Írország - Franciaország Tipp és odds-ok (23.03.27)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 március 27-i Írország - Franciaország EB Selejtező meccsre. Egy újabb nehezebb meccsen hogyan fog teljesíteni Franciaország?
Team 1 Logo WWLWL
27.03.2023 Avia Stadion (Dublin) 20:45
Team 2 Logo LWWWL
Legjobb tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól 1,70 Látogatás bet365

Írország – Franciaország Fogadási Tipp (2023.03.27)

A vasárnapi nap egyik legizgalmasabb EB selejtező meccse a B csoportban lesz, ahol Írország fogja fogadni Franciaországot.

A hazai csapatnak idén sem lesz könnyű a továbbjutás Hollandia és mostani ellenfelük mellett. A csapat már rengeteg selejtezőn játszott, de egy párszor be is kerültek a legjobbak közé. Az EB-re 1988-ban kerülte ki először, majd 2012-ben újra. Ekkor a csoportkörben megragadtak, sajnos egy nehéz csoportba kerültek, de 2016-ban már erősebbek voltak és bekerültek a legjobb 16 közé. A mostani ellenfelük ennek hamar véget vetett egy 2:1-es győzelemmel. 2020-ban már nem kvalifikáltak sajnos. A másik oldalon egy idén is nagyon esélyes Francia együttes áll, akik a FIFA szerint a legerősebb kerettel rendelkeznek, biztosan bekerülnek majd a csoportkörbe. A csapat 1988 óta nem hagyott ki EB-t és azóta két VB-t és egy EB-t is megnyertek. Nem is olyan régen, 2016-ban egy újabb címhez közel kerültek, de sajnos Portugália erősebb volt. 2020-ban viszont már a nyolcad döntőben kiestek büntetők után Svájc miatt. A VB-n tavaly újra majdnem összejött egy kupa, de Messi megszerezte az első VB trófeáját.

A bukmékerek természetesen itt is a sokkal esélyesebb vendégnek adják az alacsonyabb szorzót, de egy viszonylag magas 1,60-at. Írországnak otthon még lehet esélye. Erre a fogadóirodák 6,00-s odds-ot írtak ki.

Írország Csapat Hírek

Az hazaiak nem játszanak mindig erősen, de sok szolid meccset láthattunk tőlük az utóbbi pár évben. A 2020-as EB selejtező osztályozó vereségük után már jöttek is a VB selejtezők, ahol az elején kikaptak Luxemburgtól (1:0), Szerbiától (3:2) és Portugáliától (2:1), de később összeszedtek 3 döntetlent és két győzelmet is. Ez mind sajnos nem volt elég ahhoz, hogy megközelítség Portugáliát, de egy szép harmadik helyet összehoztak az A csoportban. Ezeket követte egy Nemzetek Ligája B-liga játék, ahol sajnos mindhárom ellenfelük megverte egyszer a csapatot, de Skócia és Örményország ellen nyertek is egyet, Ukrajnával pedig egy 1:1-es döntetlent tudtak kihozni. Ezzel itt is a harmadikon végeztek, így nem relegáltak a másodosztályból. Év végén két meccset még játszottak. Norvégiától kikaptak sajnos egy szoros 2:1-re, de Máltát meg tudták verni 1:0-ra. Múlt héten egy edzőmeccs erejéig Lettországgal is játszottak és itt is egy szép 3:2-re tudtak győzelmet aratni.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 6,50 győzelem Látogatás 1Bet

Franciaország Csapat Hírek

Az idei évben sem fog csalódást okozni a Francia csapat, hiszen egy igen erős és tehetséges kerettel állnak fel. A 2020-as Európa-bajnokságon már az első körben egy nagyon nehéz Svájc elleni mérkőzést játszottak, ami az izgalmas 90 perc után büntetőkkel dőlt el. Sajnos, Mbappé nem tudott betalálni a döntő lövésével, így a csapat az EB-n nem tudta megismételni a 2018-as VB-s sikerét. Azonban a VB selejtező sorozatban nagyon erősen szerepeltek, hiszen egyetlen vereséget sem szenvedtek és simán bejutottak a csoportkörbe. Sajnos a Nemzetek Ligája során az A-ligában nem mutatták a legjobb formájukat, hiszen szoros mérkőzések és vereségek jellemezték a szereplésüket. Az edző azonban nagy tervekkel és ambíciókkal rendelkezik a következő évre nézve. A cél az, hogy megnyerjék az 2024-es trófeát, és az edző mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat maximálisan felkészült legyen a feladatra.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 1,53 győzelem Látogatás Unibet

Írország – Franciaország Összecsapás: A felállás

Az Ír keret ugyan nem akkora, mint ellenfelüké, de itt is van sok tehetség, akik sok erős klubcsapat sikeréhez is hozzátesznek. A csapatot idén is Stephen Kenny fogja vezetni, akinek a kapujában nagy eséllyel Gavin Bazunu (Southampton) fog állni. Előtte a védők sorban Nathan Collins (Wolves), John Egan (Sheffield United), Matt Doherty (Atletico Madrid) és Seamus Coleman (Everton). A középpályára bekerült Josh Cullen (Burnley), Jason Knight (Derby) és Callum O’Dowda (Cardiff City). A csatároknál is láthatunk pár ismerős arcot, mint Evan Ferguson (Brighton), Michael Obafemi (Burnley) és Troy Parrott (Preston North End).

A Francia válogatott idén is tele van tehetséges játékosokkal, akiknek szereplése mindig izgalmas mérkőzéseket ígér. Maignan áll idén is a kapuban, és a védők között is több remek játékos található, mint például a Bayern Münchenből érkező Upamecano és Pavard, vagy a fiatal és ígéretes Fofana a Chelsea-ből. A középpályások között a Real Madrid két fiatal tehetsége, Camavinga és Tchouameni, valamint a már rutinos Rabiot is megtalálható. A csatársorban pedig az egyik legveszélyesebb játékos a világon, Mbappé mellett ott van a tapasztalt Giroud és Griezmann, valamint a Bayer Leverkusen ifjú tehetsége, Diaby. Bár a Nemzetek Ligájában nem teljesítettek a legjobban, a vb-selejtezőkön még veretlenek voltak, és a VB-n is szépen szerepeltek, így minden bizonnyal nagy várakozásokat fognak keltetni a következő tornán is. Az edzőnek pedig minden eszköz adott ahhoz, hogy megnyerje a 2024-es trófeát.

Írország – Franciaország Egymás Elleni Eredmények

Közös pályán a két válogatott egész sokszor megjelent. A 2006-os VB selejtezőn egy döntetlen és egy Francia győzelem született. 2009-ben a selejtező osztályozóján találkoztak, ahol végül hosszabbítás után tudott csak nyerni a nagyobb csapat. 2016-ban az EB nyolcad döntőjén kerültek újra össze, ahol ismét kikapott az Ír oldal 2:1-re. Legutóbb egy edzőmeccsük volt 2018-ban ahol 2:0-ra nyert a kék-fehér-piros válogatott.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Írország – Franciaország (2023.03.27)

Szerintünk ezen a meccsen Írország meg fog lepni minket és sokkal nagyobb ellenfél lesznek, mint azt gondolnánk. A franciáknak ez egy óvatosabb mérkőzésük lesz, ahol fontos lesz Írország erős védelme. A legjobb tippünk ezek miatt a kevesebb, mint 2,5 gól lenne. Ez 6 meccsükből 5-ször így volt korábban is.

Legjobb tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól 1,70 Látogatás bet365