Betis - Celta Vigo Fogadási Tipp és odds-ok (23.02.04)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 február 04-i Betis-Celta Vigo LaLiga meccsre. Vajon ez lesz a nap egyik legizgalmasabb mérkőzése?
Team 1 Logo LWLLL
04.02.2023 Estadio Benito Villamarín (Sevilla) 21:00
Team 2 Logo WLDWL
Legjobb tipp: Mindkét csapat szerez gólt 2,00 Látogatás bet365

Betis-Celta Vigo Fogadási Tipp (2023.02.04)

A szombati nap utolsó LaLiga meccse egy ígéretes mérkőzés lesz. Ugyan Betis és Celta Vigo közt egész nagy különbség van a tabellán, egymás ellen a két klubcsapat izgalmas meccseket szokott játszani.

A hazai pályát élvező Betis jelenleg a hatodik helyen áll. Ezzel viszont csak 3 ponttal van lemaradva arról a bizonyos top 4-ről amiért nagyon sokan hajtanak. Tavaly is nagyon közel voltak hozzá és most is nagy az esélyük arra, hogy bejussanak a BL pozíciók egyikébe. Ehhez viszont az utóbbi időkben hozott teljesítmény közel sem lesz elég. Nem könnyű meccseket játszott a klub, de két kupa elvesztése után a ligában sem jutottak túl sok ponthoz. Nem a védekezésről híres a csapat, de támadásból annál jobbak. A másik oldal pedig Celta Vigo-é, akik már több szezon óta a középmezőnyben vannak és nagyon sokszor meg tudják lepni a közönséget. Nagyobb csapatok ellen idén nem volt túl sok sikerük, de stabilan szedik össze a pontjaikat. Tavalyi 11-ik helyezésükig viszont még egy hosszú út van előttük.

A bukmékerek véleménye erről az összecsapásról nem teljesen egységes. Természetesen inkább a hazai csapat kapja a favorit voksot, de valószínűleg csak ezért. 2,20-as odds egyáltalán nem elég arra, hogy egy könnyű játék legyen.

Betis Csapat Hírek

Betis nagyon el volt havazva az utóbbi pár hónapban. Nekik nem csak a Copa del Rey terelte el a figyelmüket a LaLigáról, hanem ott volt még a Szuperkupa is, melynek egészen az elődöntőjéig jutottak. Egy hihetetlenül szoros mérkőzést játszottak nem mással, mint a liga abszolút legjobbjával, Barcelonával. 1:1-re végződött a 90 perces játékidő úgy, hogy két nem megadott Lewandowski gól is volt. A hosszabbításban mindkét oldal szerzett még egy gólt, majd a büntetőknél már elesett a Sevilla-i csapat. 2-t kihagytak, míg ellenfelük egyet sem. Ezután a másik kupán is kikaptak, majd Espanyol-tól is. Getafe-t megverték, de Barcelona elleni visszavágó ismét rosszul sült el.

Jelenlegi teljesítmény: 20% 2,20 győzelem Látogatás 1Bet

Celta Vigo Csapat Hírek

Celta Vigo sajnos óriási győzelmet idén még nem aratott. Többször jutottak jó ponthoz, de csak gyengébb csapatok ellen tudtak 3 pontokat összeszedni. A Copa del Rey-en ők is egészen jól játszottak, de sajnos a legjobb 16-ban Espanyol ellen már összeestek. Hosszabbításba vitték a meccset, de ellenfelük jobb volt és 3:1-es eredménnyel kiestek. Ez után jött 4 LaLiga meccs, ahol viszont jó pontokat szedtek össze. Elche és legutóbb Bilbao ellen nyertek 1:0-ra. Ami viszont még szebb az egy döntetlen volt Villarreal ellen. Ezt a meccset meg kellett volna nyerniük. 21-szer tudtak kapura lőni az ellenfél 3-mal szemben. Sajnos a befejezéssel gondok voltak ott is.

Jelenlegi teljesítmény: 50% 3,50 győzelem Látogatás Unibet

Betis-Celta Vigo Összecsapás: A felállás

Betis felállása eddig nagyon sok esetben bejött, ezért meglepődnénk, ha Manuel Pellegrini nagyot változtatna rajta. A támadó játékstílusukról ismertek és ezt sokszor kihasználják. Ügyesen fel tudják oldani az ellenfél védelmét még akkor is, ha ez a Barcelona védelme. Ezzel ellentétben viszont ők hátul egészen sokszor sebezhetőek, amit sajnos ki is szoktak használni az ellenfelek. A keretből csak Nabil Fekir (védő) még mindig sérült, de rá is nagy szükség lehet a közeljövőben. Rajta kívül mindenki jó állapotban van, ezért az edző nem aggódik a szombati találkozót illetően.

Celta Vigo-nak nem jön jól, hogy egy jóval erősebb csapat ellen ráadásul idegenben kell játszaniuk. Ez a csapat is inkább támadó beállítottságúnak mondható. Ők inkább a helyzetek kihasználásában jók. Akármilyen lehetőséget meglátnak, mindent megtesznek, hogy abból kapura lövés legyen. A nagy hátrányuk viszont az, hogy ezeket kevésszer tudják befejezni. Nagyon hiányzik nekik egy tehetséges csatár. Védekezésben is jól szervezettek voltak az előző szezonban, de mostanra már ez is egy gyenge pontjuk lett. Egy teljesen fitt csapat viszont nagyon jó hír.

Betis-Celta Vigo Egymás Elleni Eredmények

Közös pályán is már sokszor találkozott a két klub. Nagyon izgalmas mérkőzések szoktak lenni a találkozóik. Gólgazdag látványos meccsre számíthatnak a szurkolók. A 21/22-es szezonban egy Celta Vigo győzelem (2:0) és egy döntetlen (0:0) született. Viszont ebben a szezonban is találkoztak már egyszer és egy nagy meglepetéssel ezt is meg tudta nyerni az esélytelenebb csapat. A kilencedik percen megszerezték az egyetlen győztes gólt és Betis-nek ki lett állítva egy játékosa.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Betis-Celta Vigo (2023.02.04)

Mi is egy izgalmas meccsre számítunk és figyelemmel követjük majd az eseményeit. Jó összeállítás ez a két csapat és nem tudjuk eldönteni ki az esélyesebb. Betis papíron jobbnak tűnik, de nem mondanánk 100% bizonyossággal, hogy meg tudják verni a csapatot, akiket a legutóbbi 3 alkalommal nem tudták. Sok kapura lövés lesz minden oldalról, ezért a legbiztosabb tippünk a mindkét csapat szerez gólt lenne.

Legjobb tipp: Mindkét csapat szerez gólt 2,00 Látogatás bet365