A 2022-es katari Világbajnoksághoz köthető fogadási oddsok

A 2022 es katari Vilagbajnoksaghoz kotheto fogadasi oddsok

2022-ben ismét megrendezésre kerül a labdarúgó világbajnokság, ám ezúttal rendhagyó módon novembertől decemberig fog tartani. A csúsztatás legfőbb indoka a rendező országban, Katarban jelenlévő időjárás, ugyanis a nyári melegben elképzelhetetlen volna a torna lebonyolítása. Természetesen a foci VB nem csak számtalan mérkőzést jelent, hanem rengeteg fogadási lehetőséget is, amelyet ebben a cikkben fogunk kifejteni.

A legjobb internetes fogadóirodák a 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnoksághoz

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Betwinner
 • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
 • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
 • Fizetési módok széles választéka
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Betwinner
 • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
 • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
 • Fizetési módok széles választéka
Betwinner Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
97/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető
96/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Fezbet
 • Letisztult modern és vizuális dizájn
 • Hetente megújuló bónuszok sokasága
 • Remek kombinált fogadási opciók
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Fezbet
 • Letisztult modern és vizuális dizájn
 • Hetente megújuló bónuszok sokasága
 • Remek kombinált fogadási opciók
Fezbet Ismertető
95/100 Ismertető
15T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás bet365
 • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
 • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
 • Remek bónusz ajánlatok
93 Payout Ratio
15T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás bet365
 • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
 • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
 • Remek bónusz ajánlatok
bet365 Ismertető

FIFA 2022-es világbajnokság Odds


Mire is fogadhatunk a 2022-es katari foci VB-n?

Rendkívül röviden a válasz az, hogy mindenre. A 2022-es foci VB-n meg lehet tippelni a torna legvégső győztesét, azt, hogy melyik országok fogják megnyerni a csoportköröket, de természetesen lehet fogadni a mérkőzések kimenetelére, a gólkirály személyére vagy akár arra is, hogy ki adja a torna során a legtöbb gólpasszt.

Ezek mellett a találkozók során is végtelen lehetőség van jelen: a pontos eredmény mellett arról is, hogy melyik ország nyeri az adott félidőt, vagy akár arra is, hogy páros vagy páratlan mennyiségű gólt láthatunk az adott csapatoktól a mérkőzésen.


Hosszabb távra és egyéni mérkőzésre való fogadási lehetőségek a 2022-es Világbajnokságon

A 2022-es katari foci VB-n természetesen rövidebb és hosszabb távú fogadásokat is köthetünk. Hosszabbnak számíthat a végső győztes megtippelése vagy akár a korábban említett lehetséges gólkirály, gólpasszkirály és a csoportelsők megjóslása is.

A tornán olyan csapatok indulnak el, mint például Brazília, Argentina es Franciaország, akik a legerősebb válogatottak közt tart számon mindenki. Illetve, olyan sztárok lesznek a pályán minden bizonnyal, mint Lionel Messi (Argentína), Karim Benzema es Kylian Mbappe (Franciaország) vagy akár Cristiano Ronaldo (Portugália) akik a lehető legtöbb góllal akarjak majd segíteni hazájukat a legvégső győzelemért.

Rövidtávú fogadások megtételére is van lehetőség, például a legklasszikusabbnak mondható mérkőzések megtippelésével. Ebben az esetben természetesen lesznek izgalmasabb rangadók is, melyeknél az oddsok magasabbnak mondhatók.

Ilyen például a csoportkörben a Spanyolország-Németország találkozó, amely egyértelműen háromesélyesnek számít – minden esetben magasnak mondható szorzóért -, nagyobb értékek vannak a Belgium-Horvatorszag vagy akar Wales-USA találkozón is.

Ezek mellett pedig jelen vannak azok a mérkőzések, amiknek szereplőit még nem ismerhetjük. Ilyen a döntő, az elődöntők vagy akár a végső meccset megelőző bronzmeccs, ami a harmadik hely sorsáról fog dönteni.


Oddsok és fogadási lehetőségek a 2022-es katari foci VB-n

Oddsok es fogadasi lehetosegek a 2022 es katari foci VB n

A tornán természetesen az összes mérkőzésre megtehetjük tétjeinket. Nem csak a rangadók győztesekre, hanem arra is, hogy hány gól eshet egy találkozón, a találatok száma páros vagy páratlan lesz vagy akár a sárga lapok számára is. Ezekben az esetekben is lehet egyéni játékosokra fogadást kötni.

Például ha biztosak vagyunk abban, hogy Benzema betalál Dánia ellen, vagy hogy Casemiro besárgul a Svájc elleni találkozón, akkor ebből is csinálhatunk egy kis zsebpénzt. Fogadhatunk egy ország mérkőzésein szerzett góljaira is. Itt természetesen érdemes figyelembe venni, hogy szinte minden tornán jelen van egy meglepően nagy eredménnyel záródó találkozó.

Ezek közül legikonikusabbnak számíthat Németország 7-1-es győzelme Brazília ellen a 2014-es elődöntőben de bizonyára kevesen fogadtak arra is, hogy Franciaország négy gólt is képes rúgni Horvátországnak a 2018-as VB döntőben. Kérdéses, vajon az idei Világbajnokságon is láthatunk-e hasonlót. Egy ezekhez mérhető győzelem természetesen óriási dicsőség az adott ország válogatottjának, amit akár évekkel később is fel tudnak emlegetni a szurkolók.


A 2022-es VB legnagyobb esélyesei

A 2022-es foci VB megnyeréséért a küzdelem rendkívül nyíltnak számít. A legnagyobb favoritok közé sorolható Argentína, Brazília, Anglia, Franciaország, Belgium és Portugália is. Ebben az esetben pedig még szó sem esett olyan nagy csapatokról, mint Spanyolország, Németország vagy akár Horvátország.

Kérdéseket vethet fel, hogy vajon képes lesz-e Franciaország megvédeni a világbajnoki címét? Ez korántsem tűnik egyszerű feladatnak, hiszen legutóbb ilyenre Brazília volt képes 1962-ben. Mi több, lassan hagyománnyá válik a címvédő ország gyenge szereplése.

Elég csak visszagondolni Olaszország 2010-es Spanyolország 2014-es, vagy épp Németország 2018-as csoportkörből való kiesésére. Természetesen Didier Deschamp és csapata mindent meg fog tenni azért, hogy ez ne így történjen. Ennek okán is valószínűleg olyan világsztárokat láthatunk a pályán, mint Benzema, Mbappé, Pogba vagy Griezmann.

Fontos megemlíteni azt is, hogy Argentína Copa America győztesként fog megérkezni Katarba. Mindezt ráadásul úgy, hogy ősszel az EB-győztes Olaszországot is simán megverték a Bajnokok Kupája mérkőzésen a Wembley Stadionban. Ezek mellett, és 33 mérkőzéses veretlenségi sorozatuk tudtában egészen nyugodtan ki lehet őket kiáltani a 2022-es foci VB egyik legnagyobb favoritjának.

Jó szereplésre számíthatunk Angliától is, akik 2018-ban már eljutottak az elődöntőig, míg 2021-ben az Európa Bajnokságon a döntőig is. Komoly esélyek mutatkozhatnak arra, hogy a legvégén 1966 után ismét angol siker következzék be. Ez természetesen nem számítana óriási meglepetésnek, hiszen Gareth Southgate keretében tudhat olyan fénykorában lévő sztárokat, mint Harry Kane, vele együtt azonban olyan fiatal tehetségeket is, mint például Phil Foden.


Fogadj a 2022-es VB csoportgyőzteseire!

A fogadóirodáknál természetesen lehet fogadni a csoportkörök első helyezettjeinek nevére is. Akad néhány csoport, ahol az első továbbjutó esetében nem igazán lehet számítani meglepetésre. Anglia, Brazília vagy akár Franciaország és Hollandia is a papírforma alapján csoportelsőként végezhet a saját maga négyesében és mehet tovább az egyenes kiesési szakaszba.

Ám ennek ellenére is jelen lesz az idei VB-n néhány kimondottan kiegyensúlyozott sorsolás, amelyben hasonló súlycsoportú országok fognak küzdeni a továbbjutásért. Többek között izgalmas lesz látni, hogy vajon Wales-t vagy az Egyesült Államokat látjhatjuk decemberben a nyolcaddöntőkben.

Hasonlóan nagy kérdést vet fel a G csoport, ahol Svájc, Szerbia és Kamerun is harcba száll azért, hogy Brazíliával egy csoportban tovább tudjanak jutni a torna későbbi szakaszába.

Természetesen az első helyekért is láthatunk majd kiélezett küzdelmeket. Egy csoportba került például a 2010-es és 2014-es győztes, azaz Spanyolország és Németország is. Ők, illetve az “F” csoportban található Belgium és Horvátország egészen biztosan mindent meg fognak tenni az első hely megszerzéséért.


Fogadj 2022-es a katari Világbajnokság gólkirályaira!

Fogadj 2022 es a katari Vilagbajnoksag golkiralyaira

Mint mindig, így ezúttal is lesz lehetőség fogadni az aktuális foci VB gólkirályára is. Ez a szegmens mindig rendkívül izgalmasnak szokott bizonyulni és valószínűleg az idei év sem lesz kivétel. Katarban ugyanis kétség nélkül az elmúlt évek legjobb játékosait láthatjuk majd a pályán.

