Horvátország - Wales Tipp és odds-ok (23.03.25)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 március 25-i Horvátország - Wales EB Selejtező meccsre. Horvátország most is olyan erős lesz, mint az utóbbi időben?
Team 1 Logo WLWWD
25.03.2023 Stadion Poljud (Split) 20:45
Team 2 Logo LLDLL
Legjobb tipp: Több, mint 2,5 gól 2,07 Látogatás bet365

Horvátország – Wales Fogadási Tipp (2023.03.25)

Szombaton is vár minket pár izgalmas mérkőzés az EB selejtezőkön. Az egyik jó meccs a Horvátország Wales összecsapás lesz.

A hazaiak minden évben egy stabil teljesítményt hoz. A keretben rengeteg tehetséges játékos játszik és nem szoktak csalódást okozni. 2016-ban az EB-n a nyolcad döntőben Portugália ellen nem voltak elég jók és sajnos kiestek. Ezek után 2020-ban szintén nagyon rosszul jártak sajnos. Spanyolországgal kerültek össze rögtön és egy nagyon szoros meccs után a hosszabbításban már nem volt elég jó a csapat. A VB-n 2018-ban kitűnően játszottak. Gyönyörűen vertek meg nagyon erős csapatokat és bekerültek a döntőbe is. A következő alkalommal tavaly szintén a legjobbak közt voltak. Az elődöntőt elvesztették, de a harmadik helyet sikerült összehozniuk. A másik oldalon játszik Wales, akik az utóbbi időben szintén ki tudnak jutni a nagy eseményekre, de kicsit kevesebb sikerrel. 2016-ban ők az EB-n eljutottak egészen az elődöntőig, de Portugália őket is megállította. 2020-ban már nem voltak ennyire magabiztosak és kikaptak a nyolcad döntőben Norvégiától. A tavalyi VB-n pedig a csoportkör is nagyon nehéz volt Anglia és USA mellett.

A bukmékerek adnak egy kis esélyt a vendégeknek és ezért nem nagyon alacsony Horvátország szorzója, de így is erősen utal a győzelemre az 1,57-es odds.

Horvátország Csapat Hírek

A Horvátok nagyon örülnek, hogy otthon tudnak kezdeni. Ott természetesen még erősebb a csapat. Kevés veszteségük volt az utóbbi pár évben. Az EB-n ugye kikaptak Spanyolországtól 5:3-ra, de nem kellett sok, hogy újra nagy meccseket játsszanak. A VB selejtezőkön majdnem hibátlanul játszottak. 10 meccsükből egyszer sem vesztettek és csak Oroszország ellen játszottak döntetlent (0:0 és 2:2). Máltát (3:0 és 7:1), Ciprust (1:0 és 3:0), Szlovéniát (1:0) és Szlovákiát (1:0) is megverték. Ezt követte egy nehezebb Nemzetek Ligája 2022-ben, ahol az első meccsen kikaptak Ausztriától, de a Franciaország elleni döntetlen után már csak nyertek. Franciaország (1:0), Dánia (1:0 és 2:1) és Ausztria (3:1) ellen is. Ezzel megnyerték a csoportot és júniusban játszhatnak a kupáért. Ezeket követte a VB, ahol Marokkó mellett továbbjutottak. Megverték Japánt és Brazíliát büntetőkkel, majd sajnos egy nagyon erős Argentin csapat ellen már nem tudtak mit kezdeni. A harmadik helyet viszont megszerezték Marokkó ellen (2:1).

Jelenlegi teljesítmény: 70% 1,57 győzelem Látogatás 1Bet

Wales Csapat Hírek

A másik oldalon Wales 2018-as VB játéka óta már nem a régi. A 2020-as Euro-n Törökországot megverve és Svájc elleni döntetlen után bejutottak a nyolcad döntőbe, de Dánia már nagy falat volt. A VB selejtezőn egy nehéz csoportban is elég jók voltak. Csak a Belgáktól kaptak ki egyszer, de később velük is játszottak egy döntetlent. Második helyen végeztek, így bekerültek az osztályozóba. Ausztriát megverték (2:1) és Ukrajnát is sikerült kiejteni. Sajnos a Nemzetek Ligáján viszont egy szörnyű teljesítményük volt. Kikaptak Lengyelországtól (2:1 és 1:0), Hollandiától (2:1 és 3:2), valamint Belgiumtól is egyszer (2:1). Ezek miatt relegáltak a B-ligába. A VB-n sem volt sok szerencséjük és egy egészen szép USA elleni döntetlen kezdés után sajnos kikaptak Irántól (2:0) és Angliától (3:0) is.

Jelenlegi teljesítmény: 10% 5,50 győzelem Látogatás Unibet

Horvátország – Wales Összecsapás: A felállás

A hazai keret idén is az egyik legerősebb, nem véletlenül kapták meg a FIFA listán a hetedik helyet. A tehetséges Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb) lesz természetesen a kapuban. Előtte a védők úgy néznek ki, hogy: Josko Gvardiol (RB Leipzig), Josip Sutalo (Dinamo Zagreb), Borna Sosa (Stuttgart) és Josip Stanisic (Bayern). Idén is helyet kapott a sztár csapatkapitány Luka Modric (Real Madrid), aki mellett Mateo Kovacic (Chelsea), Mario Pasalic (Atalatna) és Lovro Majer (Stade Reims) is megjelenik majd. Idén is helyet kapott Ivan Perisic (Tottenham), Mislav Orsic (Southampton), Andrej Kramaric (Hoffenheim) és persze Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), akik a csatársort alkotják.

A másik oldalon már egy kicsit kevesebb nagy csapatoknál játszó játékost láthatunk, de itt is rengeteg a tehetség. A kapuban Danny Ward (Leicester) fog állni, aki előtt védő lesz Joe Rodon (Stade Reims), Ethan Ampadu (Spezia), Neco Williams (Nottingham) és Connor Roberts (Burnley). A középpályára fel kerül Aaron Ramsey (Nice), Jordan James (Birmingham City) és Luke Harris (Fulham). A csatároknál a legnagyobb hír, hogy a sztár játékosuk 2022 után most már nem fog szerepelni. Gareth Bale helyett ott lesz majd: Harry Wilson (Fulham), Daniel James (Fulham) és Brennan Johnson (Nottingham). Itt is sok az értékes játékos.

Horvátország – Wales Egymás Elleni Eredmények

Egymás ellen már hatszor megfordultak. A bartáságos meccsek után a 2014-es VB-re a selejtezőkön összekerültek és mindkét mérkőzést megnyerte Horvátország. 2:0-s és 2:1-es eredménnyel. 2019-ben az EB selejtezőkön találkoztak legutoljára, amikor a Wales-i csapat is erős volt, így egy döntetlent összehoztak, de idegenben ki is kaptak 2:1-re.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Horvátország – Wales (2023.03.25)

Véleményünk szerint Wales-nek is lenne esélye a horvátok ellen, de a középpályán óriási a különbség a két csapat közt. Horvátország ütősen akar majd megérkezni és nem lehetetlen, hogy a Wales-iek szerezzenek egy gólt, de a Horvátok többet is fognak. Modric még mindig nagyon jól játszik és rengeteg segítsége van. A legjobb tippünk a több, mint 2,5 gól lenne.

Legjobb tipp: Több, mint 2,5 gól 2,07 Látogatás bet365