Portugália — Németország | Foci EB 2021 fogadási tippek és oddsok

Team 1 Logo WWDWD
19.06.2021 Allianz Aréna, München 18:00
Team 2 Logo LWDLW
Legjobb tipp: 2,5 gól fölött 2.09 Látogatás FezBet

Fogadási tippek: Portugália — Németország

Portugália fölényes győzelmet aratott, míg Németország vereséget szenvedett az első körben. Most ez a két csapat feszül egymásnak. Egyikük a forma fenntartásában, másikuk pedig annak megfordításában reménykedik. Az abszolút kérdés persze az, hogy mi, szurkolók és fogadók mire számíthatunk. Mi pedig összegyűjtöttük nektek a legjobb oddsokat a meccsre!

A mérkőzés adatai:

  • Portugália — Németország
  • Európa-bajnokság, F csoport, 2. Forduló
  • 2021.06. 19.
  • Kezdés: 18:00
  • Helyszín: Allianz Aréna, München

UEFA EURO 2021, F Csoport: Portugália — Németország

Az F csoport második körében sem fogunk unatkozni, dehát ahol ilyen csapatok vannak, ott az unalomnak nincs helye. Ezúttal Portugáliát fogadja az Allianz Arénában a Nationalelf. Löw csapata győzelmi kényszerbe került, hiszen elvesztették első meccsüket Franciaországgal. Egy újabb vereség végleg megpecsételni a németek sorsát. Vajon sikerül a javítás? Mutatjuk, mit várnak a fogadóirodák!

Forma és teljesítmény — A portugál csapat eddigi mutatói

Portugália a Puskás Arénában kezdte meg az idei tornát. Címvédőként jöttek a magyar csapat vendégségébe, és illedelmes vendég módjára nem is piszkálták a mieinket nagyjából 80 percig. A mérkőzés végére azonban elfelejtették sajnos az illedelmesség minden formáját, és egy kisebb lelki halált követően simán 0-3-ra mosták le a mieinket, amelyből Cristiano Ronaldo kettőt vállalt.

Last Win Team Logo Legutóbbi győzelem Németország ellen 2000. június 20-án, Európa-bajnokságon 3:0

Statisztikák és tények — Németország eddigi EB eredményei

Ezzel szemben Németország viszont hazai pályán játssza ezt a tornát is. Az Allianz Aréna ad otthont a német csapat csoportmeccseinek. Ők sem sokkal kisebb névvel kezdtek, mint a mieink: Németország értelemszerűen Franciaországgal játszott, ami az Európa-bajnokság legnagyobb rangadója volt eddig. Elviekben, ugyanis a francia csapat ma azért lényegesen nagyobb játékerővel bír, és ezt bizonyították is. Meg is verték a Nationalelfet 1-0-ra.

Last Win Team Logo Legutóbbi győzelem Portugália ellen 2014. június 16-án, Világbajnokságon 4:0

Portugália — Németország egymás elleni statisztikák, és eredmények

Tíz alkalommal találkoztak egymással a csapatok eddig a történelem folyamán. Nem mondhatni hogy a múlt a portugáloknak kedvezne, a tíz találkozóból ugyanis mindössze kettőt tudtak megnyerni a luzitánok. A németek ezzel szemben ötöt is, amelyből négyet zsinórban a négy legutóbbi mérkőzéseiken arattak. A 2014-es Világbajnokságon találkoztak utoljára, akkor 4-0-ra mosták le a portugálokat a torna győztesei. A mostani Eb-n azért más eredményre lehet számítani.

Portugália — Németország fogadási piacok, és ajánlatok

A formaelemzés mellett szeretnénk online sportfogadás oldalakat is elemezni. Az alábbi néhány sorban szeretnénk bemutatni néhány elérhető fogadási piacot, amelyekben leginkább hiszünk. Ezen oddsokat partneroldalaink kínálatai között találhatod. Mindig csak megbízható, licencsszel rendelkező, korrekt oldalra regisztrálj, és főleg csak ilyen oldalra tölts fel pénzt. Nálunk csak ilyen oldalakat találsz. Lássuk is a kínálatot!

Portugália nyer – 3.10 Döntetlen – 3.40 Németország nyer – 2.45
Portugália nyer vagy X – 1.60 Portugália vagy Németország nyer – 1.35 Németország nyer vagy X – 1.40
Mindkét csapat szerez gólt – 1.77 Nem születik gól – 10.00 Nem szerez gólt mindkét csapat – 2.02
1,5 gól fölött – 1.32 2,5 gól fölött – 2.02 3,5 gól fölött – 3.60
Cristiano Ronaldo gólt szerez – 2.65 Diego Jota gólt szerez – 4.10 Serge Gnabry gólt szerez – 3.55

EB 2021 Tippek: Portugália — Németország

Két kiváló csapat játszik egymással, olyan támadó klasszisokkal a pályán mint Cristiano Ronaldo, Serge Gnabry, Timo Werner, Bruno Fernandes, stb. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne egy sok gólos találkozó legyen ebből. Ezért mi arra tippelünk, hogy legalább három gól fog születni a mérkőzésen, azaz a gólok száma 2,5 felett lesz. Erre a legjobb szorzót a FezBet oldalán találod – 2.09!

Legjobb tipp: 2,5 gól fölött 2.09 Látogatás FezBet

Kiemelten ajánlott fogadási piacok

2,5 gól fölött – Unibet – 2.02

2,5 gól fölött – 22BET – 2.056

2,5 gól fölött – FezBet – 2.09

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük