Románia vs Ukrajna fogadási tipp, előrejelzés és szorzók 2024.06.17.

Románia az Ukrajna ellen lép pályára az Európa-bajnokság 2024 E csoportjának összecsapásán. A mérkőzés helyszíne a müncheni Allianz Arena, amely két olyan nemzetet hoz össze, akik még soha nem jutottak túl az Európa-bajnokság negyeddöntőjén. A kezdés előtt megnézzük a csapat híreit, a korábbi találkozókat és a fogadási esélyeket.
Team 1 Logo LDWWW
17.06.2024 Allianz Arena, München 21:00
Team 2 Logo LWWDW
Legjobb tipp: Mindkét csapat gólt szerez - Igen 2.00 Látogatás 22Bet

Románia és Ukrajna összecsap az Európa-bajnokság 2024 E csoportjában ezen a nyáron. Az E csoport mérkőzését a németországi Bayern München otthonában rendezik meg. Sokan úgy látják, hogy ez egy két egyenrangú csapat mérkőzése. Ki fog nyerni? Hány gól fog születni? Beszéljük meg a mérkőzést részletesebben.

Románia vs Ukrajna: Kezdeti helyzet

Miután az Euro 2020-on nem nyert mérkőzést, Románia reméli, hogy javít ezen a rekordján Németországban. Edward Iordănescu szövetségi kapitány taktikai csatát vív Serhiy Rebrovval a kezdés előtt. Belgium és Szlovákia mellett mindkét nemzet csendesen bízik abban, hogy elérik az Európa-bajnokság 2024 kieséses szakaszát.

Románia statisztikák és forma

Románia veretlen rekordjának köszönhetően kvalifikálta magát az Európa-bajnokság 2024-re az I csoportból. A „Trikolórok” hat győzelemmel és négy döntetlennel az élen végeztek. Sikerük a szilárd védelemre épült. Románia mindössze 5 gólt kapott a kampány során. Azóta formájuk hullámzó volt. Az Észak-Írország elleni 1-1-es döntetlent egy 3-2-es vereség követte Kolumbia ellen Madridban.

A román válogatott számos tagja Olaszországban játszik. A Bari csatára, George Puscas valószínűleg vezeti majd a támadást Ukrajna ellen. Radu Dragusin a védelem nagy neve, a 22 éves játékos januárban csatlakozott a Tottenham Hotspurhoz. Azonban a támadó fenyegetések hiánya lehet a vesztük az Európa-bajnokság 2024-en.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 3.20 győzelem Látogatás 20Bet

Ukrajna statisztikák és forma

Ukrajna a Playoff Path A-n keresztül jutott be a döntőbe. Miután Anglia és Olaszország mögött végzett a selejtező csoportjában, Ukrajna legyőzte Bosznia-Hercegovinát és Izlandot. A Chelsea játékosa, Mykhailo Mudryk szerezte a döntő gólt. A Németország és Lengyelország elleni felkészülési mérkőzések jobb képet adnak majd a szurkolóknak Ukrajna állapotáról.

Figyeljük Heorhiy Sudakovot, aki biztosan egy nagy európai klubhoz kerül a torna után. A Girona csatára, Artem Dovbyk ebben a szezonban több mint 20 gólt szerzett a La Ligában, és reméli, hogy helyet kap a kezdőcsapatban. A csapatban szerepel még a Real Madrid kapusa, Andriy Lunin, aki ebben a szezonban a spanyol óriások sztárja volt.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 2.00 győzelem Látogatás bet365

Románia vs Ukrajna: Szemtől szemben

Ukrajna megnyerte az utolsó három mérkőzését Románia ellen, de az utolsó találkozó 2016-ban volt. Ezért nem érdemes sokat levonni a szemtől szembeni rekordból. Azonban a korábbi mérkőzéseken sok gól született. Három mérkőzésen 16 gól azt jelzi, hogy ez ismét egy gólgazdag összecsapás lehet. Románia is három egymást követő mérkőzést nyert Ukrajna ellen 2001 és 2003 között.

Románia vs Ukrajna szorzók

Nincs sok különbség Románia és Ukrajna fogadási esélyei között. Ukrajna a favorit 2.00-es szorzóval. Azonban egy román győzelemre 3.20-as szorzóval lehet fogadni. Mindkét nemzet óvatos lesz, hogy ne veszítse el nyitómérkőzését az Európa-bajnokság 2024-en. Ezért a 3.25-es döntetlen szorzó érdemes megfontolni.

Fogadási tipp és előrejelzés: Románia vs Ukrajna (2024.06.17.)

A korábbi mérkőzések Románia és Ukrajna között gólgazdagok voltak. A fogadási tippünk az, hogy mindkét csapat gólt szerez ebben az E csoportos mérkőzésben. A legjobb szorzó 2.00 a William Hillnél.

Legjobb tipp: Mindkét csapat gólt szerez - Igen 2.00 Látogatás 22Bet