Magyarország - Bulgária Tipp és odds-ok (23.03.27)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 március 27-i Magyarország - Bulgária EB Selejtező meccsre. A hazaiak meg tudják növelni a továbbjutási esélyüket?
Team 1 Logo WDLWW
26.03.2023 Puskás Aréna (Budapest) 20:45
Team 2 Logo DWWWD
Legjobb tipp: Hazai győzelem 1,57 Látogatás bet365

Magyarország – Bulgária Fogadási Tipp (2023.03.27)

Hétfőn végre érkezik az a mérkőzés, amire minden Magyar futball szurkoló várt. A válogatott a Puskás Arénában játszik Bulgária ellen.

Magyarországnak ez lesz az első selejtező meccse a 2024-es EB felé, ahol jelenleg ők a legnagyobb esélyesek és ebben mindannyian reménykedünk is. Az országunk legjobb eredményei a múlt évszázadi 1938-as és 1954-es VB döntők voltak, ahol mindkét esetben másodikak lettünk. Kicsit modernebb időkben viszont 2016-ban egy remek játékkal ki tudtunk jutni a csoportkörből és a nyolcad döntőben sajnos Belgiumot kaptuk ellenfélnek, akik viszont erősebbek voltak. 2020-ban a „halálcsoportba” kerültünk, ahol majdnem ki is jutottunk, de egy szívszorító Németek elleni meccsen sajnos ez az álom véget ért. A VB-re sajnos Anglia és Lengyelország mellett nem tudtunk kijutni. A másik oldalon Bulgária az egyik legerősebb ellenfelünk a G csoportban, de nekik jóval kevesebb sikerük volt az utóbbi időben. Legutóbb az EB-re 2004-ben tudtak kijutni, de ott is utolsóként végeztek a csoportban. A VB-n is kint voltak többször is, de nyolcad döntőnél nem jutottak előrébb egyszer sem. Idén is kevés lesz az esélyük, de még akármi történhet.

A bukmékerek egy hazai győzelemre számítanak, de közel sem egy könnyűre. Egy alacsonyabb odds-ot kapunk 1,57-el, de a döntetlenre is egész nagy esélyt látnak a fogadóirodák.

Magyarország Csapat Hírek

Az otthoniak első meccsén egy teltházas aréna előtt kell teljesíteniük, ami nem lesz könnyű. A csapat az EB kiesés után nem tért vissza olyan könnyen és a VB selejtezőn megint egy erős csoportba kerültek. Anglia ellen egyszer kikaptak és egy döntetlent játszottak, majd Lengyelországot meg tudták verni 2:1-re, de a másik meccsen velük is csak egy döntetlen jött össze. Ahol elúszott a továbbjutás az inkább a két Albánia elleni vereség volt (1:0 és 1:0). Így csak a negyedik helyen álltak a 10 meccs után. Ez után következett a Nemzetek Ligája, ahol a jól ismert balszerencse ismét utolért minket és egy hihetetlen erős csoportba kerültünk ismét. Ennek ellenére egyedül az Olaszoktól kapunk ki kétszer 2:1-re és 2:0-ra. A Németek ellen is nagyon ügyesek voltunk, egyet megnyertünk 1:0-ra, illetve egy döntetlent játszottunk. Amire biztos emlékezni fog az összes szurkoló az az Angolok elleni két győzelmünk. Otthon 1:0 és idegenben egy megalázó 4:0. Így 1 pont híján megszereztük volna az első helyet az újabb „halálcsoportban”. Luxemburg, Görögország és Észtország ellen játszott még a csapat edzőmeccseket.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 1,57 győzelem Látogatás 1Bet

Bulgária Csapat Hírek

Az elmúlt két év bulgár szereplése sem volt könnyű. Az EB-re való kijutás esélyei sem voltak magasak, miután a selejtező osztályozóban az első meccsen 3:1-re kikaptak Magyarországtól. Az NL B-ligában folytatták, de sajnos egy rossz teljesítmény miatt kiestek. A VB selejtezők sem indultak túl jól, kikaptak Svájctól (3:1), Olaszországtól (2:0) és döntetlent játszottak Észak-Írországgal. Ezt követte három gyenge edzőmeccs, majd sikerült döntetlent játszaniuk az Olaszok ellen, amit nagyra értékeltek, és még két győzelmet is arattak, de így sem jutottak tovább a C csoportban. A Nemzetek Ligájában tavaly már a C-ligában kellett játszaniuk, és itt kicsit magabiztosabbak voltak. Csak egyszer kaptak ki Grúziától, de sikerült legyőzniük Gibraltárt (5:1) és még Észak-Macedóniát is (1:0) idegenben. Sajnos itt sem sikerült az első helyen végezniük, de talán jövőre még jobban szerepelnek. Az utolsó két meccsük barátságos volt, előbb legyőzték Ciprust, majd egy 0:0-s döntetlent játszottak Luxemburg ellen.

Jelenlegi teljesítmény: 80% 6,30 győzelem Látogatás Unibet

Magyarország – Bulgária Összecsapás: A felállás

A hazai keret ezúttal is Marco Rossi kezében van és szerintünk most sem fog csalódást okozni. Sajnos nagy bánatunkra Gulácsi Péter sérülése miatt nem fog kapuba állni, hanem Dibusz Dénes (Ferencváros) fog védeni. Ez nem feltétlen rossz, de a Nemzetek Ligáján nagy szerepe volt Gulácsinak az ilyen szintű eredményeinkben. A védelem része lesz idén is Szalai Attila (Fenerbahce), Orbán Willi (RB Leipzig), Kerkez Milos (AZ Alkmaar) és Loic Nego (Fehérvár). A középpályán is látni fogunk pár ismerős arcot, mint Nagy Ádám (Pisa Sporting), Gazdag Dániel (Philadelphia) és ugye a sztár játékosunk Szoboszlai Dominik (RB Leipzig). A csatároknál pedig idén bekerült Sallai Roland (Freiburg), Németh András (Hamburger SV) és Kleinheisler László (Athens). Ami nagy hátrány lehet a csapatnak, az Fiola sérülése, illetve Szalai Ádám hiánya, amit meg kell majd szokniuk.

Tavaly óta a hazai keret nem sokat változott. Mladen Krstajic vezetésével a legtöbb játékos a hazai ligában játszik, de a csapatban láthatunk pár igazán tehetséges focistát is. A kapuban továbbra is Daniel Naumov (CSKA 1948) véd, míg a védelemben Petko Hristov (Venezia FC), Valentin Antov (Monza), Plamen Galabov (Maccabi Netanya), Anton Nedyalkov (Ludogorets) és Viktor Popov (Cherno More Varna) helyezkedik el. A középpályán Ilia Gruev (Werder Bremen), Yanis Karabelyov (Kisvárda), Filip Kraste (Levski Sofia) és Nikola Iliev (Inter Milan Primavera) játszik. A támadószekcióban biztosan pályára lép Radoslav Kirilov (CSKA 1948), Kiril Despodov (Ludogorets) és Marin Petkov (Levski Sofia). A csapat összetétele szilárdnak tűnik, és bár sok játékos hazai bajnokságban játszik, vannak olyanok is, akik nagyobb külföldi ligákból érkeznek, így a válogatott rendelkezik némi tapasztalattal és tehetséggel.

Magyarország – Bulgária Egymás Elleni Eredmények

Egymás ellen a két válogatott 2000 előtt is nagyon sokszor találkozott. Ezt viszont már nem említenénk meg. 2005-ben össze kerültek a VB selejtezőben a fiúk és akkor egy döntetlen és egy Bulgária győzelem született. 2012-ben egy edzőmeccsen még egy döntetlen összejött, de ami jobban számít az a 2020-as EB selejtező osztályozóján történt. A két csapat a bejutásért játszott és Magyarország idegenben egy gyönyörű teljesítménnyel 3:1-re meg tudta verni ellenfelét.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Magyarország – Bulgária (2023.03.27)

Véleményünk szerint nem lesz egy könnyű meccs nekünk sem, de hazai pályán több tízezer szurkoló segítségével meg tudják nyerni a meccset a Magyarok és megszerzik az első 3 pontjukat. A sok gólban nem vagyunk biztosak, ezért a tippünk egy szimpla hazai győzelem lenne.

Legjobb tipp: Hazai győzelem 1,57 Látogatás bet365