Labdarúgás: Mainz vs Union Berlin – Német Bundesliga óriási szorzók mellett – 2022.08.14.

shutterstock 160932542

Mainz vs Union Berlin – Bundesliga tippek és szorzók

A Mainz vs Union Berlin közötti összecsapás a Bundesliga részeként augusztus 14.-én kerül megtartásra délután 15:30-tól kezdődően. A mérkőzés nagyszerű izgalmakat – és mindezek mellett nagyszerű szorzókat is biztosít, így nem érdemes lemaradnod róla.

Cikkünkben épp ezért elhoztunk minden fontosat amit tudnod érdemes. Bemutatjuk a két csapatot, megbeszéljük az esélyeket és az eddigi eredményeiket, majd végül pár tippet is adunk arra vonatkozóan, hogy hol érdemes fogadásokat kötnöd, és ezt milyen szorzók mellett teheted meg. Maradj velünk és tudj meg minden fontosat!

Nézzük először a csapatokat, kezdve a Mainz csapatával.


Mainz a Bundesligában

A csapat alapítása 1905-re tehető, és a 2010-es szezon óta láthatjuk őket az első osztály tagjai között. Stadionjuk pedig több mint 35 ezer férőhelyes. A fenti mérkőzésen sokkal nagyobb esélyeket kapott a csapat a másikkal szemben, ami nem is csoda, mert bár különösebb – nemzetközi szintű győzelmük nem volt sok, mégis egy erős csapatnak mondhatjuk őket.

A fenti meccsen épp ezért minden bukméker – egyetértve rájuk “szavaz” ha a szorzókat vizsgáljuk. Érdemes viszont megjegyezni, hogy bár magas szorzókat kaphatsz rájuk, valójában ők az esélyesebbek, így neked is érdemes tehát rájuk fogadást rögzítened. A különböző sportfogadási irodák viszont más – más szorzókat biztosítanak, így ha szeretnél a legmagasabb kifizetéseket biztosító sportfogadási irodánál fogadásokat kötni maradj velünk, mert a lentiekben megmutatjuk hol fogod tudni ezt megtenni.

shutterstock 2102811454


Union Berlin – Bundesliga

Az 1966-ban alapított csapat – nevéből is kiindulva berlini székhellyel rendelkezik. Klubszínük pedig a vörös – fehér kombó. Nemzeti sikereik voltak főként, ha a nagyobb eredményeket vizsgáljuk. Nemzeti szinten pedig egyszer győzedelmeskedtek, amikor is kupagyőztesek lehettek.

Viszont természetesen ezen kívül is nagyszerű eredményeket hoztak a németeknek, ahogy több hullámvölgyben is voltak már. Így szinte vándoroltak az első – másod és volt hogy a harmad osztály tagjai között. Napjainkra viszont azt mondhatjuk hogy összeszedték magukat, és szezonról szezonra egyre jobb eredményeket produkálnak összességében a mérkőzéseik alatt. Bár, azt érdemes hozzátenni, hogy a fent említett mérkőzésen a Mainz ellen kevés esélyük van.

Ha tehát fogadást is rögzítenél, neked is érdemes inkább a másik csapatra tenned a hangsúlyt.

shutterstock 2108560754


Hol érdemes fogadást kötnöd?

Ha érdekel a fenti meccs, érdemes a Rabona sportfogadási irodát választanod. Ebben az esetben nagyszerű szorzókat kaphatsz, miközben akár extra kedvezményeket és bónuszokat is bezsebelhetsz. Ha regisztrálsz például azonnal egy első befizetési bónuszt zsebelhetsz be, de a VIP Programnak és az egyéb bónuszoknak köszönhetően a későbbiekben sem lesz hiányod extrákból amelyek kisegíthetnek a mérkőzések alatt.

Ha pedig fogadnál, maradj velünk, mutatjuk milyen szorzókat kaphatsz ha a Rabona sportfogadási irodát választod a fogadás rögzítésére.


Ajánlatunk a mérkőzésen

A fenti meccsre tehát a Rabona sportfogadási irodánál kaphatod meg a legjobb szorzókat. Ebben az esetben, ha például arra fogadsz, hogy a gólok száma legalább 2 fölött lesz 2.16-os szorzót kaphatsz hozzá.

Ezen kívül pedig, ha arra fogadsz hogy a Mainz csapata rúg majd elsőként gólt 1.77-es szorzót kaphatsz cserébe.

Ha pedig magára a Mainz csapatára fogadsz mint esélyes, a teljes meccs erejére 2.25-ös szorzót kaphatsz érte.

Ne maradj le, és fogadj a Rabona sportfogadási irodánál a magyar piacon elérhető legmagasabb szorzók mellett. Csak kattints a lenti linkre és regisztálj, és máris bezsebelheted a fogadás mellé az első befizetési bónusz ajánlatot is.

Rabona Bónuszfeltételek 92/100
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Rabona