Labdarúgás: Angol Premier Liga – Nottingham vs Crystal Palace – Tippek és szorzók – 2022.11.12.

shutterstock 1697591689

Angol Premier Liga – Nottingham vs Crystal Palace

Az összecsapásra november 12-én kerül sor a Nottingham vs Crystal Palace között az Angol Premier Liga részeként. Délután 16:00-tól, így, ha egy izgalmas programot keresel és magas szorzókat is sportfogadásra a legjobb helyen jársz. Hiszen, egy nagyszerű választás lehet a fenti mérkőzés.

Cikkünkben hoztunk fogadási ajánlatot is, de eláruljuk azt is, hogy melyik sportfogadási iroda biztosítja a meccsre a legkedvezőbb szorzókat.


A Nottingham hatalmas lökést kapott a  következő mérkőzésére

A Nottingham Forest hatalmas erősítést kapott a szombati Brentford elleni mérkőzés előtt.

Ivan Toney-t szombaton, a Méhek Wolves elleni 1-1-es döntetlenje alkalmával figyelmeztetésben részesítették, és most eltiltás alatt van. A különleges csatár viszont a 2022/23-as idényben már nyolcszor talált a hálóba és három asszisztot jegyzett.

A Forestnek pedig most minden segítségre szüksége van. Főleg, hogy az Arsenal ellen 5:0-ra kaptak ki. Amivel akár azt is mondhatjuk, hogy a csapat több heti munkája vált semmivé egyetlen éjszaka alatt. Toney-t viszont nemrég hívták be az angol válogatottba, és jelenleg nem is lehetne nagyobb az esélye arra, hogy megmutassa magát.

A 103 mérkőzéséből 55 alkalommal talált be a kapuba, és további 19 asszisztot is letett a neve mellé. Viszont mindeközben Toney az ötödik sárga lapját is megkapta a 93. percben az előző mérkőzésen. A lapot egyébként a Premier League játékvezetőjeként visszatérő Bobby Madley mutatta fel neki.  Brentford mivel ebben a szezonban még nem tudott nyerni idegenben, a Forest úgy tekint a szombati napra, mint egy kötelező győzelemre.

A Forest hatalmas erősítést kapott így a játékos nélkül, míg Toney a másik csapatnak nagyon fog hiányozni. A Méheknek még mindig vannak minőségi játékosai, de Toney kétségtelenül a legjobb góllövőjük. A Forestnek természetesen még így is jól kell játszania ahhoz, hogy szombaton győzni tudjon, de Toney miatt biztosan nem kell aggódniuk.

Hiányát viszont nagyon meg fogja érezni a Brentford, a játékos ugyanis nagy része Thomas Frank terveinek. A főnök korábban azt mondta, hogy Toney „oroszlán gondolkodásmóddal” rendelkezik.

shutterstock 1609760806


Aiden McGinlay a Crystal Palace játékosaként?

A Crystal Palace figyeli a fiatalt, a Fulham és a West Ham is a keretben van.

A Crystal Palace a hírek szerint szemmel tartja a Partick Thistle fiatalját, Aiden McGinlay-t. A tinédzser iránt jelenleg rengeteg Premier League-játékos érdeklődik, és sokan azt mondják, hogy nagy jövő áll előtte. A hírek szerint a Sasok figyelték őt az idei szezonban. Mindazonáltal, nem ők az egyetlenek, hiszen a londoni Fulham és a West Ham United is érdeklődik iránta.

McGinlay egész eddigi pályafutása során a Partick Thistle játékosa volt, és az utóbbi időben ifjúsági szinten is meghatározó játékosuk lehetett. A skót bajnokságban viszont még nem lépett pályára az első osztály színeiben. Emellett még nem kötött profi szerződést, ami azt jelenti, hogy jelenlegi csapata könnyen elveszítheti őt.

A baloldali játékosnak nagy döntést kell meghoznia, mivel a határon túli klubokkal is kapcsolatba hozták őt. A Crystal Palace az utóbbi időben nagyszerű otthont adott a fiatal tehetségeknek, hiszen ez magának a csapatnak, és az új csillagoknak is előnyös szerződés lehet. McGinlay szerződtetésére pedig így számíthatunk is a csapattól.

shutterstock 2180460929


Sportfogadási ajánlatunk a mérkőzésre

Ha érdekel a meccs, érdemes a Fezbet sportfogadási irodánál rögzítened a tétjeidet. Ugyanis, ha így teszel és a Crystal Palace csapatára fogadsz 2.33-as szorzót kaphatsz cserébe.

Fezbet Bónuszfeltételek 88/100
  • Letisztult modern és vizuális dizájn
  • Hetente megújuló bónuszok sokasága
  • Remek kombinált fogadási opciók
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Fezbet