Labdarúgás: Francia Liga első osztály – AS Monaco vs Olympique de Marseille – Tippek és szorzók – 2022.11.13.

shutterstock 391926751

Francia Liga első osztály – AS Monaco vs Olympique de Marseille

A Francia Liga részeként megtartott mérkőzésre november 13.-án 20:45-kor kerül sor az AS Monaco vs Olympique de Marseille között. Ha érdekelnek a kivételes szorzók a legjobb helyen jársz, mert erre a mérkőzésre megkaphatod, a megfelelő fogadást megkötve.


Az Everton úgy tűnik, a következő hónapokban léphet a Monaco sztárjáért

Az Everton a következő hónapokban lépne a Monaco balhátvédjéért, Caio Henrique-ért. Henrique eddig kiváló szezont produkál a francia klubnál, a Monacónál, ahol tíz bajnoki mérkőzésen öt asszisztot és egy gólt szerzett. A brazil 2020-ban csatlakozott a Monacóhoz, miután három évet töltött hazai pályán. A 25 éves játékos máris távozhat, hiszen Európa szerte klubok tartják szemmel őt.

Vitalij Mykolenko kiváló védő jeleit mutatta, mióta januárban az Evertonhoz költözött, de a támadó képességeit illetően vannak aggályok. Frank Lampard szereti, ha a hátvédjei erősek és az előretörésre fektetik a hangsúlyt, de Mykolenko eddig küszködött a játékának ezzel az oldalával.

Henrique inkább támadó hátvéd, Mykolenko ellentéte, így ez lehet az oka az Everton érdeklődésének. Lampard talán két különböző profilú hátvédet szeretne bizonyos játékhelyzetekben, Mykolenko olyan csapatok ellen játszana, akik valószínűleg jobban támadnák az Evertont, Henrique pedig a gyengébb csapatok ellen lenne bevethető.

shutterstock 1481935628


Disasi továbbra is hatalmas motorja az AS Monacónak

Axel Disasi 100. meccsét töltötte az AS Monaco színeiben, és újabb remek teljesítményt nyújtott a monacóiak megérdemelt győzelmében az Angers ellen.

A kiváló formáját ebben a szezonban is folytató. A francia világbajnokságra készülő csapatba való bekerülését sürgető kapusnak minden bizonnyal nagy szerepe volt abban, hogy a Monaco megőrizte a helyét. Illetve megszerezte a létfontosságú 2-0-s győzelmet az Angers ellen.

A mérkőzést Philippe Clement hármasának jobb oldalán kezdte. Majd a szünetben Clement formát váltott, és Guillermo Maripan mellett a középső védőpárosban játszott. Disasi megmutatta a klasszisát azzal, hogy mindkét helyzetben jól teljesített. Bár a méretes kolosszus védekezésben nem vett részt annyira, mint a korábbi mérkőzéseken, mivel a Monaco birtokolta a labdát, mégis magabiztosan és tekintélyt parancsolóan látta el a feladatát.

Kiváló koncentrációról és helyzetfelismerésről tett tanúbizonyságot. Ami biztos alapot adott neki a pozitív játékhoz. A kijelölt működési területén éberen figyelte a veszélyt. Disasi tudta, mikor kell kilépnie, hogy nyomást gyakoroljon, mikor kell megtartania a posztját, mikor kell átállnia, mikor kell visszahúzódnia, mikor kell kitöltenie egy társa által hagyott helyet, vagy mikor kell magára vállalnia egy támadást.

Intenzíven nyomult, és közben amikor szorossá vált a mérkőzés, megnehezítette az ellenfelek dolgát. Ráadásul mivel az ellenfelek tudták, hogy milyen nagy, és milyen erőteljes az összecsapásokban is, nagyszerű munkát végzett abban, hogy érzékelhető nyomást gyakoroljon az ellenfeleire. Akik mindig óvakodtak tőle, és ezt követően ritkán is vettek részt vele 1v1 csatákban.

Disasi jó ítélőképességet és döntéseket mutatott a közbelépések során. Illetve jó munkát végzett a játék megbontása, az elszabadult labdák megszerzése és általában véve annak biztosítása terén, hogy ellenfelei ne élvezhessék a játék könnyű oldalát.

shutterstock 2195221913


Sportfogadási ajánlatunk

A mérkőzésre a Slotimo sportfogadási irodánál érdemes fogadást kötnöd, ha a legjobb szorzókat szeretnéd megszerezni. Ha pedig itt fogadsz, érdemes az AS Monaco csapatára tenned a voksod, mert így 2.10-es szorzót kaphatsz a teljes mérkőzés erejére.

Slotimo Bónuszfeltételek 94/100
  • €1,000 üdvözlő bónusz csomag
  • Kiemelkedő kaszinó játék portfólió
  • 24/7 elérhető ügyfélszolgálat
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Slotimo