2022-es Világbajnokság a TV-ben – Hol lehet nézni a Vb-t a tévében?

2022 es Vilagbajnoksag a TV ben Hol lehet nezni a Vb t a teveben

Bár még konkrét, pontos beosztás nincs, valószínűsíthető, hogy a legfontosabb meccseket a mindenki otthonában jelenlévő M4 Sport fogja közvetíteni Magyarországon. Elképzelhető persze, hogy egyéb itthon jelenlévő csatornák is vállalnak majd néhány mérkőzést (pl Sport 1, Sport 2, Spíler 1, Spíler 2, Eurosport, Eurosport 2, Arena 4…).

A megszűnő Digi Sport 1, 2 és 3 már biztosan nem fogja közvetíteni a 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokságot. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy a nyitó mérkőzést, a döntőt, az elődöntéket és a legfontosabb meccseket az M4 Sport fogja közvetíteni – azaz az ország minden pontjáról zavartalanul követhetjük majd a Katari Vb mérkőzéseit.

A kérdésre tehát a legegyszerűbb válasz, hogy az M4 Sport lesz az a csatorna, ahova kapcsolni érdemes a foci szerelmeseinek. Itt lesz közvetítve a 2022-es Világbajnokság a TV-ben. Szerencsére az M4 Sport legálisan is elérhető online streaming közvetítésben, így tv nélkül, netről is tudod majd követni a mérkőzéseket Magyarország területéről.

Ha épp nyaralnál (telelnél) a torna ideje alatt, akkor sem kell kétségbe esned. Egyrészt VPN segítségével foghatod az M4 közvetítését, bár ez szürke zóna. A legális és egyszerűbb megoldás, ha regisztrálsz az oldalunkon keresztül a legjobb netes fogadóirodák valamelyikére. A legnépszerűbb sportfogadás oldalak kínálnak Világbajnokság streaming szolgáltatást élőben, HD minőségben.

Ehhez persze vannak bizonyos feltételek. Minden játékos részére elérhetőek, de kell, hogy tegyél legalább egy befizetést a regisztrációdat követően. Általában ilyenkor válik előrhetővé a HD Vb live streaming szolgáltatlás a sportfogadás oldalakon. Ez a legegyszerűbb módja a legális, ingyenes Vb közvetítéseknek a neten. Mi ezt tudjuk ajánlani, ha az M4 Sportra keresel alternatívákat.

A legjobb online sportfogadás oldalak a 2022-es Labdarúgó Világbajnokságra

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
  • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
  • Online stream az élő fogadási felületen
  • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
  • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
  • Online stream az élő fogadási felületen
  • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
  • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
  • A legjobb kripto fogadási felület
  • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
  • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
  • A legjobb kripto fogadási felület
  • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

A 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokság nyitómérkőzése élőben az M4 Sporton

A Világbajnokság nyitó mérkőzéséről részletesen beszámoltunk már egy korábbi cikkünkben. Arról azonban nem ejtettünk szót, hogy hol lehet nézni a Világbajnokságot a tv-ben, ezen hiányosságunkat szeretnénk most pótolni egy gyors és egyszerű üzenettel: A Világbajnokság legfontosabb mérkőzéseit Magyarországon az M4 Sport csatorna fogja közvetíteni élőben.

Náluk lesz látható a Világbajnokság nyitó mérkőzése is, melynek időpontja 2022. november 21, délelőtt 11 óra. A nyitó mérkőzésen Szenegál játszik majd Hollandia ellen. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Vb nyitó ünnepségét, azaz a világbajnoki ceremóniát nem ez előtt a mérkőzés előtt tartják majd, hanem a kicsit későbbi Katar – Ecuador mérkőzés előtt, hiszen a ceremóniával mégis csak illik a hazai, rendező nemzetet megtisztelni.


A 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokság döntője élőben az M4 Sporton

A 2022-es FIFA Labdarúgó Világbajnokság döntőjét 2022. december 18-án fogják játszani. A mérkőzésnek Lusail városa fog otthont adni, mégpedig a Lusail Ikonikus Stadion (Lusail Iconic Stadium). A 2022-es Világbajnokság döntője helyi idő szerint este 6 órakor (18:00) kezdődik majd, ami itteni idő szerinti délután 4 órát (16:00) jelent. Déután négykor kezdődik majd tehát a 2022-es Katari Világbajnokság döntője.

A mérkőzést természetesen élőben közvetíti az M4 Sport. A magyar foci szurkolók részére ez lesz a legegyszerűbb megoldás, hiszen neten is könnyedén leérhető az M4 Sport kínálata. Persze szerencsére számos egyéb online sportfogadás oldalon is nyomon követhetjük majd a Vb mérkőzéseit , nem ritkán HD live Világbajnokság streamingen keresztül. Az ilyen oldalakon érdemes játszani, hiszen ha esetleg nem lennénk tv közelben, a Vb legjobb meccseiről így sem fogunk szükségszerűen lemaradni!


2022 Vb csoportok közvetítése élőben az M4 Sporton

2022 Vb csoportok kozvetitese eloben az M4 Sporton

Az ország legnépszerűbb sportcsaotrnája természetesen a Világbajnokság minden fontos mérkőzését közvetíteni fogja. Az M4 Sportot érdemes néznie annak, aki a legizgalmasabb mérkőzéseket követni szeretné a kezdetektől, azaz már a csoport mérkőzésektől fogva. Az M4 Sporton már a nyitó mérkőzéstől nyomon követhetjük majd kedvenc csapatinkat, így pedig főleg képben lehetünk azzal, melyik csapat milyen formában is vágott neki a tornának.

Fontos ez, hogyha fogadni tervezünk a bajnokság mérkőzéseire, hiszen minél többet tudunk a részt vevő csapatok erejéről, annál pontosabban tudjuk megtippelni a lehetséges teljesítményüket. Érdemes tehát bekapcsolva hagyni november végétől majd’ karácsonyig az M4 Sportot, hiszen folyamatosan jönnek majd a jobbnál jobb foci meccsek, melyek mindegyikét érdemes lesz követni. Főleg, ha pénzt is szeretnénk csinálni.


A legjobb csapatok meccsei a 2022-es Vb-n

Természetesen nem kell aggódni, biztosan nem fogsz lemaradni kedvenceid meccseiről az idei torna folyamán – már ha Te is a rendszeres olvasónk vagy. Őket ugyanis folyamatosan emlékeztetni fogjuk a Világbajnokság legfontosabb eseményeivel és legjobb összecsapásaival kapcsolatosan.

Ezen cikkünkben is szeretnénk bemutatni néhány csapatot, illetve azok meccseit. Ha ezeket az eszedbe vésed és nem feleded, akkor biztosan követheted majd az ő mérkőzéseiket a torna során. Nézzük meg, kik ellen lép pályára Brazília, Franciaország és Németország Katarban a Világbajnokságon.

Hol lehet nézni Brazília világbajnoki mérkőzéseit a tv-ben?

BrazilJó eséllyel az M4 Sport fogja közvetíteni Brazília összes mérőkzését a csoportkörben. Az első találkozójukra november 24-én fog sor kerülni, itteni idő szerint este 8 órakor. Lusailban fognak pályára lépni, méghozzá Szerbia ellen. A második brazil meccsre novermber 28-án, magyar idő szerint délután 5-től kerül sor.

Ekkor Svájc lesz az ellenfél, a találkozónak pedig a Doha városi 974-es Stadion fog otthont adni. A csoportkört pedig a Kamerun elleni derbivel zárja majd Brazília válogatottja december 2-án, este 8 órától. A helyszín ismét csak a Lusail-i Ikonikus Stadion, amely a döntőnek is otthont fog majd adni.

A “G” csoport győztese (aki feltételezhetően Brazília lesz) december 5-én, este 8 órától játssza majd a nyolcaddöntőjét a “H” csoport második helyezettje ellenében. Ez jó eséllyel Ghána vagy Uruguay lehet, amennyiben Portugália meg tudja nyerni a csoportot, de akár még egy brazil – portugál szuperrangadó is létrejöhet. A helyszín a Doha-i 974-es Stadion.

Melyik csatorna fogja közvetíteni Franciaország Vb meccseit?

FranceA francia csapat meccseit és érdemes lesz az M4 Sport kínálata között keresni. Ha ott nem, akkor pedig a legjobb online sportfogadás oldalak Világbajnokság streaming szolgáltatásait tudjuk még javasolni. Így biztosan láthatod majd kedvenc csapatod mérkőzéseit élőben, legálisan, ingyenesen, HD minőségben.

Franciaország Ausztrália ellen kezdi meg az idei Vb szereplést november 22-én, este 8-tól, Al Wakrah városában, az Al Janoub Stadionban. A második meccsüket Dánia ellen vívják majd november 26-án, délután 5 órától, Dohában (974-es Stadion). A csoportot végül Tunézia ellen fejezik be november 30-án, délután 4 órától kezdődően, az Al Rayyan városi Oktatási Központ Stadionban (Education City Stadium).

A “D” csoport győztese jó eséllyel Franciaország lesz. A legjobb 16 között a “C” csoport második helyezettjével fognak megvívni december 4-én, délután 4 órától, méghozzá a Doha-i Al Thumama Stadionban. Az ellenfél az előzetes jóslatok alapján az Argentína mögött második helyen záró Mexikó vagy Lengyelország lehet majd, de ez persze közel sincs még kőbe vésve.

Németország a Katari Világbajnokságon – Tv közvetítések és élő HD streamek legálisan

Hansi Flick csapatát is az M4 Sporton és a legális Vb streameken lehet majd nyomon követni. Első meccsüket Japán ellen fogják játszani Al Rayyan városában. A mérkőzésnek a Khalifa Nemzetközi Stadion ad majd otthont november 23-án, délután 2 órakor.

A második meccsük rögtön a csoportkör egyik legnagyobb rangadója lehet. November 27-én, este 8 órakor játszanak majd Al Khor városában, az Al Bayt Stadionban Spanyolország ellen. A tét valószínűleg a csoport győzelem lehet. Végül Costa Rica ellen zárják majd a csoportkört december 1-jén, este 8-tól, szintén az Al Khor-i Al Bayt Stadionban.

Az “E” csoport győztese az “F” csoport második helyezettjével játszik majd a nyolcaddöntőben december 5-én, délután négytől, a második helyezett pedig az “F” csoport győztesével száll meccsbe másnap, szintén délután négytől. Az ellenfél jó eséllyel Belgium vagy Horvátország lehet, attól függően, hogy Németország vagy Spanyolország nyeri-e a csoportot.


Világbajnokság streaming – Hol lehet nézni a Világbajnokságot a TV-ben a kieséses szakaszban?

FIFA world cup 2022 on TV Who will broadcast the World Cup

Mint mondtuk, hivatalos közlés még nincsen, de a legfontosabb mérkőzéseket minden bozonnyal az M4 Sporton fogjuk tudni nézni. Ez az a csatorna, ami minden magyar otthonban elérhető, így természetesen a Világbajnokság legfontosabb és legizgalmasabb mérkőzései is itt lesznek közvetítve élőben a tévében.

Persze megeshet, hogy nem fog minden egyes mérkőzést közvetíteni a közszolgálati sportcsatorna. Itt jöhetnek képbe a kereskedelmi sportadók, mint például a Sport TV (Sport 1, Sport 2), vagy a Spíler csoport (Spíler 1, Spíler 2). Előfordulhat, hogy ők is közvetítenek majd pár mérkőzést, de a többséget az M4 Sport fogja szállítani.

Ha pedig annyira 21. századi , modern felfogású sportfogadók lennétek, mint a szerkesztőségünk közül néhányan, hogy már tv-tek sincs otthon, akkor sem kell kétségbeesni. Senki sem maradhat az út szélén, és senki sem maradhat Vb közvetítés nélkül. Világbajnokság streaming ma már a legjobb online fogadóirodák kínálata között szerepelni fog.

Annyi a dolgod, hogy találj nálunk egy ilyen oldalt, ahol találsz ingyenes és legális Vb streaming szolgáltatást. Regisztrálj és tedd meg az első befizetésedet. Szerezd meg a bónuszodat, fogadj a Vb meccseire – és nézd is őket élőben, HD minőségben, ingyenesen és legálisan! A legjobb online sportfogadás oldalaknál ma már erre is van lehetőséged. Ne félj kiszhatnálni azt!

  • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
  • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
  • Fizetési módok széles választéka
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata