Labdarúgás: Portugália vs Spanyolország – UEFA Nemzetek Ligája tippek és szorzók egy helyen – 2022.09.27.

shutterstock 1235277049

Portugália vs Spanyolország – UEFA Nemzetek Ligája

Az UEFA Nemzetek Ligája csoportkör mérkőzései 2022 szeptemberében folytatódnak. A portugál és a spanyol csapat 2022. szeptember 27-én 21:45-kor méri össze erejét. A meccset Bragában fogják játszani a Municipal stadionban. A mérkőzésre nagyszerű szorzókkal fogadhatunk, hiszen két hasonló erővel rendelkező csapat fog megmérkőzni egymással.

Ez a tény azonban meg is nehezítheti a döntésünk abban, hogy melyik csapat az esélyesebb. Éppen ezért összegyűjtöttünk minden fontos információt a mérkőzéssel kapcsolatban, ami segíthet meghozni a legjobb döntést. Áttekintjük a portugál és a spanyol csapat korábbi eredményeit, és a várható kimeneteleket.


A csoportkör eddigi mérkőzései

A spanyol és a portugál csapat Csehországgal és Svájccal került egy csoportkörbe. A tabella élére nem nagy meglepetésre a spanyolok és a portugálok kerültek. Spanyolország az utolsó négy mérkőzést két győzelemmel és két döntetlennel zárta. A portugálok is két győzelmet tudhatnak be maguknak, mellette egy döntetlen és egy vereséggel zártak. Jelenleg a spanyoloknak 8, a portugáloknak 7 pontjuk van. Látható tehát, hogy a csoportkör két legerősebb csapatáról beszélünk, akik közel azonos erővel rendelkeznek.

A csoportkör első mérkőzését játszotta egymás ellen a spanyol és a portugál csapat, ami döntetlennel zárult. Ezt követően a spanyolok újabb döntetlent játszottak a csehek ellen, majd győzelmet arattak Svájc és Csehország ellen. A portugálok is Svájc és Csehország ellen tudhatnak be maguknak egy egy győzelmet, azonban idegenben Svájc ellen 1:0 eredménnyel kikaptak.
A meccsre igazán jó szorzókat találhatunk. Elég nagy az esélye annak is, hogy mind a két csapat fog gólt szerezni. A korábbi egymás ellen játszott mérkőzést 1:1 eredménnyel zárták. Valószínű, hogy gólzáporra nem lehet számítani, igazán szoros lehet az eredmény.

shutterstock 2053887566


A spanyolok esélyei

A spanyol csapatnak szeptemberben Portugáliával és Svájccal kell megküzdenie az UEFA Nemzetek Ligáján. Nem kérdés, hogy a szorosabb és izgalmasabb mérkőzést a portugálok ellen fogják játszani. A spanyolok az UEFA Nemzetek Ligája előtt két barátságos mérkőzést játszottak Izland és Albánia ellen.

Nem kérdés, hogy mind a két esetben győztek. Ezt megelőzően tavaly év végén a VB selejtezőn Svédország és Görögország ellen mutatták meg az erejüket, ahol szintén győztesként kerültek ki a spanyolok. A csapat a FIFA Világranglistán méltó helyet foglal el a legjobbak között, jelenleg a 6. helyen állnak.


Milyen formában van a portugál csapat?

A portugálok Csehország és Spanyolország ellen fognak játszani szeptemberben. Bár júniusban Svájc ellen kikaptak idegenben, mégis jó eséllyel indulnak hazai pályán a spanyolok ellen. A portugálok hazai pályán szerezték a győztes gólokat, így számíthatunk rá, hogy teljes erőbedobással fognak küzdeni.

A VB selejtezőn az utóbbi két meccset megnyerték, előtte kikaptak Szerbia ellen, míg Írországgal döntetlent játszottak. A FIFA Világranglistán jelenleg a portugálok a 9. helyen állnak.

shutterstock 105826379


Sportfogadási ajánlatunk

Ha szeretnél a mérkőzésre fogadni, akkor válaszd a 22Bet oldalát, ahol nagyszerű szorzókkal teheted meg a fogadást. A portugálokra 2,65-ös szorzóval fogadhatsz a teljes meccs erejére. Jelentős eséllyel indulnak a portugálok, így érdemes megkötni a portugál válogatottra a fogadást.

Fogadhatsz arra is, hogy mindkét csapat szerez gólt, ez esetben 2,04-es szorzót kínál az oldal. Ha gólzáporra számítasz és úgy gondolod, hogy mindkét csapat szerez majd gólt a mérkőzés alatt érdemes akár a fenti mellé erre is fogadást kötnöd.

22bet Bónuszfeltételek 97/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet