Spanyolország vs Horvátország fogadási tipp, előrejelzés és szorzók 2024.06.15.

Spanyolország és Horvátország találkozik a B csoportban az Európa-bajnokság 2024 egyik kiemelkedő mérkőzésén az első héten. Luis de la Fuente irányítása alatt a spanyol csapat fiatalos megjelenést kapott. Ellenfelük, Horvátország, a veterán középpályás, Luka Modric utolsó nagy tornájára készül. Ezen az oldalon megosztjuk szakértői fogadási tippjeinket, és megnézzük a csapathíreket és az egymás elleni statisztikákat.
Team 1 Logo DLWWW
15.06.2024 Olympiastadion, Berlin 18:00
Team 2 Logo WDWWL
Legjobb tipp: Mindkét csapat gólt szerez - Igen 1.80 Látogatás bet365

Az Európa-bajnokság 2024 B csoportjának nyitómérkőzése Spanyolország és Horvátország között zajlik Berlinben. A háromszoros győztes Spanyolország az egyik favorit a torna megnyerésére. Azonban Horvátország tapasztalata miatt ez az egyik legjobban várt mérkőzés. A június 15-i Olympiastadionban történő kezdés előtt közelebbről megvizsgáljuk a két csapatot és a fogadási szorzókat.

Spanyolország vs Horvátország: Kezdeti helyzet

A B csoportban sorsolt Spanyolország és Horvátország nem garantált, hogy eljut a nyolcaddöntőbe ezen a nyáron. A duónak Olaszországgal és Albániával is játszania kell. Ez azt jelenti, hogy erős kezdés szükséges. Spanyolország és Horvátország az elmúlt években többször találkozott, és kevés különbség volt köztük a pályán. Spanyolország 2008-ban és 2012-ben nyerte meg az Európa-bajnokságot. Azóta azonban nem jutottak el a döntőig. A 2018-as világbajnokság második helyezettje, Horvátország soha nem jutott túl az Európa-bajnokság negyeddöntőjén.

Spanyolország statisztikák és forma

Spanyolország könnyedén kvalifikálta magát az Európa-bajnokság 2024-re. Csak egy vereséget szenvedtek el az A csoportban, amely Skócia ellen volt a Hampden Parkban. 25 gólt szereztek, és nyolc mérkőzésből hetet megnyertek. Az Európa-bajnokság 2024 előtt Spanyolország 3-3-as döntetlent játszott Brazíliával.

Azonban Kolumbia 1-0-ra legyőzte őket. Az ilyen eredmények a csapat jelenlegi ingadozó formáját mutatják. A házigazda Németországgal együtt Spanyolország tartja a rekordot a legtöbb Európa-bajnoki címmel.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 1.70 győzelem Látogatás 20Bet

Horvátország statisztikák és forma

Bár csak 13 gólt szereztek a kampány során, Horvátország kvalifikálta magát a döntőbe, miután második helyen végzett a D csoportban. Azóta büntetőkkel legyőzték Tunéziát egy 0-0-s döntetlent követően egy barátságos mérkőzésen. Ezt követte egy 4-2-es győzelem Egyiptom ellen. Horvátország a 2018-as világbajnokság döntőjébe jutott, majd négy évvel később harmadik helyen végzett.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 5.00 győzelem Látogatás Betwinner

Spanyolország vs Horvátország: Szemtől szemben

Spanyolország és Horvátország legutóbb az UEFA Nemzetek Ligája döntőjében találkozott. 2023 júliusában Spanyolország 5-4-re nyert büntetőkkel egy gól nélküli döntetlent követően. Korábban Spanyolország 5-3-ra legyőzte Horvátországot az Európa-bajnokság 2020 nyolcaddöntőjében. Az eredmény hosszabbítás után született, mivel 90 perc után 3-3 volt az állás. Horvátország legutóbbi győzelme Spanyolország ellen a Nemzetek Ligájában volt 2018-ban. A két nemzet között csak egy döntetlen született, egy barátságos mérkőzésen 2000-ben.

Spanyolország vs Horvátország szorzók

A torna történelme alapján Spanyolország a favorit, hogy megszerezze mindhárom pontot az Európa-bajnokság 2024 nyitómérkőzésén. Rájuk 1.70-es szorzóval lehet fogadni. Azok, akik meglepetést várnak Horvátországtól, 5.00-es szorzóval fogadhatnak. Egy döntetlen nem lenne meglepő, tekintve, hogy mindkét csapat nem akar veszíteni. Ez a piac 3.70-es szorzón áll.

Fogadási tipp és előrejelzés: Spanyolország vs Horvátország (2024.06.15.)

Ez egy nehezen megjósolható mérkőzés, mivel mindkét csapat kiváló minőségű. Spanyolország új megjelenésű csapata időt igényelhet a legjobb formájuk megtalálásához. Horvátországban Luka Modric és Marcelo Brozovic sem fiatal már. Azt javasoljuk, hogy fogadj arra, hogy mindkét csapat gólt szerez. A „Igen” opció 1.80-as szorzóval érhető el a 10Bet-nél. Véleményünk szerint ez jó értéket képvisel.

Legjobb tipp: Mindkét csapat gólt szerez - Igen 1.80 Látogatás bet365