Super Bowl 2023 fogadási segédlet – Philadelphia Eagles vs Kansas City Chiefs

A Super Bowl az egyik legjobban várt esemény a sportrajongók körében szerte a világon, az Egyesült Államokban pedig kétség kívül a legrangosabb esemény ez. Idén 57. Alkalommal rendezik meg az NFL döntőjét, a mérkőzésre - magyar idő szerint - február 13-án, hajnali fél egykor kerül sor. A Super Bowl LVII két résztvevője a Philadelphia Eagles, és a döntőre már-már bérelt hellyel rendelkező Kansas City Chiefs. Nem újonc persze az Eagles csapata sem, ha NFL döntőről van szó - 2018-ban ők is játszottak már, de erről még beszélünk a későbbiekben is. Ahogy bemutatjuk a legjobb fogadási ajánlatok mellett a kiemelkedő Super Bowl sportfogadási oldalakat is. Tarts velünk és tudj meg mindent, ami akár csak egy kicsit is hasznos lehet a soron következő 2023 Super Bowl döntő fogadásod előtt. Kezdjük mondjuk a tévés közvetítéssel!
Team 1 Logo WWWLL
13.02.2023 State Farm Stadium, Phoenix 00:30
Team 2 Logo WWWWW
Legjobb tipp: 3.5 feletti Touchdown passzok 1.90 Látogatás bet365

Super Bowl 2023 fogadási tippek – Mire érdemes pénzt tenni?

Super Bowl 2023 fogadasi tippek – Mire erdemes penzt tenni

Most, hogy képbe kerültünk a Super Bowl LVII alapjaival, ideje megtanulni azt is, hogy hol, mire és mi alapján lesz igazán érdemes megtenni a tétjeinket. A legjobb oddsok mellett bemutatjuk a két csapat egymás elleni teljesítményét, és a döntőig vezető útját is. Utóbbiakkal kezdjük, tartsatok velünk!

A Philadelphia Eagles útja az NFL döntőig

p41c4aCr vVziOoaGAz Eagles az alapszakasz során két vereséget is elszenvedett egymás után – ez azonban már se nem osztott, se nem szorzott, hiszen ezekkel együtt is simán nyerte a csapat a keleti divíziót. Azóta volt egy izgalmasabb meccsük, ahol a New York Giants ellen diadalmaskodtak 22-16 arányban. A Super Bowlig viszont nem tűrtek ellentmondást: előbb ugyanezen csapatot mosták le 38-7-re, aztán pedig a San Francisco 49ers csapatával törölték fel a gyepet: 31-7.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 2.01 győzelem Látogatás 20Bet

A Kansas City Chiefs útja az NFL döntőig

0ly3wzFG W8eS4cbeA Kansas City Chiefs még az Eagles csapatánál is magabiztosabb meneteléssel robogott a döntőig. Jelen pillanatban hét meccses győzelmi szériát számlálnak – igaz, a Houston Texans csapatát csak hosszabbításban tudták legyőzni. Azóta viszont lenyűgöző, amit művelnek: 24-10 a Seattle Seahawks, 27-24 a Denver Broncos, 13-31 a Las Vegas Raiders, 27-20 a Jacksonville Jaguars, és 23-20 a Cincinatti Bengals ellen.

Jelenlegi teljesítmény: 100% 1.83 győzelem Látogatás 22Bet

Az Eagles vs Chiefs egymás elleni eredményei a közelmúltban

Nem sűrűn találkozik egymással a két csapat, de ha mégis, az Eagles nem mostanában távozott kellemes utóérzésekkel. A felek legutóbbi három mérkőzését ugyanis kivétel nélkül a Chiefs nyerte. Legutóbb 2021 októberében találkoztak, akkor 30-42 arányban diadalmaskodtak a kansasiek, 2017-ben 27-20-ra, 2013-ban pedig 16-26-ra nyertek. Legutóbb 2010-ben tudta legyőzni az Eagles a Chiefs együttesét az előszezonban, NFL mérkőzésen pedig 2009-ben diadalmaskodtak legtóbb, azaz már több mint egy évtizede várnak a visszavágóra Phillyben.

Az Eagles és a Chiefs Super Bowl múltbéli NFL eredményei és sikerei

Az egymás elleni eredmények és a pillanatnyi forma mellett az elmúlt évek NFL sikerei is inkább a Kansas City Chiefs sikerére engednek következtetni. A csapat ugyanis két évvel ezelőtt is részt vett a Super Bowlon, igaz, akkor megsemmisítő, 31-9-es vereséget szenvedtek Tom Bradyvel, és a Tampa Bay Buccaneers csapatával szemben. Pedig címvédőként érkeztek a döntőre, hiszen az előző évben a San Francisco 49ers ellen győztek 31-20-ra. Az Eagles legutóbb 2018-ban volt a Super Bowl résztvevője, és nyertek is 41-33-ra a New England Patriots ellen.

A legjobb oddsok – Pro fogadási tippek az 57. Super Bowlra

Egyszerűen tényleg minden a Kansas City Chiefs sikere mellett szól jelen állás szerint. Óriási változásnak kéne bekövetkeznie ahhoz, hogy boruljon a papírforma, és az Eagles hódítsa el az Egyesült Államok legrangosabb trófeáját. Már csak ezért is lehet érdemes most az online sportfogadás oldalak ellen fogadni, akik szerint az Eagles most az esélyesebb, még ha csak egy kevéssel is. Náluk ugyanis 1.80 körül mozog a Philadelphia Eagles szorzója, míg a Kansas City Chiefsre akár 2.01-es szorzókat is lehet találni.

Ha pedig nem csak a győztesre, hanem annál izgalmasabb, speciális Super Bowl LVII fogadásra is vágysz, akkor a 22BET Fogadóiroda fogadási piacait ajánljuk figyelmedbe. Náluk teheted a tétedet arra is, hogy ki lesz az MVP, azaz a legértékesebb játékos, vagy hogy mondjuk fej vagy írás lesz-e az érmefeldobás eredménye. Továbbá számos speciális Super Bowl 2023 fogadási piac vár még rád, amik közül ha inkább a Half Time Show érdekel, fogadhatsz arra is, hogy mi lesz az első dal, amit elénekel Rihanna, hogy hány számot fog összesen eljátszani a félidőben, vagy hogy melyik sztárfellépők társulnak majd hozzá a pódiumon.  • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
  • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
  • Remek bónusz ajánlatok