Wales - Svájc | Foci EB 2021 fogadási tippek és oddsok

Írtunk már nektek az Európa-bajnokság nyitó mérkőzéséről. Ezen cikkünkben a második játéknap első találkozóját vesszük górcső alá. Olvass tovább, hogyha tervezel fogadni a Wales - Svájc találkozóra. Ne aggódj, megmutatjuk a legjobb fogadási kínálatokat. A helyedben már most regisztrálnánk a Zodiacbet oldalán, ahol biztosan fogsz tudni pénzt nyerni a Wales - Svájc meccsen!
Team 1 Logo
20210612 Olimpiai Stadion, Baku 15:00
Team 2 Logo
Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1,54 Látogatás

A csoport: Wales — Svájc

Az Európa-bajnokság második mérkőzését Wales fogja vívni a svájci nemzeti együttes ellen. A mérkőzésnek Baku városa ad otthont, mégpedig az Olimpiai Stadion. A találkozóra június 12-én kerül sor, magyar idő szerint délután 3 órakor. Természetesen az M4 Sport, ahogy a torna össze mérkőzését, úgy ezt is közvetíteni fogja. Szerinted melyik csapat gyűjti be a három pontot? Ha fogadni szeretnél, már mutatjuk is az esélyeket, de előbb elemezzük a csapatokat!

Statisztika és elemzés — Mire számítsunk Wales csapatától?

A Walesi bárdok óriásit küzdöttek a 2016-os Európa-bajnokságon. Nem kis meglepetésre meneteltek Észak-Írország, és Belgium testén keresztül egészen az elődöntőig. Ott a későbbi tornagyőztes portugálok parancsoltak megálljt Balenek, és társainak. Azóta sem nagyon van miért szégyenkezniük a briteknek, hiszen az elmúlt hét meccsükből 5-öt megnyertek. Belgium a Világbajnoki selejtezőkön visszavágott az EB-s blamáért, ezúttal győzni tudtak.

A walesiek viszont legyőzték Csehországot, barátságos meccsen Mexikót, a Nemzetek Ligájában pedig többek között a finneket, és az íreket is. Ráadásul Gareth Bale is újra szárnyal a Tottenhamben, nemrég rúgott mesterhármast a Sheffield United ellen. Hogyha még ő is formába lendül az EB-re, akkor megint számíthatunk a csapatra, ahogy fekete lóként sokáig menetel.

Forma és teljesítmény analízis — Mire képes Svájc?

A svájci focicsapat is képes meglepetést okozni néha-néha.  Főleg, hogy az utóbbi négy meccsüket kivétel nélkül megnyerték – igaz, mind papírforma eredmény volt. Ellenfeleik ugyanis rendre Ukrajna, Bulgária, Litvánia és Finnország volt. A Nemzetek Ligájában bravúros döntetlent értek el előbb Németország, majd Spanyolország ellen is, pedig mindkét mérkőzésen az esélytelenek abszolút nyugalmával léphettek pályára.

Gareth Bale szintű extra klasszis nem található ugyan a svájci keretben, viszont rengeteg top szinten játszó játékosuk van. Ilyen például a Liverpoolból Xherdan Shaqiri, vagy az Arsenalból a csapatkapitány, Granit Xhaka. Hogy ők milyen formában érkeznek az EB-re, az nagyban befolyásolhatja az egész csapat teljesítményét, hiszen mégis csak ők a két legnagyobb vezér.

Wales — Svájc — Egymás elleni statisztikák

Wales és Svájc csapata a történelem folyamán eddig mindösszesen négy alkalommal találkozott egymással, idén nyáron lesz az ötödik egymás elleni meccsük. Az eddigi négy találkozóból Svájc háromszor is győzni tudott. Igaz, ebből kettő még az előző században történt. A legutóbbi mérkőzést viszont Wales nyerte, bár már annak is tíz éve.

Azóta hatalmas változáson ment keresztül mind a svájci, mind pedig a walesi futball-iskola. Hamarosan megtudhatjuk, melyik tart jelen pillanatban előrébb. Ha pedig regisztrálunk a Zodiacbet online sportfogadás oldalán, akkor már ma fogadhatunk a mérkőzésre!

Wales — Svájc szorzók és fogadási ajánlatok

A fentiekből kiolvasható, hogy egy teljesen háromesélyes mérkőzésre lehet leginkább számítani. Nincs egyértelmű favorit, és ez a szorzókon is látszik. Kicsit olyan, mintha a két csapat között még a fogadóirodák sem tudnának dönteni, habár Svájc esélyeit kicsivel jobbnak tartják. Rájuk 2.10-szeres szorzó jár, míg Wales sikere esetén a téted 3.60-szorosát nyerhetnéd meg.

Wales — Svájc | Foci EB 2021 fogadási tippek és oddsok

Érdemes megnézni a Zodiacbet egyéb ajánlatait is, ugyanis nem csak az 1X2 piacon lehet fogadni a mérkőzésre. Számos egyéb alkalmunk nyílik pénzt nyerni az Európa-bajnokság alatt. Ezzel pedig két legyet üthetünk egy csapásra, amiről nem érdemes lemaradni. A mi legjobb ajánlatunk az, ha kevés gólos mérkőzésre számítunk. 2,5 gól alatt, három gól nem lesz ezen a meccsen!

Legjobb tipp: 2,5 gól alatt 1,54 Látogatás

Vélemény, hozzászólás?