Labdarúgás: Bundesliga – FC Koln vs Bayer 04 Leverkusen – Tippek és szorzók – 2022.11.09.

shutterstock 27199558

Bundesliga – FC Köln vs Bayer 04 Leverkusen

A Bundesliga részeként megtartott egyik legnagyobb összecsapás az FC Koln vs Bayer 04 Leverkusen között zajlik majd. Ha érdekel a mérkőzés jó ha tudod, hogy november 9-én, szerdán 18:30-tól kezdődik élőben.


Bundesliga rajongók figyelem: Florian Wirtz felkészülten tér vissza térdsérüléséből

Amikor a Bayer Leverkusen ásza, Florian Wirtz a 2021/2022-es szezonban súlyos térdsérülést szenvedett, sok szurkoló első gondolata – az együttérzésen kívül – az volt, hogy vajon a tehetséges fiatal lesz-e annyira jól, hogy ott lehessen a 2022-es katari világbajnokságon. Wirtz, akit az átigazolási pletykák a Bayern Münchennel hoztak kapcsolatba, lépéseket tesz a visszatérése felé, de még mindig nem áll teljesen készen.

Hansi Flick német menedzser Wirtzöt a válogatott keretbe jelölhető játékosok ideiglenes listájára fel is tette, de Wirtz egyelőre óvatosan fogalmaz. Természetesen szeretne ott lenni a világbajnoki keretben, de elsősorban arra is koncentrál, hogy elég jól legyen ahhoz, hogy visszatérhessen. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy amennyiben Wirtz be is kerülne a keretbe, annak inkább a tapasztalatszerzés lenne a célja, mintsem hogy Flick nagy teljesítményt várhatna a Leverkusen játékosától a későbbiekben. Ez pedig lehet, hogy kockázatosnak tűnik elsőre számunkra. De a valóságban Németországnak rengeteg támadója van. Így, ha Flick a jövő építőköveként szeretne egy helyet elfoglalni, az egyáltalán nem lenne megdöbbentő.

shutterstock 86105098


A Bayer Leverkusen vagy a Man Utd?

A hírek szerint a Bayern Leverkusen és a Man Utd  egyaránt érdeklődik a 18 évesAtawu Issahaku leigazolása iránt.

A Manchester United az Old Traffordhoz csábítaná a Sporting csillagát, Abdul Atawu Issahakut, mivel a hírek szerint úgy gondolja, hogy a játékos egy igazi név, akire érdemes odafigyelni. Bár a Vörös Ördögök közel 220 millió fontot költöttek a nyári átigazolási időszakban, Erik ten Hag főnök az évfordulón további friss arcokat üdvözölhet a klubnál.

Mindazonáltal, a játékost a Man Utd és a Bayer Leverkusen mellett más csapatokkal is hírbe hozták az elmúlt időszakban.


Mik a legfrissebb hírek Atawu Issahakuval kapcsolatban?

Atawu Issahaku az év elején csatlakozott a portugál óriás Sportinghoz a ghánai Steadfasttól, és ötéves szerződésébe 52 millió fontos feloldási záradékot tettek.

A szélső végül Lisszabonba igazolt, miután olasz, osztrák, svájci és katari kluboktól is kapott ajánlatot. A Sportinghoz való váltása előtt viszont a Liverpool, a Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen is érdeklődött Atawu Issahaku iránt. Atawu Issahaku 13 ghánai bajnoki címet szerzett, és a H csoportban Portugáliával, Uruguayjal és Dél-Koreával csap össze.

A legfrissebb hírek szerint a Manchester United jó eséllyel a későbbiekben csap majd le Atawu Issahakura, különösen, ha a világbajnokságon lenyűgöző teljesítményt nyújt.

shutterstock 2137163331


Atawu Issahaku jó vétel lenne a Manchester United számára?

Ten Hag a tavalyi szezon befejezését követően vette át a Manchester United főnöki posztját, és kétségtelen, hogy Atawu Issahaku Old Traffordra átcsalása megmutatná, hogy a jövőre is figyel.

A ghánait Haruna Iddrisu, korábbi klubja, a Steadfast elnöke a „futball ékkövének” nevezte. Ami erősen arra utalhat, hogy a játékos nagyon tehetséges. Annak ellenére, hogy Atawu Issahaku még mindig fiatal, már szerepelt a Bajnokok Ligájában. Így, ha a Sporting hajlandó elfogadható áron jóváhagyni az eladását, a Manchester Unitednek célszerű tárgyalóasztalhoz ülnie.

shutterstock 1425456656


Sportfogadási ajánlatunk

Ha érdekel a mérkőzés fogadj az 1Bet sportfogadási irodánál a legnagyobb szorzók reményében. Ha így teszel és a Bayer Leverkusen csapatára fogadsz 2.45-ös szorzót kaphatsz cserébe.

1Bet Bónuszfeltételek 87/100
  • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
  • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
  • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 1Bet