Atletico Madrid - Getafe Fogadási Tipp és odds-ok (23.02.04)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 február 04-i Atletico Madrid-Getafe LaLiga meccsre. Getafe-nek nagyon kellene a pont, vajon lesz erre lehetősége?
Team 1 Logo WLWWD
04.02.2023 Metropolitano Stadium (Madrid) 18:30
Team 2 Logo LLLLL
Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1,57 Látogatás bet365

Atletico Madrid-Getafe Fogadási Tipp (2023.02.04)

A Februári LaLiga meccsek közt vannak nagyon érdekesek is, de sajnos a 20. forduló szombati napján ez nem lesz így. Ez viszont jót jelent nekünk fogadóknak. Atletico Madrid Getafe-vel találkozik szombaton.

A hazai pályán játszó Atletico-nak egyelőre még nem bebiztosított a pozíciója a 4 legjobb közt. Betis-nek és Villarreal-nak is erre a helyre fáj a foga. Sajnos a 20/21-es szezonban mutatott példás szintet már nem tudják hozni, de még mindig egy szolid csapat. Felfelé nehezebb lesz mozogniuk. Sociedad is már 5 ponttal előrébb van. A másik oldalon Getafe-nek teljesen más miatt kell aggódniuk. A spanyol csapatnak a bentmaradás idén is a fontos. Tavaly egészen a 15-ik helyig sikerült felmászniuk. Most viszont egy ideje már a kiesők közt van és egyre nehezebb kimászni onnan.

A bukmékerek egy egyértelmű végeredményt várnak el Atletico Madrid-tól és ezt egy 1,40-es szorzóval alá is támasztják.

Atletico Madrid Csapat Hírek

Az otthoni pályát élvező Atletico Madrid mostanában a LaLigában nem játszik magához képest a legerősebben. december vége óta egy hihetetlen 4 piros lapot kaptak. 7 első osztály meccsből csak 3-at nyertek meg és egyiket sem nagyobb csapat ellen játszották. Ennek ellenére az edző fókusza valószínűleg inkább a Copa del Rey-en volt. Ott eljutottak egészen a negyeddöntőig Levante-n át. Sajnos Real Madrid ellen már kevesek voltak. Annak ellenére, hogy Morata az első félidőben meghozta a vezetést a csapatnak, Rodrygo válaszolt a második félidőben és így hosszabbítás volt. Ott pedig Benzema és Vinicius Junior hozták a szintjüket. Sajnos két sérült játékosról is tudunk, akik nem lesznek ott szombaton.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 1,40 győzelem Látogatás 1Bet

Getafe Csapat Hírek

Getafe-nek az is hátrány lesz majd, hogy vendégként játszanak. Sajnos nem egy sikertörténet eddig nekik a 22/23-as szezon. Először is a kupán a legjobb 16 közt Levante-t nem tudták legyőzni. 3:2-re kikaptak. Ezután nem tudtak rendesen felállni és ez elindított egy rossz sorozatot. Egymásután kaptak ki Sevilla-tól, Espanyol-tól, Barcelona-tól és Betis-től is. A védelmükkel nem volt baj egyik esetben sem, de sajnos gólt szerezni már nem tudnak olyan szinten, hogy pontokhoz jussanak minél hamarabb. November óta csak Mallorca ellen sikerült nyerniük. Ez most sem lesz könnyebb.

Jelenlegi teljesítmény: 0% 9,00 győzelem Látogatás Unibet

Atletico Madrid-Getafe Összecsapás: A felállás

Ami a felállást illeti Atletico Madrid szeret védekezve és átgondoltan játszani. Sokszor agresszívan játszanak és fizikális mérkőzés kerekedik. Ez mostanában kifejezetten igaz volt. Sok pirosat összeszedtek, ami nagy hátrányt jelentett nekik minden esetben. Feltehetően ez miatt vesztették el a Copa del Rey meccset Real Madrid ellen is. A védelmet ebben az évben is tökéletesítette Diego Simeone. João Félix mostmár nem lesz a keretben és ez nagy veszteség lesz a csapatnak. Természetesen még sokan vannak a keretben gólszerzők. Jelenleg Griezmann helyettesíti a játékost. Álvaro Morata a csatársor feltörekvő sztárja és sok fontos gólt szerzett ebben a szezonban is. Sajnos Marcos Llorente (középpályás) és Stefan Savic (védő) sérültek.

Getafe kerül a másik oldalra, akik már régóta nem tudtak nagyot ünnepelni. Quique Sánchez Flores erre a szezonra nem tudta olyan erősen összeszedni a csapatot. Be tudtak szerezni a csatársorra pár nagyon tehetséges játékost, például a Real Madridból érkezett Borja Mayoral-t és a Sevilla-tól vásárolt Munir El Haddadi-t. Ők mindketten szereztek gólt már 2023-ban. A védelem viszont nincs a legjobb állapotban. Sokszor ott csúszik el kezük alól a játék, pedig korábban a szolid defenzív vonalról voltak híresek. Sajnos nincs esélyük kontra játékokra játszani. Sajnos előbb említett török-spanyol csatár sérülése miatt nem fog játszani.

Atletico Madrid-Getafe Egymás Elleni Eredmények

A két klub már sokszor találkozott egymással, majdnem minden évben. Ahhoz, hogy Getafe győzelmet találjunk vissza kell mennünk 2011-be. Azóta a kisebb csapat nem tudta megverni a sokkal nagyobb Madrid-i együttest. 9 meccsből egy döntetlent szedtek össze. A legutóbbi mérkőzés, ami már ebben a szezonban volt Getafe pályán játszódott, de így is Atletico elsöprő győzelemmel sújtotta meg ellenfelét. Morata két gólt, Griezmann pedig egyet szerzett a 90 perc alatt. A kisebb csapat egyszer sem találta el az ellenfél kaput.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Atletico Madrid-Getafe (2023.02.04)

Szeretnénk egy izgalmas mérkőzést látni, de szerintünk nem most jön el az, hogy Getafe jobban fog játszani. Nem lesz olyan túlerő, mint augusztusban a liga első fordulójában, de nyerni fog Atletico Madrid. Sokkal jobban ki tudják használni a támadó helyzeteket és Getafe védelme az utóbbi időben nem igazán erős. Viszont Atletico Madrid nem játszhat olyan agresszívan, mint szokott, hiszen nem akarnak újra piros lap miatt kikapni és inkább a biztos 3 pontra mennek majd, mint a szokásos agresszív stílusra. Szerintünk egy kevés gólos meccsre számíthatunk. 2,5 gól alatt lenne a tippünk.

Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1,57 Látogatás bet365