Labdarúgás: UEFA Európa Liga – Malmo vs Braga – Szorzók és tippek – 2022.09.08.

shutterstock 323498825

UEFA Európa Liga – Malmo vs Braga

Az UEFA Európa Liga részeként megrendezett mérkőzésre 2022.09.08.-án kerül sor, este 19:45-től. Ha érdekelnek a legjobb szorzók, és nem szeretnél lemaradni a legjobb ajánlatokról sem, ajánljuk hogy olvass tovább. Cikkünkben bemutatunk mindent a két csapatról, azok esélyéről, de eláruljuk azt is hogy melyikre érdemes fogadnod.

Végezetül pedig azt is megtudhatod, hogy melyik sportfogadási iroda kínálja rá a legjobb szorzókat. Illetve, természetesen egy tippet is hoztunk arra vonatkozóan, hogy milyen ajánlatokra érdemes figyelned.


UEFA Európa Liga

Az UEFA Bajnokok Ligája után a második legnagyobb versenysorozatként tarthatjuk számon az UEFA Európa Ligát, a 2009-es szezon óta. A résztvevők száma 48 jelenleg, szerte Európából. Alapesetben a csapatok a nemzeti bajnokságuk megnyerésével juthatnak be a legjobbak közé, és szerepelhetnek a ligában. Illetve, természetesen azoknak a csapatoknak a kivételével akik bejutottak az UEFA Bajnokok Ligájába. Ebben az esetben a helyükre a következő legjobb csapat kerül be.


Malmo – mit kell tudnod a csapatról?

A svéd csapat értelemszerűen Svédország legjobbjai között szerepel, alapításuk pedig 1910-ben történt. Azóta – kisebb hullámvölgyekkel, de Svédország legjobb csapataként tarthatjuk  őket számon. A népszerűségük szintén magas, ami nem is csoda, hiszen eddig a legtöbb kupát ők vitték haza.

Legsikeresebb időszakuk az 1970-es években volt, amikor is öt bajnoki címet és négy kupagyőzelmet is szereztek. Ráadásul 1979-ben a BEK döntőben is láthattuk őket játszani.

Az utolsó bajnoki címüket 2021-ben szerezték, és ebben a szezonban is képesek nagyszerű eredményeket bezsebelni. Az elmúlt hat mérkőzésük között volt hogy kilenc gólt rúgtak, miközben a másik csapat egyet sem.

A legtöbb esetben ráadásul győzedelmeskednek is, és alig 1 – 2 alkalommal játszottak döntetlent. Összességében viszont nem javasoljuk, hogy erre a csapatra fogadj, mert sokkal kevesebb eséllyel indulnak a fent említett mérkőzésen.

shutterstock 642904069


Braga – A csapat rövid története

Az 1921-ben alapított csapat a portugál labdarúgó válogatott egyik legjobb csapatának minősül. Eddigiekben két alkalommal nyertek portugál kupát, és egy alkalommal Intertotó kupát is. A 2010-es szezonban pedig ezüstérmüknek köszönhetően az UEFA Bajnokok Ligájában szerepelhettek. Ekkor egészen a döntőig meneteltek.

A csapat ebben a szezonban is menetel előre, így ha az elmúlt eredményeiket vizsgáljuk azt láthatjuk, hogy szinte mindig győzedelmeskedtek. Természetesen ritkán de vereséget is szenvednek, illetve arra is kevés esély van tőlük az eredményeik alapján, hogy a mérkőzés végén döntetlennel zárnak.

Ha viszont a fenti mérkőzésen szeretnél te magad is fogadásokat kötni, javasoljuk hogy gondold meg, hogy erre a csapatra tedd a voksod, mert ők sokkal esélyesebbek a győzelemre.

shutterstock 2135123025


Ajánlatunk a mérkőzésre

Ha tehát szeretnél egy biztos fogadást, de igényt tartanál a magas szorzókra is, mi mindenképpen a Braga csapatát ajánljuk. Ebben az esetben sokkal nagyobb esélyed van nyerni, miközben mégis nagyszerű szorzókat kaphatsz cserébe.

A fogadást pedig a Megapari sportfogadási irodánál érdemes rögzítened, mert a magyar piacon így kaphatod meg a legjobb szorzókat.

Ha ezt a bukmékert választod, és például arra fogadsz, hogy a Braga csapata nyer azonnal 2.42-es szorzó mellett indulhatsz el a sportfogadás ezen mérkőzésével. De akár, megteheted azt is, hogy a fogadásod arra rögzíted, hogy a mérkőzésen a gólok száma 2.5 fölött lesz, mert ebben az esetben is 2.084-es szorzót kaphatsz cserébe.

Ne maradj le az óriási nyereményekről, kattints a linkre és regisztrálj most:

Megapari Bónuszfeltételek 95/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari