Portugália vs Csehország fogadási tipp, előrejelzés és szorzók 2024.06.18.

Az Euro 2016 győztese, Franciaország Németországban Csehország ellen kezdi meg kampányát Lipcsében. Az, hogy Cristiano Ronaldo utolsó nagy nemzetközi tornája lehet, sokakat arra késztet, hogy Roberto Martinez csapata a későbbi szakaszokig jusson. Azonban egy nyitómérkőzés Csehország ellen nem magától értetődő. Nézzük meg előre ezt az Euro 2024 F csoportos összecsapást.
Team 1 Logo LWWWW
18.06.2024 Red Bull Arena, Lipcse 21:00
Team 2 Logo LWDWW
Legjobb tipp: Portugália győz és nem kap gólt 2.50 Látogatás 22Bet

Az Euro 2024 csoportmérkőzéseinek nyitókörének utolsó mérkőzése Portugália és Csehország összecsapása lesz. Az RB Leipzig otthonában megrendezett mérkőzésen Európa néhány legjobb tehetsége lép pályára. Mivel a többségük Portugáliából érkezik, a fogadóirodák őket tartják esélyesnek a három pont megszerzésére. Vajon Csehország képes lesz meglepetést okozni, vagy sima győzelem lesz Portugália számára?

Portugália vs Csehország: Kezdeti helyzet

Portugália az Euro 2024 egyik favoritja. Ronaldo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes és sok más sztár miatt egyértelmű, miért. Miután az Euro 2020 nyolcaddöntőjében kiestek, bizonyítaniuk kell. Azonban Csehország négy évvel ezelőtt meglepetést okozott. A negyeddöntőbe jutottak, Ivan Hasek csapata ismét erős szereplésben reménykedik Németországban.

Portugália statisztikák és forma

Portugália 10 mérkőzésből 10 győzelemmel kvalifikálta magát az Euro 2024-re. 36 gólt szereztek és csak kettőt kaptak a kampány során. Ebben benne volt egy 9-0-s győzelem Luxemburg ellen. Cristiano Ronaldo 10 gólt szerzett, míg Bruno Fernandes hatszor talált be. Azonban Ronaldo és társai nemrég 2-0-ra kikaptak Szlovéniától egy barátságos mérkőzésen. Ez nagy sokk volt, és sok szurkoló megkérdőjelezte Portugália esélyeit ezen a nyáron.

Portugália híresen legyőzte Franciaországot az Euro 2016 döntőjében. 2004-ben hazai pályán második helyezést értek el, és két másik alkalommal elődöntőbe jutottak. Martinez edzőnek olyan csapata van, amely bármelyik nemzettel versenyezhet Németországban.

Jelenlegi teljesítmény: 80% 1.57 győzelem Látogatás 20Bet

Csehország statisztikák és forma

Csehország a második helyen végzett az E csoport selejtezőiben. Azonos pontszámmal zártak Albániával, Hasek csapata 8 mérkőzésből 4-et nyert meg. A gólszerzés problémát jelentett a csehek számára. Csak 12 gólt szereztek a kampány során.

A hangsúly nagy része Patrik Schickre hárul, aki kiemelkedő játékosuk volt az Euro 2020-on. A márciusi nemzetközi időszakban a csapat legyőzte Norvégiát és Örményországot. Mindkét mérkőzés 2-1-es eredménnyel zárult. Az Euro 2024 felkészülési mérkőzések Málta és Észak-Macedónia ellen nem sokat mondanak a képességeikről.

Jelenlegi teljesítmény: 70% 6.00 győzelem Látogatás bet365

Portugália vs Csehország: Szemtől szemben

Az öt találkozásukból Portugália négyszer nyert Csehország ellen. A legutóbbi 2022 szeptemberében volt. Egy UEFA Nemzetek Ligája mérkőzésen a Manchester United játékosa, Diogo Dalot kétszer talált be a 4-0-s győzelem során. Portugália hazai pályán is 2-0-ra nyerte a visszavágót. Csehország egyetlen győzelme Portugália ellen az Euro 96-on volt. Karel Poborsky híres gólja révén Csehország az elődöntőbe jutott Portugália kárára.

Portugália vs Csehország szorzók

Portugália joggal tekinthető a favoritnak az F csoport mérkőzésére. A győzelmükre 1.57-es szorzóval lehet fogadni. Csehország szorzója 6.00, ami azt mutatja, mekkora sokk lenne, ha nyernének. A döntetlen a legjobb szorzóval 4.00 érhető el.

Fogadási tipp és előrejelzés: Portugália vs Csehország (2024.06.18.)

Ha Portugália meg tudja ismételni a selejtezőbeli formáját a döntőben, hosszú 90 perc vár Csehországra. Nehéz elképzelni, hogy az esélytelenek túl nagy fenyegetést jelentenének Portugália kapujára. Ezért azt javasoljuk, hogy fogadj arra, hogy Portugália győz és nem kap gólt. Ez a piac 2.50-es szorzóval érhető el a Bet365-nél.

Legjobb tipp: Portugália győz és nem kap gólt 2.50 Látogatás 22Bet