Fehéroroszország - Svájc Tipp és odds-ok (23.03.25)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 március 25-i Fehéroroszország - Svájc EB Selejtező meccsre. Svájc most is a legesélyesebbek közt lesz az EB-n?
Team 1 Logo LWDLL
25.03.2023 Stadion Karadorde (Novi Sad) 18:00
Team 2 Logo LWLWL
Legjobb tipp: Nem mindkét csapat szerez gólt 1,53 Látogatás bet365

Fehéroroszország – Svájc Fogadási Tipp (2023.03.25)

Szombaton a 2024-es EB selejtezők I csoportjában is láthatunk végre egy mérkőzést. Este 6-kor Fehéroroszország Svájccal fog játszani.

A hazaiaknak eddig nem volt sok esélyük kijutni nagyobb világversenyre. A kisebb csapat eddig az EB-re 8-szor, a VB-re pedig 7-szer próbált kikerülni. Sajnos nem könnyű a nagy csapatok ellen nekik, de a 2020-as EB-re majdnem ki tudtak kerülni. Második helyen végeztek a csoportban, így az osztályozóba kerültek, de sajnos Grúzia ellen már nem tudtak nyerni, kikaptak 1:0-ra, így az sem jött össze. A másik oldalon Svájc már egy kicsit más történet. Egy remek kerettel a csapat már nagyon sokszor kint volt. Az EB-re 5-ször, a VB-re 12-szer kerültek be. A 2016-os EB-n már a nyolcad döntőben kiestek Lengyelország miatt, de a 2020-ason negyeddöntőt játszottak a Spanyolokkal, ahol megint gyengébbek voltak sajnos. Tavaly pedig jók voltak újra, de Portugália ellen nagyon rosszul jött ki a lépés a legjobb 16 közt.

A bukmékerek egy egyértelmű erős Svájci győzelemre számítanak a maguk 1,22-es szorzójukkal, a hazaiakra pedig 15-ös szorzót adtak.

Fehéroroszország Csapat Hírek

Az otthoniak a Grúzia elleni csalódásuk után nem sokat ünnepeltek. A 2020-as C-ligán másodikak lettek. A VB selejtezőn is játszottak, de a csapat Észtország elleni 4:2-es győzelme után mindenkitől kikapott. Belgium-tól 8:0-ra és 1:0-ra, Csehországtól 1:0-ra és 2:0-ra, Wales-től 3:2-re és 5:1-re és még Észtországtól is egyszer 2:0-ra idegenben. Ezek után Jordánia, India és Behrein elleni edzőmeccseiket megnyerték és érkezett az újabb NL. Sajnos itt már nem voltak olyan erősek. Mindhárom csapat ellen össze tudtak hozni egy döntetlent, de sajnos egyszer kikaptak Szlovákiától (1:0), Azerbajdzsántól (2:0) és Kazahsztántól is (2:1). Ez miatt nagyon csúnyán ők lettek az utolsók és idén már csak a D-ligában játszhatnak. Szíria ellen 1:0-t játszottak, de Omán-t nem tudták megverni (2:0) a két barátságos meccsükön év végén.

Jelenlegi teljesítmény: 30% 15,00 győzelem Látogatás 1Bet

Svájc Csapat Hírek

A másik oldalon Svájc egy kicsit boldogabb történetet mesélhet. Az EB-n nagy csalódás volt egy óriási küzdelem után büntetők miatt kiesni. A VB selejtezőn ezután a válogatott nem okozott csalódást. Olaszország ellen két döntetlent játszottak, Észak-Írországot megverték (2:0), Bulgáriát is kétszer (3:1 és 4:0), illetve Litvániát is kétszer (1:0 és 4:0). Egyszer sem kaptak ki, ezért az Olaszokat megelőzve első helyen jutottak be. Közben volt egy Nemzetek Ligája is, ahol a kezdetben kikaptak Csehországtól, Portugáliától és Spanyolországtól is. A visszavágókon viszont már jobb volt a csapat és mindhárom meccsét meg is nyerte. Így bent maradtak az A-ligában. A VB-n gyönyörűen játszottak Kamerun (1:0) és Szerbia (3:2) ellen is. Brazília túl nehéz volt nekik (1:0). A Nyolcad döntőben kapták ellenfélnek Portugáliát, ahol még egészen esélyesek is voltak, de az ellenfelük életük egyik legjobb meccsét játszották és nyerni tudtak egy megalázó 6:1-re.

Jelenlegi teljesítmény: 40% 1,22 győzelem Látogatás Unibet

Fehéroroszország – Svájc Összecsapás: A felállás

A hazai keretben kevesebb ismert játékost láthatunk majd, de ott is van pár tehetséges játékos, akik teljesíteni akarnak a világ szeme előtt. A kapuban Andrey Kudravets (BATE Borisov) fog játszani. Előtte a védősorban fel fog sorakozni Maksim Shvetsov (Dinamo Minsk), Zakhar Volkov (BATE Borisov), Roman Yuzepchuk (Torpedo Moscow) és Gleb Shevchenko (Shakhter Sholigorsk). A középpályára került Evgeniy Yablonskiy (Aris Limassol), Maks Ebong (FC Astana), Denis Grechikho (BATE Borisov) és Yuriy Kovalev (FK Orenburg). A csatároknál összesen három játékos lesz kinevezve. Ivan Bakhar (Ironi Kiryat Shmona), Vladimir Khvashchinskiy (Dinamo Minsk) és Vladislav Morozo (Dinamo Minsk).

A másik oldalon már egy kicsit több nagy nevet láthatunk. A svájci keret kapusa idén is Yann Sommer (Bayern München) lesz. Előtte a védők Manuel Akanji (Manchester City), Nico Elvedi (Mönchengladbach), Eray Cömert (Valencia) és Silvan Widmer (Mainz). A középpályán sem áll meg a tehetség. Ott fog játszani Denis Zakaria (Chelsea), Djibril Sow (Frankfurt), Remo Freuler (Nottingham) és persze a csapatkapitány Granit Xhaka (Arsenal), aki a Premier League csapata sikerében is nagy szerepet játszott. A csatárokhoz idén is be lett válogatva Rubén Vargas (Augsburg), Noah Okafor (Salzburg) és Breel Embolo (Monaco).

Fehéroroszország – Svájc Egymás Elleni Eredmények

Egymás ellen eddig csak három alkalommal játszott a két válogatott. 1999-ben ugyanígy az EB selejtezőn találkoztak. Mindkét mérkőzést Svájc nyerte meg 1:0-ra és 2:0-ra. A legutóbbi összecsapásuk 2017-ben volt egy edzőmeccs, ahol szintén a nagyobb csapat jött ki győztesként.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Fehéroroszország – Svájc (2023.03.25)

Véleményünk szerint a 6:1-es vereségből érkező Svájc idén a maximumot akarja majd hozni, ezért egy erős kezdéssel akarnak indítani. Fehéroroszország védelme nem elég jó a világsztárokkal teli kerettel szemben. A vendég győzelem egyértelmű, de a legjobb tippünk a nem mindkét csapat szerez gólt lenne. Svájc legtöbbször pár gól után óvatos szokott lenni, ezért nem a sokgólos meccsre tippelnénk feltétlenül.

Legjobb tipp: Nem mindkét csapat szerez gólt 1,53 Látogatás bet365