Labdarúgás: Olasz Labdarúgó Bajnokság – AC Florenz vs Hellas Verona – Tippek és szorzók – 2022.09.18.

shutterstock 584651011

Olasz Labdarúgó Bajnokság – AC Florenz vs Hellas Verona

Az Olasz Labdarúgó Bajnokság egyik legnagyobb szorzót biztosító mérkőzéséről fogunk ma pár szót ejteni. Az AC Florenz vs Hellas Verona ráadásul nemcsak szorzók tekintetében kiemelkedő, hanem a csapatok nagyszerű népszerűségnek is örvendenek szerte a világon.

Ha tehát szeretnél a szeptember 18.-án megtartott mérkőzésre fogadni, ami 15:00-tól kezdődik, olvass tovább. Cikkünkben bemutatjuk, hogy hol kaphatod meg hozzá a legmagasabb szorzókat, de azt is hogy milyen magasak ezek az említett szorzók.

Bemutatjuk a két csapatot is, azok eredményét és minden fontosat amit tudnod érdemes a mérkőzéssel kapcsolatban, így ha még új játékosként most szeretnéd felfedezni ezt a világot, a legjobb helyen jársz!


AC Florenz csapata régen és most

A csapat alapítása 1926-ban történt, bevenevük pedig a lilák és a liliomok. Eddigiekben két alkalommal nyertek bajnokságot, hat alkalommal voltak kupagyőztesek, és egy alkalommal szuperkupa győztesek is. Ezen kívül pedig egyszer a KEK döntőben is győzedelmeskedtek. Arra az esetre, ha az erősebb csapatot keresed sportfogadás tekintetében, érdemes inkább rájuk rögzítened a fogadásodat. Ebben az esetben ugyanis nagyszerű szorzókat kaphatsz, de mégis egy biztosabb fogadást rögzíthetsz majd. Azaz, sokkal nagyobb esélyed lesz a magas nyereményekre is.

Ha tehát fogadnál, keresd az AC Florenz csapatát mindenképpen. Illetve olvass tovább, mert a cikkünk végén megmutatjuk melyik sportfogadási irodánál találod rá meg a legjobb szorzókat.

shutterstock 397437082 2


Hellas Verona csapata – Fontos ismeretek

Ez az élvonalban játszó olasz foci klubbot 1903-ban alapították, csapatszínük pedig a sárga és a kék. A nemzeti sikereik között eddigiekben egy bajnoki cím található, de ezen kívül is szerepeltek már meglepően jól a szezonok alatt. A klub legsikeresebb időszaka az 1980-as években volt, amikor az előbb említett bajnoki címet is szerezték. Eddig ráadásul huszonnégy szezont töltöttek egyhuzamban a legjobbak között. Voltak természetesen nehezebb időszakai is a csapatnak, de a harmadosztály alá soha nem csúsztak még.

Ha viszont szeretnél fogadást kötni, érdemes inkább a másik csapatot előtérbe helyezned. Ebben az esetben ugyanis nemcsak a legjobb szorzókat kaphatod meg, de egy sokkal biztosabb fogadást is köthetsz. Arra ugyanis, hogy a Hellas Verona csapata nyer, jelenleg kevés esély van.

shutterstock 2176472889


Miért próbáld ki a trixie fogadást?

Nézzük meg, hogy milyen előnyök szólnak a trixie fogadás mellett ha valami újra vágysz. A fogadási forma egyik nagy előnye, hogy könnyen megtanulható, megérthető bárki számára. Nem kell bonyolult számolgatásokban belekezdeni, könnyedén ki tudjuk számolni, hogy a különböző kombinációk mentén mennyit nyerhetünk.

Másik előnye ennek a stratégiának, hogy nem szükséges sok mérkőzést megjátszani, elegendő csupán hármat kiválasztani, amelyekben biztosak vagyunk. H az egyik elúszik, de a másik kettő tipp összejön, akkor is nyerhetünk. Ezen kívül vonzó lehet még a trixie azért is mert nem szükséges nagy téttel játszani. Többek között ezért is lehet ideális a kezdő játékosoknak, mert nem kell nagyobb összegeket kockára tenni. Ebben a fogadási formában összesen csak 4 darab fogadást kell megkötni, szemben más stratégiákkal, ahol nagyobb számban jelennek meg a kombinációk.


Fogadási ajánlatunk

Ha tehát szeretnél fogadást kötni a fenti meccsre, érdemes az AC Florenz csapatára fogadnod. Ebben az esetben ugyanis – ha a Select.bet sportfogadási irodánál rögzíted a téted, 1.78-as szorzót kaphatsz cserébe a mérkőzés alatt.

Select.bet Bónuszfeltételek 95.6/100
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Select.bet