Elche - Villarreal Fogadási Tipp és odds-ok (23.02.04)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 február 04-i Elche-Villarreal LaLiga meccsre. Vajon van esélye még bent maradni Elche-nek?
Team 1 Logo LDDLL
04.02.2023 Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) 16:15
Team 2 Logo LWLDW
Legjobb tipp: Vendég győzelem 1,70 Látogatás bet365

Elche-Villarreal Fogadási Tipp (2023.02.04)

A 20. forduló talán egyik legegyoldalúbb mérkőzését láthatjuk szombaton a spanyol első osztályban. Ezúttal a tabella leggyengébb klubja, Elche fog megküzdeni az 5 legjobb közé tartozó Villarreal-al délután 4:15-kor.

A hazai pályát kiélvező Elche-nek valószínűleg ez nem fog sokat jelenteni. Összesen eddig 19 meccs alatt csak 6 pontot tudtak szerezni, ezzel már a bent maradási esélyük is drasztikusan lecsökkent. Egy nehéz szezonban találja magát a csapat a másodosztály után és most egy újabb nagyon nehéz mérkőzéssel állnak szemben, amihez egy csodára lesz szükségük. Az egykor védelemről híres csapat mostanra már 39 kapott gólt összeszedett, de csak 12-t sikerült hálóba találni. A másik oldalon pedig Villarreal még mindig a legjobb 4 közé szeretne jutni. Tavaly hetedikként végeztek, de most csak 3 ponttal vannak lemaradva a negyedik helyen álló Atletico Madrid-tól. Tavalyi játékukhoz képest egy sokkal megfontoltabb és defenzívebb stratégiát hoztak a pályákra és ezt az is mutatja, hogy ők kapták a második legkevesebb gólt eddig.

A bukmékerek szerint sem lesz ez egy nehéz mérkőzés a híres csapatnak, de még így is egészen nagynak találjuk a győzelmükre ajánlott szorzót. 1,70-es odds nem igazán diktálja a magabiztosságot.

Elche Csapat Hírek

Elche csapatáról nem sok jó hírt hallottunk az utóbbi időben. Sajnos a klubnak eddig sikere csak a Copa del Rey-en volt és. ott is csak a legjobb 16-ig jutottak, Ceuta már megverte őket, ami egy elég csúnya vereség volt, hiszen az előbb említett csapat a harmadosztály utolsója jelenleg. A LaLigában eddig a klubcsapat egyet sem tudott nyerni és a 6 pontjuk csak döntetlenekből adódik össze. Szerencsére sok sérült játékosuk nincsen, de akik hiányoznak, azok nagyban gyengítik majd a felhozatalt.

Jelenlegi teljesítmény: 20% 5,00 győzelem Látogatás 1Bet

Villarreal Csapat Hírek

Villarreal ebben a szezonban már fent volt a 4 legjobb közt egyszer, de sajnos mostanában volt pár bukkanó, ami miatt lejjebb kerültek. Egy gyönyörű sorozatot láthattunk tőlük decembertől egészen január elejéig. Többek közt Real Madrid-ot is briliánsan sikerült megverniük. 2:1 lett a végeredmény és ugyan egy büntető döntötte el a meccset, de nagyon szépen játszott az esélytelenebb csapat. Sajnos két héttel később viszont újra találkoztak és ezúttal a Copa del Rey keretein belül. Itt viszont már Real Madrid jobban összeszedett volt és nyerni tudtak, de mindezt egy nagyon szoros 3:2-es végeredménnyel. Az első félidőben még Villarreal 2:0-ra vezetett. Most egy vereség után érkeznek, de éhesek a potenciális 3 pontra.

Jelenlegi teljesítmény: 50% 1,70 győzelem Látogatás Unibet

Elche-Villarreal Összecsapás: A felállás

Egyik csapat sem okoz majd nagy meglepetést a felállásban. Elche egykor híres volt a kiemelkedő védelméről. A 19/20-as szezonban még ők kapták a legkevesebb gólt a LaLiga2-ben, de mostanra sajnos ez már teljesen megváltozott. Az év vége felé kinevezett új edző Pablo Machín sem tudott új életet lehelni a keretbe és azok után, hogy tavaly 13-ik helyen végeztek, most egy tragikus véggel fog nagy eséllyel távozni a csapat újra a LaLiga-ból. Nagy hátrány lesz nekik sajnos az is, hogy a csatársorból két kulcsfontosságú játékos fog hiányozni. Bal és jobb szárnyon játszó Tete Morente és Álex Collado még mindig sérültek és ezen a mérkőzésen sem tudják erősíteni a csapatot.

Villarreal kisebb hátrányban lesz azzal, hogy nem otthon játszik, de szerintünk ez nem fog sokat számítani. Quique Setién tudja, hogy egy nagyon erős keret van a kezei közt és próbálja minden. erejével bejuttatni a csapatot a bajnokságokba. Ők a támadó és irányító képességeikről híresek. A középpálya erőssége sokszor könnyedén átveszi a tempó diktálását és a befejező csatárokban sincs hiány. Sajnos két hiányzó játékosról is tudunk. A védelemből Alfonso Pedraza fog hiányozni és az egyik fiatal, de nagyon tehetséges csatár Nicolas Jackson még mindig nem épült fel.

Elche-Villarreal Egymás Elleni Eredmények

A két fél már egy gazdag múlttal rendelkezik és sok meccsről tudunk írni. A kettőjük közti összecsapások sokszor szorosak és legtöbbször mindketten próbálják a saját stílusukat érvényesíteni a játékon. A 20/21-es szezonban két szép döntetlent hozott ki Elche, majd a következő évadban mindkét csapat megnyerte az otthoni játékát. 2022 végén viszont már egy másik csapattal állt szemben Villarreal és egy elsöprő 4:0-val szórták meg az ellenfél kaput.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Elche-Villarreal (2023.02.04)

Egy érdekesebb meccsre számíthatunk, mint az első összecsapásban. Elche talán a hazai pálya előnyével tud majd valamibe kapaszkodni és nem kételkedünk benne, hogy a szurkolók szívében még mindig ott van a bentmaradás lehetősége. Sajnos ez nem biztos, hogy elég lesz Villarreal kreatív és támadó játéka ellen. Szerintünk egy nagyon kedvező 1,70-es odds ajándék egy ilyen mérkőzésre. Villarreal biztosan megszerzi a győzelmet egy lehangoló Rayo Vallecano elleni 1:0-s vereség után.

Legjobb tipp: Vendég győzelem 1,70 Látogatás bet365