Olyanokat, mint például Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema, Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo, illetve Neymar vagy Harry Kane. Hatalmas lesz a küzdelem a díj megszerzéséért. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azonban nem mindig a legnagyobb esélyesek szokták megnyerni az elismerést.

2018-ban, Oroszországban ugyan Harry Kane kapta a torna végén az Aranycipőt, azonban 2014-ben James Rodriguez, míg 2010-ben Thomas Müller tudta a legtöbb találatot szerezni. A három játékos közül kettő előreláthatólag ott lesz Katarban, ám James biztosan nem fog újabb gólkirályi címet szerezni, ugyanis Kolumbia végül lemaradt a Világbajnokságról.


Válogatottak, akiket láthatunk a foci VB-n

A 2022-es katari foci VB nem szűkölködik különleges csapatokban. Az első ilyen rögtön a tornának helyszínt is adó Katar, amit története során első alkalommal láthatunk majd egy ekkora méretekkel bíró labdarúgó rendezvényen. Sokat kellett a kijutásra várnia Walesnek is, akiket 1966-ban lehetett legutóbb Világbajnokságon látni.

Természetesen biztosak lehetünk benne, hogy Gareth Bale és Aaron Ramsey vezette gárda nem fogja ennyivel beérni és a kijutást követően – legalább – a nyolcaddöntőig is eljutnának. Érdemes megemlíteni Kanadát is, akik legutóbb 1986-ban tudtak kijutni VB-re.

Az Alphonso Daviest és Jonathan Davidet is a soraiban tudó válogatott előtt óriási jövő áll, így komoly esély mutatkozik arra, hogy 2026-ban is látjatjuk őket. Kérdés, hogy vajon teljesítményük és tapasztalatuk elégnek bizonyul-e egy esetleges továbbjutásra is.

Nem csak debütálókat vagy visszatérőket láthatunk majd Katarban, hanem a legnagyobb válogatottakat is, akik a világ legjobb játékosait tudjatják magukénak. Ilyen például a rekordgyőztes Brazília, akik 20 év után nyerhetnek újabb Világbajnokságot. Jelenlévő lesz rajta kívül Argentína, Portugália és Franciaország is.

Ezek az országok, beleértve akár Anglia és Belgiumm biztosan a trófea felemelését tűzte ki céljául. A csapatok kereteit elnézve pedig nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy igazi sztárshowra lehet számítani karácsony előtt a 2022-es katari foci VB-n. Óriási meglepetésre nem tudott kijutni a tornára a 2021-es EB győztes Olaszország, akik Észak-Macedóniától kaptak ki a rájátszásban.


Minden, amit érdemes tudnod a 2022-es foci Világbajnokságról

Összegzésként összegyűjtöttük, mi minden az, amit érdemes tudni a 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokság kapcsán, ami több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Elsősorban azért, mert a rendező ország a már korábban is említett Katar lesz, így 2002 után ismét ázsiai ország ad otthont a tornának.

Az állam egészen sivatagos, így egy nyári lebonyolításra semmilyen esély sem mutatkozott. Ezért döntött a FIFA az őszi-téli torna mellett. Ennek következtében is az első találkozóra november 21-én fog sor kerülni. Ezen a mérkőzésen Hollandia játszik majd Szenegál ellen, de Katar is ezen a napon mutatkozik be Ecuador ellen. A döntőre pedig december 18-ig kell majd várni.

A lebonyolítás mindösszesen 8 stadionban fog megvalósulni, azokból is 5 Katar fővárosában, Dohában található. A nyitómérkőzést és a döntőt Loszaílben, a Loszaíl Nemzeti Stadionban fogják játszani, amelynek befogadóképessége 80,000 fő. Ezek mellett technológiailag is egyedülálló lesz az idei világesemény, hiszen itt fog debütálni a FIFA által az új, félautomata videóbírós rendszer, amely a leshelyzetek során kialakuló gyorsabb döntéshozatalban fogják segíteni a játékvezetők munkáját.

Sajnálatos módon azonban az idei VB-t már évek óta beárnyalja a korrupció, ugyanis komoly esély mutatkozik arra, hogy Katar szavazatokat vásárolt meg a rendezési jog megszerzésének érdekében. A botrány oly mértékben volt erős, hogy 2015-ben a labdarúgó szövetség akkori feje, Sepp Blatter is lemondásra kényszerült.

Ezeknek köszönhetően is, a 2022-es katari Világbajnokság minden bizonnyal a valaha látott legszokatlanabb labdarúgó tornák közé lehet majd sorolni és új időben történő lebonyolítása egészen biztosan átírta a megszokott menetrendeket. Különlegessége egészen vitathatatlan és szinte biztosan ki fogja zökkenteni az összes labdarúgást kedvelőt az általa megszokott mederből.

 • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
 • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
 • Fizetési módok széles választéka
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata