Törökország vs Grúzia fogadási tipp, előrejelzés és szorzók 2024.06.18.

Törökország és Grúzia kezdi meg a küzdelmeket az Európa-bajnokság 2024 F csoportjában ezen a nyáron. Már most úgy tűnik, hogy a Portugália mögötti második helyért folytatott harc lesz a fő téma, és mindkét csapat reméli, hogy erősen kezdi a tornát Dortmundban. Grúzia először szerepel a tornán, és Willy Sagnol csapatától nem várnak sokat. Azonban Törökország ingadozó formája miatt nehéz megjósolni a mérkőzés kimenetelét.
Team 1 Logo LLDWW
18.06.2024 Signal Iduna Park, Dortmund 18:00
Team 2 Logo WDLWD
Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1.73 Látogatás bet365

sadsadsadFogadni szeretnél az Európa-bajnokság 2024 F csoportos mérkőzésére Törökország és Grúzia között? Olvass tovább, hogy többet megtudj a két csapatról. Összehasonlítottuk a vezető fogadóirodák szorzóit és bemutatjuk szakértői tippünket az összecsapásra. Vajon Törökország győz a Signal Iduna Parkban? Vagy Grúzia debütálása lesz a lenyűgözőbb?

Törökország vs Grúzia: Kezdeti helyzet

Törökország csalódást okozott szurkolóinak az Európa-bajnokság 2016 és 2020 során, mindössze egy mérkőzést nyerve a két tornán. Az olasz Vincenzo Montella irányításával a „félhold-csillagok” jobb szereplést remélnek Németországban. Egy nyitómérkőzés Grúzia ellen némileg ismeretlen. Ellenfeleik még soha nem szerepeltek nagy torna döntőjében. Ez a dortmundi találkozó izgalmas lesz.

Törökország statisztikák és forma

Törökország jól teljesített a D csoport selejtezőiben, ahol az első helyen végzett. 8 mérkőzésből 5 győzelem után Horvátország és Wales előtt zártak. Azonban nemrég 6-1-re kikaptak Ausztriától, ami aggodalomra adott okot Montella és a török szurkolók számára. A csapatkapitány Hakan Çalhanoğlu az Interrel nyerte meg a Serie A címet, és formában érkezik a tornára.

A 19 éves Arda Guler az utóbbi hetekben lenyűgözte a Real Madrid színeiben, és egy név, akire érdemes odafigyelni az Európa-bajnokság 2024-en. Törökország legjobb szereplése az Európa-bajnokságon 2008-ban volt. Az elődöntőig jutottak Ausztriában és Svájcban, végül Németország ellen estek ki.

Jelenlegi teljesítmény: 50% 1.75 győzelem Látogatás 20Bet

Grúzia statisztikák és forma

Grúzia büntetőkkel győzte le Görögországot, hogy biztosítsa helyét az Európa-bajnokság 2024-en. Ez annak ellenére, hogy a csapat a negyedik helyen végzett a selejtezőcsoportjában. Sagnol csapata a UEFA Nemzetek Ligájában elért eredményeinek köszönhetően jutott tovább a rájátszásba, ahol megnyerte a C csoportot. Egy 2-0-s győzelem Luxemburg ellen juttatta őket a rájátszás döntőjébe Görögország ellen.

A Napoli szélsője, Khvicha Kvaratskhelia Grúzia sztárja. Átlagosan minden második mérkőzésen gólt szerez nemzetközi szinten. A Valencia fiatal kapusa, Giorgi Mamardashvili több európai klub érdeklődését is felkeltette. A 23 éves játékos valószínűleg elfoglalt lesz Törökország ellen.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 4.60 győzelem Látogatás bet365

Törökország vs Grúzia: Szemtől szemben

Nincs sok friss történelmi adat Törökország és Grúzia között. A két nemzet legutóbb 2012-ben találkozott, amikor Törökország 3-1-re nyert egy barátságos mérkőzésen. Grúzia mindössze egy győzelmet aratott Törökország ellen, ami 2007 februárjában történt. Nincs sok értelme figyelembe venni ezeket az eredményeket az Európa-bajnokság 2024 mérkőzése előtt.

Törökország vs Grúzia szorzók

Törökország 1.75-ös szorzóval favorit az F csoportos összecsapásra. Azok, akik Grúzia debütáló győzelmére fogadnak, 4.60-as szorzót élvezhetnek a William Hillnél. A 3.60-as döntetlen is jó értéket képvisel.

Fogadási tipp és előrejelzés: Törökország vs Grúzia (2024.06.18.)

Sem Törökország, sem Grúzia nem kimagasló támadó csapat. Ezt az F csoportos mérkőzést szoros összecsapásnak látjuk. A vereség mindkét nemzet számára rossz hír lenne. Ezért azt javasoljuk, hogy fogadj 2,5 gól alatti eredményre. Az 1.73-as szorzó a Bet365-nél versenyképes. Mindkét csapat erős támogatást élvez Dortmundban, és az atmoszféra ígéretes lesz.

Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1.73 Látogatás bet365