenképp meg kell várni a mérkőzés végét – kivéve ha már előtte elveszted a téted.

Ha viszont mondjuk két támadó felfogású csapat játszik egymással, akik a védekezésre alig szoktak odafigyelni, akkor a fölött piacot érdemes nézni. Minden relatív, de ilyenekből könnyen lehet pénzt csinálni – akár már a hármas sípszó előtt jó néhány perccel, de akár még az első félidőben is.

Vb fogadások lesznek még gólszerző játékosokra is. Ki lövi az első gólt? Ki lövi az utolsó gólt? Melyik félidőben lő több gólt a vendég csapat? Számos egyéb speciális Világbjanokság fogadás vár még rád a legjobb online sportfogadás oldalakon, és ez még csak néhány volt.

A népszerű fogadási piacok közé tartozik még a dupla esély is, ami növeli a nyerési esélyeidet, de csökkenti az oddsokat, hiszen több módon is nyerhetsz. Ilyenkor pl ha 1X-re teszel, akor a hazai győzelem és a döntetlen eredmény is nyertes szelvény a számodra. Csak a vendég győzelem esetén veszít ilyenkor a fogadásod.

A hendikep és az ázsiai hendikep még az, amikről érdemes szót ejteni Vb fogadások kapcsán. Ilyenkor az adott csapat győzelmének mértékére fogadhatsz. Ha például 1-0-ás hendivel teszed döntetlenre a meccset, az azt jelenit, hogy pontosan egy góllal nyer a vendég csapat.

Ilyenkor a hendit úgy kell értelmezni, mintha arról az eredményről indulna a mérkőzés. Az ázsiai hendikeppel többfajta szűrőt állíthatsz a fogadásra, ily módon tovább növelve a nyerési esélyeidet.

Ezek legsznek a Világbajnokság fogadások fő piacai. Mi is ezeket fogjuk elsősorban előtérbe helyezni játékosaink számára. Már hogyha a mérkőzés előtti fogadásokban vagy főként érdekelt. Ha pedig az élő fogadások érdekelnek leginkább, akkor ne félj tovább olvasni!


Élő Vb fogadás – Élő fogadási piacok az idei Vb meccseire

élő fogadásAz élő fogadásról van-e egyáltalán értelme beszélni a Világbajnokság kezdete előtt? Ha van is, akkor maximum annyi, hogy elmondjuk, mire lehet ilyenkor számítani. Az élő fogadás ugyanis azt jelenti, hogy a meccs elkezdődik, és a 90 percnyi (+15 perc szünet, + esetleges ráadás) alatt te fogadsz a mérkőzés eseményeire.

Ez persze még a következő pár hónapban nem lesz aktuális, készülni azonban nem árt rá. A Világbajnokság élő fogadás ugyanis számos lehetőséget rejt magában. Alapból is nézed a meccseket, és meccs közben egy pillanat alatt változhat bármi. Ha nézed, simán ráérezhetsz, hogy milyen mederben fog tovább folyni az adott mérkőzés.

Ilyenkor könnyen meglepheted a fogadóirodákat, és kihasználhatod a piaci átlagnál jóval magasabb oddsokat. Például egy kiállítás, egy sérülés, vagy akár egy kihagyott büntető is alapjaiban rázhatja meg a szenvedő csapatot. Ilyenkor könnyen megfordulhatnak az esélyek, amit az oddsok nem tudnak azonnal lereagálni – Te viszont igen!

Ezért érdemes meccs nézés közben fogadni élőben a Vb meccseire. Olyan lehetőség ez, amit érdemes kihasználni. A legjobb magyar online sportfogadás oldalak mindegyike fog kínálni élő fogadási piacokat a 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokság mérkőzéseire.

Persze nem árt tisztában lenni az alapokkal sem, azaz azzal, hogy milyen fogadási piacok várnak rád a Vb ideje alatt. A legnépszerűbb élő fogadási forma a tipikus 1X2, azaz hogy melyik csapat fogja megnyerni a mérkőzést (vagy döntetlen lesz-e). Ezt akkor érdemes játszani, ha meccs előtt elfelejtettél fogadni, vagy ha a meccs összképe alapján túlzónak érzed az egyik csapatra a túl nagy szorzókat, netalán ha a játék képe alapján mégis az esélytelenebbnek hitt csapat tűnik sokkal jobbnak.

Persze számos más módon is ki tudod használni az élő fogadás előnyeit. Rengeteg megoldás létezik. Fogadhatsz a sárga lapok, szögletek, piros lapok, gólok számára is. Ha például a hazai csapat nagyon nyom, és úgy érzed, már csak másodpercek választják el őket attól, hogy végre be is találjanak, akkor megteheted, hogy ők lövik a következő gólt. Innentől pedig már csak reménykedni kell, hogy valóban így fog történni.

A kevésbé eseménydús mérkőzéseken is lehet azonban pénzt csinálni. Fogadhatsz ugyanis arra is, hogy melyik csapat végzi el a következő bedobást. Hány szöglet lesz a következő tíz percben? Fog-e sárga lapot kapni a félidőben a hazai csapat bármely tagja? Betalál-e a középcsatár a 75. percig?

Számos fogadási piac lesz elérhető a 2022-es Világbajnokság alatt, és jövedelmező tevékenységek tudnak lenni a Vb fogadások. Ne félj kihasználni őket!


Világbajnokság fogadás 2022-ben – Folyamatosan figyeld az oddsok változásait!

Ez a profi sportfogadás egyik legalapvetőbb igazsága. Minél több online sportfogadás oldal ajánlatait követed nyomon, annál jobban képbe kerülhetsz, hogy mi számít jó ajánlatnak, és mi nem, vagy legalábbis mi nem annyira. Minél több oddsról tudsz, annál jobban tudod összerakni a fejedben, hogy mikor, mire, hogy, és hol érdemes fogadni.

Ne feledd: az oddsokat a fogadók is befolyásolják. Ha az egyik netes fogadóiroda játékosai mind a hazai csapatra tesznek X mérkőzésen, a másik sportfogadás oldalon pedig vendég győzelmet vár a többség, akkor óriási eltéréseket találhatsz majd az oddsok között.

Ilyen esetekben néha még az is megérheti, ha mindkét oldalon regisztrálsz, és mindkét oldalon teszel a magasabb oddsú eseményre. Így ha bármelyik bejön, te mindenképp nyersz – ráadásul magasabb oddson, mint alapból tetted volna. Ezt hívják arbitrage fogadásnak, vagy másnéven, észszerű, strategikus, okos játéknak. Mi ezt javasoljuk.

Olvasóink már képben lehetnek számos online sportfogadási stratégiával, mi is bemutattunk jónéhányat a legjobbak közül. Azt is tudjátok nagyon jól, hogy a legjobb online fogadóirodák ajánlatait folyamatosan nyomon követjük, és a legjobb ajánlatokat Nektek is bemutatjuk. Nálunk mindig megtalálhatjátok a legjobb ajánlatokat és a legmagasabb szorzókat a legizgalmasabb mérkőzésekre.

Ha tehát nincs kedved egyszerre 20-25 vagy akár még több fogadóirodát folyamatosan nyomon követni, akkor azt javasoljuk, hogy válj a Mi rendszeres olvasónkká, mi ugyanis elvégezzük Helyetted is a piszkos munkát. Ez a Mi szenvedélyünk.

Így pedig te is kiélvezheted az okos, strategikus sportfogadás nyújtotta előnyöket – azaz a még nagyobb, és még jobb esélyekkel bekövetkező nyereményeket. Várunk a Vb ideje alatt is – a Világbajnoki fogadások ugyanis még részletesebben lesznek kielemezve nálunk, mint valaha, és mint bárhol máshol!


Összefoglaló – Ezt várjuk mi a 2022-es Labdarúgó Világbajnokságtól

Cikkünk során bemutattuk, milyen élő és mérkőzés előtti Vb fogadások várnak rád, melyekből egy kis odafigyeléssel könnyen csinálhatsz egész szép summákat. Összefoglaltuk, hogy hol érdemes a leginkább fogadni, melyek lesznek Világbajnokság fogadás szempontjából a legjobb oldalak, és hogy mely piacokat érdemes mindenképp szemmel tartani.

Bízunk benne, hogy ha eddig elértél, akkor már tisztában vagy a Vb fogadás alapjaival, és készen állsz a megmérettetésre: azaz arra, hogy ha már játszani nem is jutottunk ki focistaként, legalább mi is nyerhessünk. Ha világbajnoki címet nem is, legalább egy kis zsebpénzt, amivel bőven kárpótolhatjuk magunkat!

  • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
  • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
  • Fizetési módok széles választéka
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata