Svédország — Szlovákia | Foci EB 2021 fogadási tippek és oddsok

Team 1 Logo DWWWW
18.06.2021 Gazprom Aréna, Szentpétervár 15:00
Team 2 Logo WDDWD
Legjobb tipp: A mérkőzés döntetlennel zárul 3.40 Látogatás 22BET

Bevezetés

A Svédország – Szlovákia mérkőzésen igazán felmérhetjük, hogy milyen erőt képvisel a két csapat. Első meccsükön ugyanis mindketten szenzációsan teljesítettek, így kiváló helyzetből várhatják ezt a találkozót. Nekünk van is egy sejtésünk a kimenetellel kapcsolatban, de ezt még nem lőjük le a legelejéni. Olvass tovább ha érdekelnek a legjobb oddsok, és a Sportfogadas.net tippjei!

A mérkőzés adatai:

  • Svédország — Szlovákia
  • Európa-bajnokság, E csoport, 2. Forduló
  • 06. 18.
  • Kezdés: 15:00
  • Helyszín: Gazprom Aréna, Szentpétervár

UEFA EURO 2020, E Csoport: Svédország — Szlovákia

Oroszországban, méghozzá a szentpétervári Gazprom Arénában fog egymással találkozni a két csapat. Mindketten elégedettek lehetnek az eddigi teljesítményükkel, hiszen mindketten az esélytelenebb félként játszottak az első meccsükön, de egyikük sem vallott szégyent, sőt! Na de lássuk, mit is kínálnak a fogadóirodák.

Forma és teljesítmény — A svéd csapat eddig

Svédország hatalmas reményekkel futott neki az idei tornának, pedig legnagyobb sztárjukat is nélkülözik. Bizony, Zlatan nem utazott a kerettel, ám így is remek teljesítményt nyújtanak a svédek. Az első meccsükön Spanyolország ellen játszottak, és büszkén kijelenthetik, hogy a tisztes helytállás abszolút sikerült. Habár sok spanyol helyzet volt a mérkőzésen, mind kimaradt, viszont a tini sztár Alexander Isaak is rúgott egy kapufát. Gól azonban nem született a mérkőzésen, így a svédek raboltak egy pontot a spanyoloktól, ami nem kis fegyvertény.

Last Win Team Logo Legutóbbi győzelem Szlovákia ellen 2017. január 12-én, barátságos mérkőzésen 6-0

Statisztikák és tények — Szlovákia a meglepetés-csapat?

Szlovákia Lengyelország ellen játszott az első fordulóban. Az online sportfogadás oldalak többsége egyöntetűen állt ki Lewandowskiék mellett – ők voltak a találkozó egyértelmű esélyesei, mindez azonban nem hatotta meg északi szomszédainkat. Már a 18. percben előnybe kerültek egy öngólnak köszönhetően. Ezt követően pedig hiába egyenlített Linetty, Skriniar gólja megnyerte a mérkőzést Szlovákia együttesének.Az állás 2-1, és ezzel ők vezetik a csoportot jelen pillanatban! Kérdés persze, hogy mégis meddig?

Last Win Team Logo Legutóbbi döntetlen Svédország ellen 2018. október 16-án, barátságos mérkőzésen 1-1

Svédország — Szlovákia egymás elleni statisztikák, és eredmények

Ha Svédország nem is, Szlovákia mindenképp fiatal országnak számít, így természetes hogy nem találkoztak olyan sokszor egymással. Ez egészen pontosan 5 alkalmat jelent, most következik a hatodik. Ebből az utóbbi három barátságos meccs volt, az első két meccsük pedig VB selejtező 2000-ben és 2001-ben. Szlovákiában gól nélküli döntetlen született, Svédországban pedig 2-0 hazai siker. A három barátságos meccsből kettő döntetlennel zárult, egy pedig egy nagyon megalázó, 6-0 gála volt. Szlovákia még sosem győzte le Svédországot.

Svédország — Szlovákia fogadási piacok, és ajánlatok

Hogyha online sportfogadásra adod a fejed, fontos, hogy mindig a legjobb online fogadóirodát válaszd. Elemezd az oddsokat, nézd meg a lehetőségeidet, és azt válaszd ki, amelyik a legszimpatikusabb – és ahol a legjobbak az oddsok, hiszen hosszú távon úgyis ez lesz a legfontosabb. A Sportfogadas.net-en csak megbízható oldalakat mutatunk neked. Az alábbi táblázatban pedig külön a svéd – szlovák meccsre gyűjtöttünk neked össze pár érdekes fogadási piacot.

 

Svédország nyer – 1.856 Döntetlen – 3.30 Szlovákia nyer – 4.74
Svédország nyer vagy X – 1.22 Svédország vagy Szlovákia nyer – 1.37 Szlovákia nyer vagy X – 2.02
Mindkét csapat szerez gólt – 2.34 Egyik csapat sem szerez gólt – 7.00 Nem lő gólt mindkét csapat – 1.568
1,5 gól fölött – 1.45 2,5 gól fölött – 2.40 3,5 gól fölött – 4.60
Fog gól születni a 70. perc után – 1.88 Szerez mesterhármast bármely játékos – 17.00 Fog gólt lőni bármely cserejátékos – 2.80

Jóslatok — Mire érdemes fogadni?

Nézzük a tényeket. Svédország gól nélküli döntetlent játszott Spanyolországgal, amiből leszűrhetjük, hogy a csapat védekezése eléggé rendben van. Ezt a szlovákok ellen is kamatoztathatják majd. Szlovákia megnyerte az első meccsét, így remek helyzetből várhatja a találkozót. Extra nyomás azonban, hogy a szlovák nemzeti válogatott történelme folyamán sosem tudta megverni a svéd csapatot. Szerintünk ez most sem fog sikerülni, de a vereséget is elkerülhetik. Fogadjunk a döntetlenre!

Legjobb tipp: A mérkőzés döntetlennel zárul 3.40 Látogatás 22BET

Kiemelten ajánlott fogadási piacok

A mérkőzés döntetlennel zárul – 22BET – 3.30

A mérkőzés döntetlennel zárul – Campo Bet – 3.40

A mérkőzés döntetlennel zárul – Unibet – 3.40

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük