Anglia - Franciaország Fogadási Tipp és odds-ok (22.12.10)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2022 december 10-i Anglia-Franciaország Világbajnokság meccsre. Melyik nagy csapat fog bejutni a 4 legjobb közé?
Team 1 Logo WWDWD
10.12.2022 Al Bayt Stadion (Al Khor) 20:00
Team 2 Logo WLWWL
Legjobb tipp: mindkét csapat szerez gólt 1,80 Látogatás bet365

Anglia-Franciaország Fogadási Tipp (2022.12.10)

Az idei világbajnokság eddigi legizgalmasabb mérkőzését fogják játszani a negyeddöntők második napján. Egyik oldalon a B csoport győztese, Anglia fog játszani, akik eddig a legtöbb gólt szerezték a VB-n. A másikon pedig egy szintén nagyon erős és kupa esélyes Franciaország, akik a D csoportból jöttek ki első helyen.

Anglia csak szórta a gólokat eddigi majdnem összes meccsén. Rögtön a nyitó találkozón Irán ellen lőttek 6-ot, de kaptak kettőt. Ezután viszont már senki nem tudott nekik lőni. USA-val 0:0-t játszottak, mivel gondolták nincs szükség maximum játékra. Könnyedén végighúzták a 90 percet és kitartottak az egy pontjukkal, ami jól jött később. Wales-t, akik nem játszottak idén túl jól, szintén könnyedén megverték egy hibátlan 3:0-ra. Szerencséjükre egy gyengébb ellenfelet kaptak a nyolcaddöntőben és ez hamar igaz is lett. Már az első félidőben látszott, hogy Szenegálnak gyengébbek a támadásai és nincsenek olyan befejező tehetségeik, mint az angoloknak. Henderson és Harry Kane a félidő végén szerezték meg a vezetést, két nagyon szép góllal. Nem kellett sok, hogy Saka megszerezze harmadik gólját a VB-n és ezzel 3:0-ra emelje fölényüket az afrikai csapat mellett. Erős védelemmel ezután kitartottak ellenük, annak ellenére, hogy összességében több lövése volt Szenegálnak és több szabadrúgást is rúgtak. Szép lassan lecserélődött a kezdőcsapat és sokkal defenzívebben álltak fel.

Franciaország pedig talán a VB egyik legerősebb csatársorával van felszerelve és ez meg is mutatkozott már a nyitómeccsen Ausztrália ellen. 4:1-re tudtak nyerni és a következő összecsapáson Dánia ellen sem voltak gyengébbek. Mbappé két gólt is lőtt ellenük ezzel összeszedve még 3 pontot. Így már nem kellett nekik a győzelem, Tunézia ellen a másod-csapat került fel és csak a végén álltak be játszani a nagyobb sztárok. Kikaptak végül 1:0-ra de így is elsőként jutottak tovább. A nyolcaddöntőben egy erős európai ellenfelet kaptak. Lengyelország ellen kellett játszaniuk, ahol a legnagyobb gyengeségük a másik kapuban álló kapus, Szczesny volt. Nagyon szépeket védett a lengyel sztár és egészen a 44-ik percig 0:0 volt az állás, de Giroud egy nagyon szép góllal átvette a vezetést. A második félidőben láttunk pár szép Lengyel támadást is, de Mbappé a 74-ik percben elkezdte megölni ellenfelük maradék reményét is. Az előbb említett játékos a 91-ik percben szerzett még egy gólt, majd Lewandowski lőtt egy büntetőt ezzel szépítve a meccset egy 3:1-es vereségre.

A bukmékerek ezen a találkozón már nagyon kételyesek. Franciaország 2,38-as odds-t kapott a győzelemre, Anglia pedig 3,10-et.

Anglia-Franciaország Összecsapás: A felállás

A felállásban teljesen magabiztos Southgate. Egy erősen támadás-központú felállással nem lesz gondjuk a mérkőzésen és ha úgy tudnak játszani a világhírű játékosok, mint eddig és nem úgy, mint a Magyarok ellen, akkor egy nagyon izgalmas összecsapást láthatunk majd. A védelemmel sem volt baj az előző meccsen, de a franciákat már nehezebb lesz kivédeni.

Franciaország keretéből most is el kell mondanunk, hogy hiányzik Benzema. Rajta kívül viszont sok ügyes csatár van és Giroud is megmutatta most is, hogy milyen jól tud még mindig lőni. Mbappé-t a szélen még mindig semmilyen védő nem tudja kivédeni és a kispadon Coman is nagyon jól jött a 76-ik perctől.

Anglia-Franciaország Egymás Elleni Eredmények

Egymás ellen a két fél természetesen már rengetegszer játszott. Ezek közül csak a 2000 utáni eredményeket említenénk meg. 2004-ben az EB-n Franciaország nyert 2:1-re. 2012-ben ugyanígy találkoztak. Ekkor a csoportkörben egy 1:1-es döntetlen született. 2015-ben és 2017-ben barátságos mérkőzések voltak csak, amelyből mindkét összecsapást más csapat nyerte meg. VB-n legutoljára 1982-ben találkoztak. 3:1-es angol győzelmet ünnepeltek.

Anglia Csapat Hírek

Az angol csapat legutóbbi híre az volt, hogy Raheem Sterling sajnos nem tudott ott lenni a sorsdöntő nyolcaddöntőn, hiszen az otthonába betörtek fegyveres betörők úgy, hogy a családja otthon volt. Haza kellett utaznia sürgősen és már nem biztos, hogy visszajön játszani Katar-ba. Szerencsére senki nem sérült le az előző mérkőzésen, így az edző szabadon rakhatja össze a csapatot.

Jelenlegi teljesítmény: 80% 3,10 győzelem Látogatás 20Bet

Franciaország Csapat Hírek

A francia csapatnak talán itt fog legjobban fájni, hogy a két legjobb középpályásuk hiányzik a válogatottból. Rajtuk kívül viszont a VB-n még nem sebesült meg senki és ezért az eddigi taktikákat maximalizálva játszhat az egész keret.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 2,38 győzelem Látogatás Rabona

Fogadási Tipp és Előrejelzés Anglia-Franciaország (2022.12.10)

Véleményünk szerint egy több gólos mérkőzés lesz a szombati és nem kell félteni egyiküket sem. Egy lehetséges 11-es párbaj is megtörténhet ezen a meccsen, de papíron egyik csapat sem tűnik sokkal jobbnak a másiknál. Mindketten hibáznak többször is. Ebből kiindulva szerintünk a legjobb tipp a „mindkét csapat szerez gólt” lenne.

Legjobb tipp: mindkét csapat szerez gólt 1,80 Látogatás bet365