Espanyol - Osasuna Fogadási Tipp és odds-ok (23.02.04)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 február 04-i Espanyol-Osasuna LaLiga meccsre. Vajon Osasuna idén megszerzi a továbbjutási lehetőséget?
Team 1 Logo LWLWD
04.02.2023 RCDE Stadion (Cornella de Llobregat) 14:00
Team 2 Logo LWDWW
Legjobb tipp: Osasuna +1 1,50 Látogatás bet365

Espanyol-Osasuna Fogadási Tipp (2023.02.04)

Február is tartogat számunkra pár érdekes LaLiga meccset. Szombaton a 20. forduló folytatódik Espanyol és Osasuna összecsapásával délután 2-kor. Mindkét félnek jól jönne a pontszerzés, ezért mindketten a maximumot akarják majd kihozni.

Az otthon játszó Espanyol ebben a szezonban nem a legjobb eredményeit szerzi. Vészesen közel állnak a kieső helyekhez. Összesen 1 ponttal vannak előrébb, mint a 18-ik helyen álló Cadiz. 23:29-es gólkülönbségük viszont nem mutat semmi feltűnő gyengeséget. Az utóbbi időben egész jól játszanak és sok erősebb csapat ellen is jó eredményeket tudtak összehozni. A másik oldalon pedig Osasuna áll, akik a tavalyi helyezésükhöz hasonlóan most is a 10 legjobb között vannak. A liga egyik legjobb védelmével vannak felszerelkezve és ők egy passzívabb játékot szoktak játszani, amit a 18:18-as gólkülönbségük is mutat.

A bukmékerek nincsenek egységes megállapodás alatt, ami ezt a mérkőzést illeti. Az egyik oldalon nézik a hazai pálya előnyét és Espanyol valószínűleg ezért kapja a kedvezőbb 2,50-es odds-ot. Osasuna viszont szintén jól tud játszani és nehézzé fogják tenni Espanyol pontszerzési lehetőségét. Ők egy kicsit nagyobb 3,10-es szorzót kaptak.

Espanyol Csapat Hírek

Espanyol az utóbbi szezonokban, mióta visszajöttek az első osztályba, a középmezőny második felében helyezkedik. Ez most sincs másként. A 15. helyet tudhatják magukénak, de ez könnyedén megváltozhat, nem csak felfelé, de lefelé is. A klubcsapat a tavalyi év végén még a tabella vezető Barcelona ellen is tudott egy döntetlent játszani, valamint a Copa del Rey-en is eljutottak a nyolcaddöntőig, ahol sajnos 1:0-ra kikaptak Bilbao-tól. Januárban is sikeresek voltak Getafe és Betis ellen, de a legutóbbi mérkőzésükön Almeria-tól kikaptak, nem is kicsit, 3:1-re. A gyengeségeikre válasz lehet a sok sérült játékos, akik nem játszhatnak.

Jelenlegi teljesítmény: 50% 2,50 győzelem Látogatás 1Bet

Osasuna Csapat Hírek

Vendégként játszik Osasuna. Ők eddig a nyolcadik helyig jutottak fel, de ebből még az eddigi teljesítményük alapján lehetne jobb is. 15 legutóbbi mérkőzésükből csak 3-szor kaptak ki. Ez egy igen csak példás eredmény egy ilyen nehéz ligában. Január végén játszották az előbb említett Copa del Rey negyeddöntőjét, amit meg is tudtak nyerni egy szoros hosszadalmas meccs után Sevilla ellen. A 29-i mérkőzésen Atletico Madrid ellen viszont már kevesek voltak és szerintünk fáradtak is. Egy egészen késői ellenfél gól döntötte el a mérkőzést, pedig egész szépen játszottak és teljes mértékben kiegyenlített volt a meccs.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 3,10 győzelem Látogatás Unibet

Espanyol-Osasuna Összecsapás: A felállás

Felállásban nem fog sok váratlan játékost beállítani egyik csapat sem. Espanyol-nak egy jobb védelemre lesz szüksége ezúttal és semmiképp nem engedhetnek meg maguknak egy olyan csúnya vereséget, mint Almeria ellen. A középpályán volt sok változtatás meccs közben, de Diego Martínez-nek inkább a védőkön kellene változtatnia. Ebben sajnos nem segít az, hogy Simo Keddari (védő) és Adrià Pedrosa (védő) hiányozni fognak onnan. Ráadásul Keidi Bare (középpályás) is elszenvedett egy bokasérülést. A kezdő XI viszont meglepődnénk, ha változna. Mostani ellenfelük sokkal passzívabb játékot játszik.

Vendégként érkezik Osasuna. Jagoba Arrasate csapata kisebb mértékben lett csak változtatva, de eddig senki sem okozott csalódást. Az ebben a szezonban kölcsönkapott Abde Ezzalzouli (FC Barcelona csatár) is nagyon jól jött a klubnak és már több gól is fűződik a nevéhez. Már a tavalyi szezonban is egy jól összerakott keretük volt, de ez mostanra még erősebb lett. Sajnos a védelemből hiányozni fog Nacho Vidal és Rubén Peña is, akik a jobbhátvéd pozícióban játszanak. Rajtuk kívül nincs más kifejezetten erre a posztra, ezért valószínűleg ott lesz egy kisebb gyengeségük. A fiatal Aimar Oroz is lesérült nemrég, ezért az első szezonjából ki kell hagynia elég sok meccset. Sosem jön jól egy bokasérülés.

Espanyol-Osasuna Egymás Elleni Eredmények

Egymás elleni mérkőzéseik majdnem minden évben voltak, hiszen már régóta első osztályban játszik mindkét fél. Az eredményeik viszont nagyon össze-vissza vannak. Nem igazán beszélhetünk semmilyen szabályról, ami az összecsapásokat illeti. A 20/21-es szezonban mindkétszer Osasuna nyert és mindkétszer 0-ra. Ezután két döntetlen született köztük. Ezt a szezont ismét Osasuna uralja eddig. 1:0-ra nyertek októberben. Azóta viszont sokat változtak mindketten. A gólszerző játékos például nem is szerzett azóta pontot a csapatnak és játékidőt sem túl sokat kap.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Espanyol-Osasuna (2023.02.04)

Egy érdekes mérkőzés lesz ez mindkét fél szurkolótáborának. Jó ellenfelek lesznek egymásnak és egy izgalmas 90 percet nézhetünk majd biztosan. A két fél játékmódja is nagyon más, de biztosan nem számíthatunk sokgólos mérkőzésre, ezt mutatják a korábbi közös meccsek is. Szerintünk Osasuna nem fog most sem kikapni. Lehet, hogy Espanyol-nak több támadási lehetősége lesz, de a védelemben mindig is jó volt a vendég csapat. Szerintünk egy Osasuna +1-es hendikep a legkedvezőbb ajánlat ez miatt.

Legjobb tipp: Osasuna +1 1,50 Látogatás bet365