Luxemburg - Portugália Tipp és odds-ok (23.03.26)

Előrejelzés és fogadási odds-ok a 2023 március 26-i Luxemburg - Portugália EB Selejtező meccsre. Portugália idegenben is győzedelmeskedni tud majd?
Team 1 Logo DDWDD
26.03.2023 Stade de Luxemburg (Luxemburg) 20:45
Team 2 Logo LWLWW
Legjobb tipp: Nem mindkét csapat szerez gólt 1,43 Látogatás bet365

Luxemburg – Portugália Fogadási Tipp (2023.03.26)

A vasárnapi napon játszik egymással a J csoportban két válogatott. Vajon a hazaiak tudnak meglepetést hozni a Portugálok ellen?

A hazaiak már nagyon sok éve próbálnak kijutni nem csak az EB-re, ahol már a tizenhatodik selejtezőjüket játsszák, hanem a Világbajnokságra is. Oda már 21-szer próbáltak bekerülni, de még egyszer sem sikerült. A csapat itt-ott tud meglepő meccseket játszani nagy csapatok ellen, de összességében sajnos a FIFA ranglista 92-ik helyén álló válogatott kevés eséllyel indul idén is. A másik oldalon viszont már más a történet. A válogatott 2016-ban megnyerte az EB-t egy gyönyörű Franciaország elleni győzelemmel. Ezt követően 2020-ban már gyengébbek voltak és a Belgák ejtették ki őket a nyolcaddöntőben. A VB-n szintén nagy eséllyel indultak és mindenki a döntőben akarta látni Ronaldo csapatát, de sajnos Marokkónak más tervei voltak és a negyeddöntőben kiejtették őket. A FIFA a kilencedik helyre sorolta őket ebben a hónapban, amivel itt is esélyesek lehetnek, de a selejtezőn kiderül, hogy milyen erős az idei keret.

A bukmékerek természetesen egy elsöprő vendég győzelemre tippelnek. A Portugálok egy 1,14-hez közeli szorzót kapnak majd, amihez képest a hazai 21-es odds óriási.

Luxemburg Csapat Hírek

A vendégeknek nem volt esélyük a 2020-as Eb-n játszani, mert a vb-selejtezőn nagyon kemény csoportba kerültek. De hiába kellett volna megelőzniük Portugáliát, Szerbiát és Írországot, ez nem így történt. Ez sajnos nem így történt, de Írország (1:0) és Azerbajdzsán (2:1 és 3:1) ellen három győzelmet is összeszedtek. Így a következő megállójuk ugyanúgy, mint ellenfelüknek, a Nemzetek Ligája C-liga volt, ahol nagyon erősnek tűntek. Törökország ellen azonban csak egy meccset tudtak nyerni (2:1), kétszer kikaptak Litvániától (2:0 és 1:0), valamint Feröer-szigetektől (1:0). Végül a második helyen végeztek, de csak 2 ponttal, ami azt jelentette, hogy nem jutottak ki a világbajnokságra. Ezt követően már csak két edzőmeccsük volt hátra. Magyarországgal 2:2-es döntetlent, Bulgáriával pedig 0:0-t játszottak.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 21,00 győzelem Látogatás 1Bet

Portugália Csapat Hírek

Ronaldo idén is visszatér a keretbe, és ez volt az elmúlt napok legnagyobb híre. A válogatott egésze továbbra is a világ egyik legjobbja. Az EB-n a harmadik helyen jutottak tovább egy nagyon nehéz csoportból, de a belgák 1-0-s győzelemmel tudták őket legyőzni, annak ellenére, hogy a piros csapatnak sokkal több lehetősége volt. A 24 kapura lövésből egy sem ment be. Nem volt könnyű a VB-re jutásuk, és a besorolást is meg kellett küzdeniük. Törökország, majd Észak-Macedónia azonban könnyedén kikapott 3-1-re és 2-0-ra. Ezeket követte a Nemzetek Ligája, ahol végül a második helyen végeztek, de egy 11:3-as gólkülönbséget halmoztak fel. A csoportban csak Svájc és Csehország ellen tudtak nyerni. A vb-re visszatérve abszolút favoritok voltak a H-csoportban, de nem tudtak minden meccset megnyerni. Ghána és Uruguay ellen 3:2-re és 2:0-ra nyertek, de az utolsó mérkőzésen kikaptak Dél-Koreától. Ennek ellenére bejutottak a 16 közé, ahol egy nagyon magabiztos meccsen verték meg Svájcot. Csúnya 6:1-es végeredmény született. Marokkó ellen viszont gyengék voltak, és nem volt sok esélyük nyerni mindenki nagy meglepetésére.

Jelenlegi teljesítmény: 60% 1,14 győzelem Látogatás Unibet

Luxemburg – Portugália Összecsapás: A felállás

Luxemburg lakossága kisebb, mint a legtöbb világbajnoki ellenfele, de erős csapata van, tapasztalt játékosokból áll. A csapat kapusa, Anthony Moris a belga bajnokság veteránja. A védők között van Maxime Chanot, Dirk Carlso, Mica Pinto és Laurent Jans, akik mind tapasztaltak a saját bajnokságukban. A középpályát Christopher Martins Pereira, Leandro Barreiro és Danel Sinani vezeti, akik mind tapasztalt játékosok. Mindössze 3 csatár került a keretbe, Gerson Rodrigues (Al-Wehda FC), Yvandro Borges Sanches (Mönchengladbach) és Alessio Curci (Mainz II) a legjelentősebb játékosok.

Rengeteg tehetséges játékos van idén a hazai és a vendégcsapatban is. Újra az FC Porto Diogo Costa lesz a kapuban, és sok védő van a 2023-as keretben, de a legkiemelkedőbbek Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, João Cancelo és Diogo Dalot a Manchester Unitedből. Sok a középpályás is, például Rúben Neves a Wolves-tól, Bernardo Silva a Manchester City-től, Otávio az FC Porto-tól és Vitinha a PSG-től. Itt lesz viszont a portugál válogatott sztárja, João Félix a Chelsea-től, Gonçalo Ramos a Benfica-tól és Rafael Leão az AC Milan-tól. Ráadásul az Al-Nassr-tól Ronaldo ezúttal valószínűleg nem indul a kispadon, és adnak neki játékidőt.

Luxemburg – Portugália Egymás Elleni Eredmények

Egymás ellen a két válogatott már hihetetlen sokszor játszott, így csak az újabbakról írnánk. A 2014-es VB selejtezőjén a Portugál csapat mindkét mérkőzést megnyerte. 2019-ben jelentek meg közösen ugyanígy az EB-be jutásért és ott is sokkal erősebb volt a nagy csapat, mint Luxemburg. A kis csapat balszerencséjére még a VB-be jutásért is ellenük kellett játszaniuk és sajnos itt is két csúnya végeredmény született, 3:1 és 5:0.

Fogadási Tipp és Előrejelzés Luxemburg – Portugália (2023.03.26)

Véleményünk szerint Luxemburg egy ügyes csapat és otthon még lehet pár veszélyes támadásuk, de sajnos Portugália idén is egy nagyon erős kerettel érkezik, így nagyon nehéz lesz a dolguk. A legjobb tippünk egy nem mindkét csapat szerez gólt lenne, de szerintünk nem lesz nagyobb győzelem, mint 0:1 vagy 0:2.

Legjobb tipp: Nem mindkét csapat szerez gólt 1,43 Látogatás bet365