Anglia — Skócia | Foci EB 2021 fogadási tippek és oddsok

Team 1 Logo WWWWW
18.06.2021 Wembley Stadion, London 21:00
Team 2 Logo LWDWD
Legjobb tipp: Anglia legalább két góllal nyer 2.01 Látogatás 22BET

Bevezetés

A D csoport második fordulójának legjobban várt mérkőzése a britek örökrangadója lesz. Míg Anglia célja a végső győzelem, a skótok talán csak a nagy testvért akarják legyőzni már a sorsolás óta. Az esélyesek nem ők egyetlen fogadóirodánál sem. Olvass tovább, ha érdekelnek a részletek és a legjobb oddsok!

A mérkőzés adatai:

  • Anglia – Skócia
  • Európa-bajnokság, D csoport, 2. Forduló
  • 06. 18.
  • Kezdés: 21:00
  • Helyszín: Wembley Stadion, London

UEFA EURO 2020, D Csoport: Anglia — Skócia

Skócia talán nem is azért érkezett erre az Eb-re, hogy bármi sikert elérjen. Pusztán az angolok megfricskázása már óriási elégtétel lenne nekik. Hatalmas ellentét feszül az Egyesült Királyság két tagállama között. Például Skócia nagy része ellenezte a Brexitet, azaz az ország EU-ból való távozását. Ezt azonban Anglia ennek ellenére is rájuk erőltetette, amiért egy győzelem a két csapat egymás elleni meccsén nemes bosszú lenne. Igazi angolos válasz, skót módra. Kérdés, hogy van-e erre esélyük egyáltalán.

Forma és teljesítmény — Az örök optimista angolok

Anglia soha nem nyert még Világbajnokságot, és Európa-bajnokságot is csak egyetlen egyszer, 1966-ban, hazai pályán. Azóta viszont minden tornának óriási elvárásokkal fut neki a nemzeti együttes. “Ez lesz a mi évünk”. A szurkolók sem igazán segítenek a nyomás enyhítésén. A kedvenc szurkolói daluk az “It’s coming home”, ami arra utal, hogy a serleg végre hazatér Londonba.

Idén Anglia tényleg az egyik legnagyobb esélyes, és ezt bizonyították is az első meccsükön. Horvátország ellen ellentmondást nem tűrően játszottak, még ha az 1-0-s győzelem nem is feltétlenül mutatja be fölényüket. Az oddsok szerint a végső győzelemre is abszolút esélyesek az angolok. Vajon tényleg hazatér végre?

Last Win Team Logo Legutóbbi győzelem Skócia ellen 2016. november 11-én, Vb selejtezőn 3-0

Statisztikák és tények — Skócia szélmalomharcot vív az örök riválissal

Skócia az első meccsét Csehországgal játszotta. Abban nem volt túl sok köszönet. Habár kiegyenlített mérkőzésre számíthattunk előzetesen két gyengének hitt csapat között, ez nem így lett. Pontosabban, az egyik gárda hozta az elvárásainkat, viszont a csehek nagyon simán felülkerekedtek. Skócia 2-0-ra kapott ki a csehektől. Az angolok ellen viszont rengeteg plusz tényező is szerepet fog játszani. Valószínűleg úgy veszik, mintha minimum a döntőn lépnének pályára a rivális ellen. Vajon elég lesz ez a bravúrra?

Last Win Team Logo Legutóbbi győzelem Anglia ellen 1999. november 17-én, Eb selejtezőn 0-1

Anglia— Skócia egymás elleni statisztikák, és eredmények

Anglia és Skócia rivalizálása jócskán túlmutat a focin, de a labdarúgásban csem enyhébb semmivel. Ezidáig 11 alkalommal csaptak össze a csapatok, most következik a 12. Természetesen, ahogy gazdaságilag, úgy sportszakmailag is óriási az angol fölény: 11 mérkőzésből 7-et nyertek ők, míg a skótok mindösszesen kettőt. Döntetlen is csak két alkalommal született, és érdekesség hogy barátságos meccset is mindösszesen kétszer játszottak. Inkább tétmeccseken szoktak összekerülni. Így lesz ez most is.

Anglia — Skócia fogadási piacok, és ajánlatok

Ha tervezel fogadni az Anglia – Skócia mérkőzésre, akkor ajánljuk a mi oldalunkon megtalálható fogadóirodákat. Végignéztük a Magyarországról elérhető online sportfogadás oldalakat, és kiválasztottuk a legjobbakat. Nálunk csak hiteles és megbízható oldalakat találhatsz, akiktől egyáltalán nem kell tartanod. Bemutatunk most néhány  ajánlatot azok közül, amiket mi a legjobbnak tartottunk!

 

Anglia nyer – 1.35 Döntetlen – 5.20 Skócia nyer – 11.00
Anglia nyer vagy X – 1.05 Anglia vagy Skócia nyer – 1.18 Skócia nyer vagy X – 3.45
2,5 gól fölött – 1.91 3,5 gól fölött – 3.35 4,5 gól fölött – 6.75
Anglia legalább két góllal győz – 1.93 Anglia legalább három góllal győz – 3.60 Anglia legalább négy góllal győz – 7.50
Harry Kane betalál – 2.00 Marcus Rashford betalál – 3.10 Phil Foden betalál – 3.35

Jóslatok — Mire érdemes fogadni?

Ebben az évezredben Skócia még nem győzte le Angliát, és szerintünk ezt nem is most fogják elkezdeni. Az angol keret igen masszív, az egyik legjobb az egész tornán. Ezzel szemben a skót játékosok valami egészen más nívót képviselnek. Kíváncsian várjuk az események további alakulását. Az azonban biztos, hogy mi jelent pillanatban arra tennénk a pénzünket, hogy Anglia legalább két góllal megveri a szomszédját.

Legjobb tipp: Anglia legalább két góllal nyer 2.01 Látogatás 22BET

Kiemelten ajánlott fogadási piacok

Anglia legalább két góllal nyer – Unibet – 1.93

Anglia legalább két góllal nyer – Campo Bet – 1.95

Anglia legalább két góllal nyer – 22BET – 2.01

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük