Labdarúgás: Angol Premier Liga – Leeds United vs Wolverhampton Wanderers – Tippek és magas szorzók! – 2022.08.06.

english prem. 1

Leeds United vs Wolverhampton Wanderers

Az Angol Premier Liga részeként megtartott összecsapásra még ezen a nyáron, augusztus 6.-án szombaton kerül sor, délután 4-től. Mivel óriási szorzókat zsebelhetsz be hozzá nem érdemes lemaradnod akkor sem ha nemcsak élőben követnéd, de fogadásokat is kötnél rá.

Mutatjuk hol érdemes fogadásokat kötnöd erre a meccsre és azt is, hogy melyik sportfogadási iroda nyújtja rá a legjobb szorzókat. Előtte pedig megbeszéljük a csapatok eredményeit, hogy teljes képet kapj minden fontosról, ami befolyásolhatja a mérkőzést.

Olvass tovább, és ne maradj le a magas szorzókról!


Leeds United régen és most

A leeds- i labdarúgócsapat 1919-ben alapult, azóta pedig szinte minden évben a Premier Liga – azaz a legjobb angol foci csapatait erősítik. Bár, érdemes megjegyezni, hogy bő tizenhat évet töltöttek a másodosztály tagjai között az elmúlt évtizedekben, egészen 2020-ig, amikor sikerült visszaszerezniük jól megérdemelt helyüket.

Három alkalommal nyertek bajnokságot, egy alkalommal kupagyőztesek voltak, kétszer Szuperkupát is nyertek, és ezen kívül egy alkalommal Ligakupa győztesek is lehettek. Épp ezért azt mondhatjuk, hogy nemzeti sikerekből nincs híján a csapat. Nemzetközi szinten szintén nagy eredményeik vannak, két alkalommal nyertek VVK -t, így csakugyan vihettek haza az országon kívül bajnokságok általi kupát is.

Bár több időt töltöttek az elsőosztály tagjai között, mégis azt mondhatjuk hogy hullámzó eredményeket képesek produkálni. Az elmúlt időszak mérkőzéseit vizsgálva szintén levonhatjuk ezt a megállapítást, viszont összességében még így is azt mondhatjuk, hogy sokkal nagyobb esélyük lehet a fent elmített meccsen a másik csapattal szemben.

Épp ezért, ha fogadásokat is szeretnél kötni, érdemes inkább erre a csapatra tenned a hangsúlyt.

Leeds United


Wolverhampton Wanderers

A Farkas becenevű csapat 1877-ben alapult. Csapatszínük a narancs – fekete kombó. A csapat a kezdetekben annyira nagy sikereket zsebelhetett be, hogy akár úgy is fogalmazhatunk, hogy nekik köszönhetjük részben az Angol Premier Liga megalapítását is. Óriási győzelmeket zsebeltek be ekkoriben évről évre. Legyen szó a világháború előtti, vagy épp utáni időszakról. A 70-es években többször hazavihették az FA Kupát is, azóta viszont nem sok győzelmet hoztak az angol foci életébe. 2009-ben végül mégiscsak visszajutottak az élvonalba, így azóta újra az első osztály tagjai között tudhatjuk őket.

Azt tehát láthatjuk, hogy egy óriási múlttal rendelkező csapatot említhetünk általuk, és az elmúlt időszakban is vannak nagyszerű eredményeik. Ahhoz viszont, hogy magas kifizetésekre lehess jogosult a fent említett mérkőzésen érdemes elkerülnöd ezt a csapatot fogadások rögzítésére. Akár profi sportfogadót akár sportfogadási irodát látogatsz meg, mindenki azt a véleményt közvetíti majd feléd hogy nem a farkasok lesznek a jobbak ezen a mérkőzésen.

Wolverhampton Wanderers


Sportfogadási ajánlatunk a mérkőzésre

Ha tehát szeretnél fogadni a fenti mérkőzésen érdemes a Leeds United csapatára megtenned a téteket. A tipped rögzítéséhez pedig jó, ha az 1Bet sportfogadási irodát választod, ha a legmagasabb szorzókat szeretnéd bezsebelni. Ebben az esetben, ha az erősebb és nagyobb esélyekkel bíró Leeds United csapatára fogadsz, 2.30-as szorzó társaságában élvezheted a sportfogadás örömét. Ez az ajánlat a teljes meccs erejére vonatkozik, viszont ha ezt nem éreznéd elégnek, megannyi egyéb ajánlat közül is választhatsz erre a mérkőzésre ennél a bukmékernél.

Ha tehát nem szeretnél lemaradni a legjobb ajánlatokról amit ez a meccs tartogat, fogadásra fel! És ha már ott jársz ne hagyd ki a bónuszokat sem.

1Bet Bónuszfeltételek 87/100
  • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
  • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
  • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 1Bet