Spanyolország — Lengyelország | Foci EB 2021 fogadási tippek és oddsok

Team 1 Logo DWDWW
19.06.2021 Estadio de la Cartuja, Sevilla 21:00
Team 2 Logo LDDLW
Legjobb tipp: Gólok száma 2,5 alatt 2.10 Látogatás Unibet

Fogadási tippek: Spanyolország — Lengyelország

A spanyol válogatott a lengyel csapatot fogadja Sevillában a második fordulóban. A Vörös Fúria 2008 óta szeret magára abszolút favoritként tekinteni, de azért a spanyol válogatott dominanciája már a régmúlté. Ezzel szemben a lengyelekre lehet fekete lóként tekinteni — mégiscsak náluk játszik a világ egyik legjobb góllövője. Jó kis összecsapásra számíthatunk, és ez az oddsokból is látszik!

A mérkőzés adatai:

  • Spanyolország — Lengyelország
  • Európa-bajnokság, E csoport, 2. Forduló
  • 2021.06. 19.
  • Kezdés: 21:00
  • Helyszín: Estadio de la Cartuja, Sevilla

UEFA EURO 2021, E Csoport: Spanyolország — Lengyelország

Az E csoport második fordulójában az előzetes formák alapján a két legjobbnak vélt csapat fog összecsapni. Az első fordulóban azonban egyikük sem játszott favorithoz méltó módon, nem is lehetnek elégedettek az eddigi eredményeikkel. Mindkettőjüknek javítani kell majd, kérdés, elégedett lesz-e bármelyikük a mérkőzés végeztével. Mindenesetre mi szeretnénk bemutatni a két csapat formáját, teljesítményét – na és persze oddsait!

Forma és teljesítmény — A spanyol csapat eddigi eredményei

Spanyolország a kontinens másik végletével (éghajlatban legalábbis mindenképp!) csapott össze. Svédország ellen ők voltak a mérkőzés esélyesei, ám a teher túl nagy volt, és a szerencse sem állt mellettük. Kidolgozott néhány helyzetet a spanyol alakulat, de gólt nem lőttek. Egyetlen ponttal állnak jelen pillanatban a gól nélküli döntetlennek köszönhetően – így most a lengyelek ellen főleg győzelmi kényszerben lépnek pályára

Last Win Team Logo Legutóbbi győzelem Lengyelország ellen 2010. június 8-án, barátságos mérkőzésen 6:0

Statisztikák és tények — Lengyelország eddigi EB eredményei

Lengyelország még Spanyolországnál is rosszabb helyzetben kezdi a találkozót. Ők ugyanis egyetlen pontot sem tudtak megszerezni. Pedig az ő ellenfelük Szlovákia volt, ahol a legnagyobb extra klasszis a már 33 éves Marek Hamsik aki adott is egy gólpasszt mondjuk, a csapat másik nagy sztárjának – a középhátvéd Milan Skriniarnak. 2-1-re kikaptak a lengyelek, ráadásul Krychowiak még piros lapot is kapott második sárgája után. Ilyen helyzetből kellene tehát felállnia Lengyelországnak.

Last Win Team Logo Legjobb eredménye Spanyolország ellen 1 gólos vereség 1999. Augusztus 18-án, barátságos mérkőzésen 1:2

Spanyolország — Lengyelország egymás elleni statisztikák, és eredmények

Az örökmérleg nem túl rózsás lengyel szempontból. Ezidáig 5 alkalommal találkozott egymással Lengyelország és Spanyolország csapata. Ebbe beletartozik két EB selejtező még 1959-ből, továbbá három barátságos mérkőzés. Tétmérkőzést 1959 óta nem játszottak egymással a csapatok, hosszú sorozat fog megszakadni. Kérdés, hogy az egyetlen sorozat lesz-e, ami megszakad. Spanyolország ugyanis mind az 5 lengyelek elleni meccsét megnyerte. A legnagyobb arányban épp legutóbb, 6-0-ra.

Spanyolország — Lengyelország fogadási piacok, és ajánlatok

Nagyon fontos, hogy csak olyan oldalra regisztrálj, ahol biztosan tudod, hogy megbízhatsz az üzemeltetőkben. Hogyha egy online sportfogadás oldal szerencsejáték engedély és licensz nélkül operál, abban ne bízz meg. Nálunk csak olyan oldalakat találsz, amelyek érvényes licenszekkel rendelkeznek, és legálisan működnek Magyarország határain belül is. Ezen oldalak ajánlataiból gyűjtöttünk most össze nektek néhányat.

Spanyolország nyer – 1.42 Döntetlen – 5.00 Lengyelország nyer – 8.25
Spanyolország nyer vagy X – 1.09 Spanyolország vagy Lengyelország nyer – 1.19 Lengyelország nyer vagy X – 3.05
1,5 gól fölött – 1.25 2,5 gól fölött – 1.83 3,5 gól fölött – 3.10
Pontos eredmény: 2-0 – 6.25 Pontos eredmény: 2-2 – 20.00 Pontos eredmény: 0-1 – 16.00
Jan Bednarek sárga lapot kap – 4.00 Kamil Jozwiak piros lapot kap – 51.00 Jakub Moder sárga lapot kap – 5.00

EB 2021 Tippek: Spanyolország — Lengyelország

A lengyel csapatnak van egy Lewandowskija, aki a világ egyik legjobb befejező csatára. Mögötte azonban nincsenek olyan minőségű játékosok, akik ki tudnák őt szolgálni. A spanyolok ennek a tökéletes ellentétei: remek kiszolgálókkal van tele a padlás, de befejező egy sem akad köztük. Éppen ezért várunk kevés gólos mérkőzést — érdemes lehet arra fogadni, hogy maximum két gól születik a találkozón!

Legjobb tipp: Gólok száma 2,5 alatt 2.10 Látogatás Unibet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük