Szerbia vs Anglia fogadási tipp, előrejelzés és szorzók 2024.06.16.

Anglia megkezdi az Európa-bajnokság 2024 kampányát Szerbia ellen Gelsenkirchenben június 16-án. A Háromoroszlánok az utolsó alkalommal a döntőben kaptak ki, és ők a favoritok, hogy Németországban is a csúcsra érjenek. Szerbia reméli, hogy meglepetést okoz ezen a C csoportos összecsapáson, amely az FC Schalke 04 otthonában kerül megrendezésre.
Team 1 Logo WLDWW
16.06.2024 Arena AufSchalke, Gelsenkirchen 21:00
Team 2 Logo DLDWW
Legjobb tipp: Legtöbb gól a második félidőben 2.05 Látogatás 22Bet

A C csoportos Európa-bajnokság 2024 mérkőzése Szerbia és Anglia között olyan összecsapás, amelyet mindkét ország szurkolói nagyon várnak. Gareth Southgate edző rendelkezésére álló opciók miatt Anglia a favorit a három pont megszerzésére. Azonban Dragan Stojković mindent megtesz majd, hogy meglepje a fogadóirodákat. A kezdés előtt közelebbről megvizsgáljuk a két csapatot és a fogadási szorzóikat.

Szerbia vs Anglia: Kezdeti helyzet

Az Európa-bajnokság 2024 C csoportjában, amelyben Dánia és Szlovénia is szerepel, Szerbia és Anglia találkozik Gelsenkirchenben a torna harmadik napján. A Háromoroszlánok a fogadóirodák favoritjai a győzelemre. Azonban Szerbia nem könnyű ellenfél, és képes meglepetést okozni. Ezen az oldalon megbeszéljük a két csapatot, beleértve a döntőbe való kvalifikációjukat is. Emellett szakértői fogadási tippjeinket és előrejelzéseinket is megosztjuk a mérkőzésre vonatkozóan.

Szerbia statisztikák és forma

Szerbia 14 pontot szerzett az Európa-bajnokság 2024 selejtezőcsoportjában. Ez elég volt ahhoz, hogy második helyen végezzen Magyarország mögött. Ez a minimum volt, amit elvártak, miután Montenegró, Litvánia és Bulgária ellen sorsolták őket.

A legutóbbi nemzetközi időszakban Szerbia 4-0-ra kikapott Oroszországtól. Dragan Stojković csapata ezt követően 1-0-ra legyőzte Ciprust néhány nappal később. A Chelsea kapusa, Đorđe Petrović, a Juventus szélsője, Filip Kostić és a volt Fulham csatára, Aleksandar Mitrović olyan játékosok, akiket Angliának szemmel kell tartania.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 7.00 győzelem Látogatás 20Bet

Anglia statisztikák és forma

Anglia könnyedén átvészelte a selejtező kampányt, veretlenül nyerte meg a C csoportot. Harry Kane és társai mindössze négy pontot veszítettek, 22 gólt szereztek és 4-et kaptak. A Háromoroszlánok kétszer is legyőzték Olaszországot, és 7-0-ra kiütötték Észak-Macedóniát a kampány során.

Az utóbbi időben azonban nem ment olyan jól. A Háromoroszlánok vereséget szenvedtek Brazíliától a Wembley Stadionban, és egy utolsó perces egyenlítő gólra volt szükségük Belgium ellen. Azonban Phil Foden, Cole Palmer, Jude Bellingham és sok más játékos remek formában érkezik a tornára.

Harry Kane az egyik favorit a gólkirályi cím elnyerésére ezen a nyáron. A Bayern München csatára Szerbia ellen szeretné megnyitni gól számláját. Az ő csatája a szerb védővel, Nikola Milenkovićval kulcsfontosságú lesz.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 1.36 győzelem Látogatás bet365

Szerbia vs Anglia: Szemtől szemben

Anglia 2003-ban 2-1-re legyőzte Szerbia és Montenegrót. Ez egy barátságos mérkőzés volt. Azóta azonban nem találkoztak. Ezért nem lehet következtetést levonni a szemtől szembeni rekordjukból.

Szerbia vs Anglia szorzók

Szerbia 7.00-es szorzóval lepheti meg Angliát ezen a C csoportos mérkőzésen. Azonban az ésszerűbb fogadások Anglia győzelmére vonatkoznak. A legjobb szorzó 1.36, amit érdemes kihasználni Anglia jelenlegi formája ellenére. A döntetlenre 4.50-es szorzóval lehet fogadni.

Fogadási tipp és előrejelzés: Szerbia vs Anglia (2024.06.16.)

A nagy tornák nyitó 45 percei gyakran óvatosak. Ezért azt javasoljuk, hogy fogadj arra, hogy a mérkőzés második félidejében lesz a legtöbb gól Szerbia és Anglia között. Ez a piac 2.05-ös szorzóval érhető el a William Hillnél. A mérkőzés helyi idő szerint 21:00-kor kezdődik Németországban.

Legjobb tipp: Legtöbb gól a második félidőben 2.05 Látogatás 22Bet