Labdarúgás: Francia Liga – Marseille vs Rennes – Tippek és szorzók – 2022.09.18.

shutterstock 2136989705

Francia Liga – Marseille vs Rennes

A Francia Liga részeként megtartott mérkőzésre 2022.09.18.-án kerül sor, 15:00-tól. Maradj velünk, és tudj meg mindent a csapatokról. Cikkünkben egy nagyszerű fogadási ajánlatot is hoztunk neked, így ha szeretnél fogadni akkor a legjobb helyen jársz. Bemutatjuk a két csapatot, azok eredményeit és esélyeit. De megtudhatsz mindent a Francia Ligáról is.

Végezetül pedig bemutatjuk, hogy melyik sportfogadási irodánál kaphatod meg a legmagasabb szorzókat a mérkőzésre. Illetve azt is, hogy azok jelenleg mennyire nagyok.


Marseille csapata röviden

A csapat alapítása 1899-ben történt, és az 1996-os szezon óta folyamatosan az élvonalban láthatjuk őket, a francia legjobbak között. Azóta pedig már kilenc alkalommal is a bajnoka lehetett. Mindazonáltal a csapat 10x hódította el a Francia Kupát, illetve 1993-ban megnyerték a Bajnokok Ligája kiírását is. Ezen kívül pedig háromszoros Szuperkupa győztesek is. Klubszínük egyébként a kék – fehér, stadionjuk pedig több mint hatvan ezer ember befogadására képes.

A csapat az elmúlt években és időszakban nagyszerű eredményeket produkál, így nem is meglepő de inkább rá érdemes fogadnod ha érdekel a sportfogadás. A két csapat közül, az eddigi eredményeiket figyelembe véve sokkal nagyobb eséllyel indul a Marseille csapata. Épp ezért, ha te is szeretnél egy izgalmas, de mégis biztosabb fogadást kötni, neked is inkább erre a csapatra érdemes a fogadásaidat rögzítened.

shutterstock 1801107205


Rennes csapata – Fontos infók

A csapat alapítása 1907-re tehető, de jelenlegi nevüket csak 1971-ben vették fel. Ebben az évben nyerték meg egyébként a Francia Kupát is. Később, 1999-ben pedig a döntőben játszhattak az UEFA Intertotó Kupában. Ekkora a Juventus ellen kaptak ki 4-2-re. Később pedig 2019-ben újra sikerült elhódítaniuk a Francia Kupát az eredményükkel.

Eddigiekben háromszoros Kupagyőztesek, és egyszeres Szuperkupa győztesek, de egyéb nagyszerű eredményt is felmutattak már. Ha viszont a fenti mérkőzésre szeretnél fogadásokat kötni, jobban teszed ha inkább a másik csapatot helyezed előtérbe, mert így kaphatod meg a legmagasabb szorzókat, úgy hogy közben a nyereményre való esélyed is nagy. Ráadásul sokkal nagyobb eséllyel is indulnak mint a Rennes csapata.

shutterstock 1877191864


Francia Liga

A francia csapatok legnagyobb bajnokságát szerte a világon követik, és persze az itt játszó csapatok is nagyszerű népszerűségnek örvendenek a nézők és fogadók között egyaránt. Jelenleg összesen húsz csapat a tagja, egy 38 fordulós szezonban. Ez alatt a csapatok kétszer mérkőznek meg egymással,  egyszer hazai pályán, egyszer pedig idegenben. Végezetül pedig az utolsó három helyezett esik ki, illetve kerül fel a másodosztály tagjai közül az első osztályba. Jelenleg a három legjobb a Bajnokok Ligájába kerül fel, amíg a negyedik és ötödik helyezett az Európa Ligába kap helyet.

A mérkőzések alatt a győzelemért három pont jár, a döntetlenért egy, a vereségért pedig egy sem.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha szeretnél tehát a fenti mérkőzésre fogadni, érdemes inkább a Marseille csapatára fogadnod. Erre pedig az a legjobb, ha a Rabona sportfogadási irodát használod. Ebben az esetben ugyanis, nagyszerű szorzókat kaphatsz.

Ha például arra rögzíted a téted, hogy az első gól a Marseille nevéhez lesz köthető, azonnal 1.71-es szorzó mellett indulhatsz el a fogadások világában. Ezen kívül pedig, ha arra hogy nem fog minkét csapat gólt rúgni, akkor is 2.16-os szorzó mellett fogadhatsz.

Ne maradj le, és fogadj már most!

Rabona Bónuszfeltételek 92/100
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Rabona