Hollandia - Argentína Fogadási Tipp és odds-ok (2022.12.09)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2022 december 09-i Hollandia-Argentína Világbajnokság meccsre. Vajon ki kerül először a legjobb 4 közé?
Team 1 Logo WWDWW
09.12.2022 Lusail Iconic Stadion (Lusail) 20:00
Team 2 Logo WWWLW
Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1,61 Látogatás bet365

Hollandia-Argentína Fogadási Tipp (2022.12.09)

A pénteki napon kezdődik a 2022-es VB negyeddöntője. Egy nagyon hosszú két hét után már igazán nagy a tét minden csapatnak és itt játszanak majd a legnagyobb célokért. Az első mérkőzés már rögtön egy izgalmas lesz. Az A csoportból továbbjutott és egy vereséget sem szenvedett Hollandia küzd meg eddigi legnehezebb csapatával, Argentínával, akik egyedül a kezdőmeccsüket nem nyerték meg.

Hollandia szép játékkal jutott idáig és bár nem volt túl nagy megmérettetésük, megmutatták, hogy sok erős csatárjuk van és nem félnek egy ügyes USA-tól sem. Most viszont egészen más szinten kell játszaniuk és a csoportkörben és még a nyolcaddöntőben is néhol megjelenő hanyag játékukat el kell hagyniuk, vagy nagyon rosszul járnak majd. Minden egyes passzra oda kell figyelniük és az időhúzás ilyen szinten már nem lesz opció, akármilyen helyzet alakul ki. USA elleni meccsen ellenfelük óriási nyomást gyakorolt a válogatottra az első félidőben. Pulisic volt természetesen az, aki a játék elején a legszebb helyzetet hozta ki és majdnem meg is szerezte a vezetést. Erre válaszolva viszont Depay egy szép Dumfries gólpasszal kijátszották a védelmet és a 10-ik percben gólt szereztek. Közeledve a félidő végéhez az Ajax középpályás Daley Blind is megszerezte első gólját ezen a VB-n, ismét egy tökéletes Dumfries labdával. Sok hajszálon múló helyzet, hazaadás hiba miatt és egyéb dolgok miatt született. Vészesen sok, de szerencsére ellenfelük nem használta ki ezeket igazán jól. A 76-ik percben viszont Wright felemelte a reményt ellenfelükben, de 5 perccel utána Dumfries megszerezte a harmadik gólt.

Argentína egy nagyon csúnya és sokkoló vereség után hamar felépült a csoportkörben és a két erősebb ellenfelét könnyedén meg tudták verni. Azonban nekik is most lesz az eddigi legnehezebb összecsapásuk. Hollandia sosem volt a kedvenc ellenfelük és legtöbbször nagyon szoros játékokat játszanak egymás ellen. A 2014-es VB elődöntőjét nem akarják megismételni. Ez viszont koránt sem olyan biztos. Ausztrália magabiztosan indult neki az Ausztrálok elleni mérkőzésnek, de közel sem tűntek sokkal erősebbnek egyik nézőnek sem, aki látta az összecsapást. Egy nagyrészben eseménytől mentes első 30 perc után Messi kétségkívül egy nagyon szép góllal megszerezte a vezetést az ezredik játékán. A második félidő elején pedig az ellenfelük egy hazaadást súlyosan elhibáztak és ezt kihasználva letámadták a kapust, Julian Alvarez pedig megszerezte második gólját egymás után. Az Ausztrálok egyetlen gólja egy Fernandez-ről lepattant fejesgól volt, amivel sajnos egy öngól került fel a táblára. Ellenfelük csak 5-ször lőtt a kapura, ami a saját 14-ükkel szemben nem volt túl sok. Most is ilyen könnyedén akar majd játszani a válogatott.

A bukmékerek Messi oldalát tartják erősebbnek, de ezt csak egy 2,20-as odds-al tudják alátámasztani.

Hollandia-Argentína Összecsapás: A felállás

A holland válogatott felállásában nem fogunk túl nagy változásokat látni, amit eddig is észrevettünk. Sokkal inkább a stratégiájukban kell egy kis változtatás nagy kaliberű ellenfelük elleni játékra. Messi-t jól ki tudják játszani és egyben védeni, de ez a felállás még nem találkozott vele. A középpályájára nagyon büszke az edző és ezért semmi pénzért nem rakna össze egy máshogy kinéző kezdő XI-est.

Argentína szintén megelégedett a csapat eddigi teljesítményével. A szélső védőkben nem volt száz százalékig biztos az edző az előző mérkőzésen, de mostanra már biztosan tudja, hogy Molina és Acuna megtartják-e majd a helyüket, vagy helyettük érkezik inkább Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) és Nicolas Tagliafico (Lyon).

Hollandia-Argentína Egymás Elleni Eredmények

A két csapat régről jól ismerik egymást. Már VB-n is többször találkoztak. 1974-ben Hollandia 4:0-ra, 1978-ban pedig Argentína nyert hosszabbítás után 3:1-re. 1998-ban a negyeddöntőben ismét az európai csapat, majd kicsit újabb 2006-os bajnokságon a csoportkörben 0:0-s végeredmény született. Viszont 2014-ben is találkoztak. Nem is akárhogy, a döntőbe jutásért ment a harc és ki lett húzva egészen egy 11-es párbajig. Sajnos nyomás alatt a hollandok két lövést is kihagytak, ezzel az Argentinok mentek tovább és lettek másodikak a döntőben.

Hollandia Csapat Hírek

A hollandoknál szerencsére nincs sok sérült játékos és a nyolcaddöntő előtt is kérdéses Marten de Roon (Atalanta középpálás) is jobban lett és már 45 percet tudott is a pályán tölteni. Argentína ellen is számítanak rá.

Jelenlegi teljesítmény: 90% 3,60 győzelem Látogatás 20Bet

Argentína Csapat Hírek

A dél-amerikai fél is csak egy fontos játékos nélkül van. Az első meccsen lesérült Paulo Dybala (AS Roma csatár) még mindig nem volt pályán azóta.

Jelenlegi teljesítmény: 80% 2,20 győzelem Látogatás Rabona

Fogadási Tipp és Előrejelzés Hollandia-Argentína (2022.12.09)

Véleményünk szerint a mérkőzés ismét hosszabbítással fog eldőlni és egyik csapat sem fogja hagyni magát. A legbiztosabb tippünk viszont a „2,5 gól alatt” lenne, ami eddigiek alapján a legvalószínűbb.

Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1,61 Látogatás bet365