Labdarúgás: Német Bundesliga – Bochum vs FC Köln – Tippek és szorzók – 2022.09.05.

shutterstock 2186000285

Német Bundesliga – Bochum vs FC Köln

A Német Bundesliga részeként megtartott mérkőzésre szeptember 18.-án kerül sor, 17:30-tól, így ha érdekel egy nagyszerű szorzókkal bíró mérkőzés érdemes figyelned a cikkünk alatt. Mindkét csapat óriási szorzókkal bír, viszont nálunk megtudhatod, hogy hol kaphatod meg rá a legmgasabb szorzókat, és erre melyik bukmékernél van lehetőséged. Természetesen bemutatjuk a két csapatot is, és megtudhatod hogy milyen esélyek mellett indulnak majd a fent említett mérkőzésen.

Maradj velünk és tudj meg minden fontosat.


Bochum – Eredmények és esélyek

A VfL Bochum csapata a német legjobbak között szerepel, alapításuk pedig 1948-ban történt. A 2021-es szezon sikeres másodosztályban megnyert bajnoksága után a 2010-es szezon óta először kerültek fel az első osztály tagjai közé. Klubszínük a kék és a fehér. Eddigiekben négy alkalommal nyerték meg a másodosztály bajnokságát, egyszer német kupa döntősök lehettek, és több egyéni rekordot is felállított már a csapat néhány tagja.

Ha ezen a mérkőzésen fogadni szeretnél, arra kell viszont készülnöd, hogy ez a csapat kevésbé esélyes, így ha fogadást is szeretnél kötni erre a meccsre a másik csapat irányába érdemes elindulnod.

shutterstock 2069838809


FC Köln eredmények és legfontosabb infók

Az 1948-ban alapított csapat klubszíne a vörös és a fehér. Eddig három alkalommal nyertek bajnokságot, viszont legalább öt alkalommal voltak ezüstérmesek is, de többször nyertek Német Kupát is. Mindazonáltal BEK döntősök, UEFA Kupa döntősök és elődöntősök is voltak, és sok más egyéb bajnokság első helyezettjeként is végeztek már.

Ha ezen a mérkőzésen te magad is szeretnél fogadásokat kötni jó ha tudod hogy érdemes inkább erre a csapatra fogadnod, mert így nagyszerű szorzók mellett biztosabb tippeket is rögzíthetsz. Ha még új vagy pedig különösen érdemes rögzítened a tippet, mert nagyszerű első nyereményed származhat felőle.

shutterstock 2187923991


A német Bundesliga

A 2022-es német Bundesliga 59. alkalommal került megtartásra, aminek a bajnoka a Bayern München. A csapatok száma tizennyolc, a gólkirály pedig 35 góllal vezet. A mérkőzések száma összesen 306 az összes gól pedig 954 a csapatokra vonatkozóan. Mivel a világ egyik legnépszerűbb bajnokság sorozata az övék évről évre, így nem csoda hogy a Bundesliga részeként megmérkőző csapatok is egytől – egyig óriási népszerűségnek örvendenek.


Melyik bukmékernél köss fogadást?

Ha szeretnél sportfogadást kötni erre a mérkőzésre, érdemes erre a Fezbet sportfogadási irodát választanod. Ebben az esetben kaphatod meg ugyanis a legjobb szorzókat, de így nyílhat lehetőséged arra is, hogy az egyéb népszerűbb bajnokságokra is magas szorzókat szerezhess. Ráadásul, a Fezbet sportfogadási iroda jeleskedik sportágak és bónuszok szempontjából is, így akár az első befizetésedet teszed meg, akár a későbbi feltöltésekre szánod el magad, könnyen és egyszerűen – nagyszerű ajánlatok társaságában nyílhat erre itt lehetőséged.

Ráadásul nemcsak hagyományos sportokban jeleskedik a sportfogadási iroda. Ha például e sportok vagy virtuális sportok érdekelnek is nagyszerű szorzókat és élő közvetítést kaphatsz a weboldaltól.


Ajánlatunk a mérkőzésre

Ha tehát fogadni szeretnél a mérkőzésre a Fezbet sportfogadási irodát érdemes erre a célra választanod, és azon belül pedig az FC Köln csapatára fogadnod. Ebben az esetben kaphatod meg ugyanis a legmagasabb szorzókat. Ha például arra fogadsz hogy a gólok száma 2.5 alatt lesz, 2.14-es szorzót kaphatsz. De akár fogadhtsz a teljes meccs erejére is, amely a az esélyesebb – FC Köln csapatára 2.22-es szorzót biztosít. Ne maradj le te sem!

Fezbet Bónuszfeltételek 88/100
  • Letisztult modern és vizuális dizájn
  • Hetente megújuló bónuszok sokasága
  • Remek kombinált fogadási opciók
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Fezbet