Labdarúgás: Magyar Labdarúgó Bajnokság – Debreceni VSC vs Vasas – Ne maradj le a legnagyobb szorzókról! – 2022.09.12.

shutterstock 418196935

Magyar Labdarúgó Bajnokság – Debreceni VSC vs Vasas

A magyar játékosok legnagyobb bajnoksága – a Magyar Labdarúgó Bajnokság közeledik, és nagyszerű szorzókat biztosít. Épp ezért neked sem érdemes lemaradnod. A mérkőzésre 09.12.-én kerül sor, este 21:00-tól. Ha odavagy a magyar fociért, és szeretnél óriási szorzók mellett izgulni, maradj velünk.

Cikkünkben megvitatunk minden fontosat a két csapatról. Megbeszéljük mennyi eséllyel bírnak a játékosok, de szót ejtünk arról is, hogy melyik magyar sportfogadási iroda biztosítja a mérkőzésre a legjobb szorzókat. Akár új, akár régi fogadó vagy, ezt a meccset imádni fogod. Nincs más dolgod ráadásul, mint továbbolvasni, mert elmondunk mindent amit tudnod kell.


A magyarok legnagyobb bajnoksága

A magyarok foci bajnoksága 1902-ben került megrendezésre először, a csapatok száma pedig 12 a bajnokság alatt. Nemzeti kupák között a a Magyar Kupa és a Magyar Szuperkupa az, amit a csapatok bezsebelhetnek maguknak. Az eddigi legsikeresebb csapat a Ferencváros FC, a legtöbb gólt pedig Szusza Ferenc szerezte.

Ha még új vagy a sportfogadás világában ez a mérkőzés egy nagyszerű szorzókat biztosító meccs, így nem érdemes lemaradnod neked sem. Ráadásul a csapatoknak könnyebben is utána tudsz majd nézni. Lehet hogy személyesen izgulsz majd a mérkőzés alatt?

Most lássuk mit kell tudnunk a két csapatról.


Debreceni VSC

Az 1902-ben alapított csapat beceneve a Loki, csapatszínük pedig a a piros – fehér. A Debreceni VSC csapatának egyszer sikerült feljutnia az első osztály tagjai közé, és azóta ott fixen tartja is a helyét. Legsikeresebb időszakuk az 1999-es évek körül volt, amikor is a csapat összesen hét bajnoki győzelemre tehetett szert. A következő tíz évben mindezek mellé hat kupa – egy ligakupa – és öt szuperkupa győzelmet szereztek.

A legtöbb gól Sándor Tamás nevéhez köthető a csapatban aki összesen 88 gólt szerzett, a legtöbb mérkőzést pedig Dombi Tibor játszotta az össz 437 mérkőzésével.

shutterstock 68113108


Vasas régen és most

A csapat alapítása 1911-re tehető, csapatszínük pedig a piros – kék. Összesen hat alkalommal nyertek bajnoki címet, négy alkalommal pedig kupagyőztesek lehettek. Nemzetközi szinten pedig Közép – Európai Kupa győzelmet szereztek.

Amennyiben viszont erre a mérkőzésre szeretnél fogadni nem biztos hogy a Vasas csapatára érdemes tenned a voksod. A legtöbb esetben vereséget szenved ha az eddigi meccseit vizsgáljuk, de többször játszik döntetlent is, minthogy győzedelmeskedjen a mérkőzései alatt.

shutterstock 53468551


Debreceni VSC vs Vasas

Ha a két csapat egymás ellen lejátszott meccseit vizsgáljuk, az azonnal szem elé kerül, hogy a legtöbb esetben a Debreceni VSC győzedelmeskedik a mérkőzések alatt. Épp ezért, nem meglepő módon jósolnak több esélyt ennek a csapatnak a sportfogadási irodák. A két csapat egyébként ritkán játszik döntetlent is, arra pedig hogy a Vasas győzedelmeskedjen nagyon ritkán van valódi esély.

A Debreceni VSC viszont mindazonáltal hogy esélyesebb csapat a fenti mérkőzésen, nagyszerű szorzókat is kapott a fogadók nagy örömére.


Ajánlatunk – Loki vs Vasas

Ha fogadni szeretnél erre a mérkőzésre érdemes a a Megapari sportfogadási irodát választanod, ha a legnagyobb nyereményeket keresed. Ha például arra fogadsz, hogy a gólok száma 2.5 alatt lesz 1,9-es szorzót kaphatsz, abban az esetben pedig ha magára a Debreceni VSC csapatára fogadsz 2.39-es szorzóval vár a sportfogadási iroda.

Arra az esetre pedig ha imádod a hendikep fogadásokat, vagy új játékosként szeretnéd magad kipróbálni benne, külön kiemeljük a Megapari bukmékert.

Megapari Bónuszfeltételek 85/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari